Uvijek su forumasi u pravu, osim kad pogrijese
I treba se zapitat. One pripreme dođoše kao maturalna ekskurzija. Odbiti od plate.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned feb 11, 2018 3:46 pmBoga mi,bude li los rezultat u Krupi,postavice se ozbiljno pitanje kakve su ove pripreme bile!?
U ovih nekoliko pripremnih, ni u tragovima ona igra s kraja polusezone...
Nema ga potrebe ni stavljati da igra ako ce mu ovakav pristup biti.storm_raider je napisao/la: ↑ned feb 11, 2018 3:44 pmE bude li se Zakaric ovako cuvao, jer ide 99%... sjetite se samo Mire Stevanovica i prosle godine koliko se nije stedio ni na pripremama, iako je znao da ga ceka transfer.
Sve to brate pada u vodu ako se ne osvoji prvenstvo i kup.Krupa se mora dobiti,pa makar se na glavu nasadili!AsharaK je napisao/la: ↑ned feb 11, 2018 3:42 pmjedino ako su na sreću dobili one utakmice, a nije mi tako izgledalo.Masinovodja je napisao/la: ↑ned feb 11, 2018 3:40 pmIma kvaliteta,ali u kartotekama.Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned feb 11, 2018 3:39 pmOvakvim pristupom i bezidejnoscu ne pisenam se dobro ali kvaliteta sigurno ima.
kurcobolja, kurcobolja
Ujesces se za guzicu.Zivi bili pa vidjeli
Svi smo se tako znali zajebati.. prvi ja nekad davno, ali si u pravu definitivno. Iskustvom pouceni, najbolje je sacekati Krupu, pa i utakmicu nakon nje.ChWilla je napisao/la: ↑ned feb 11, 2018 3:55 pmmeni? meni je vrlo, vrlo dobro. ne pljujem ja vlast usko zbog sebe
sjećate se s odom priprema i generalke protiv bratstva? ista priča, ne vidi se ništa, šta su radili, nema igre, biće grčevita borba s olimpikom za četvrto mjesto...danas, naravno, isti govore da smo to proljeće igrali najljepše poslije rata.
prošle godine, nakon priprema su svi bili uvjereni da smo prava ekipa a slavko pravi trener, da se može tražiti i nešto više u evropi. i neki veliki razmišljači svojom glavom koji ga sad nazivaju ublehom, prevarom i levatom su tad bili sto posto sigurni da je pravi trener. a ispod haube nije moglo biti gore, samo što to tad nisu kontali ni oni uz ekipu. pa i sa kostićem smo dobro igrali u sloveniji na pripremama.
e al' nema veze što smo nekad u prošlosti znali pogriješiti, sad smo sigurno u pravu...![]()