Seniori: 4722Simply Blue je napisao/la: ↑čet feb 08, 2018 10:48 pmJbt. kad pogledaš ....imamo Zeru, dvojac na sredini pa i Mujagu koji su vec skoro pa sastavni dio prvog tima..Velic i Beširevic su isto tako debitovali za prvi tim..a u Šehiće ne vjerujem da iko ovdje sumnja da ce krenuti stopama Hajdara i Šabana i naravno Zilic...nećemo na svima zaraditi velike novce to je sigurno..ali postoji šansa da skoro svih prvih 11 u određenom periodu budu manje-više bitan faktor u prvom timu..to je nešto fantasitčno..samo da ih ne ureknemo..
Zna li neko ima li gdje podatak kolika nam je bila prosječna posjeta jesenas??
Pratio ih čovjek od pjetlića
Glupost. Valjaju mi Sabanadzovic i Hajdarevic medju prvima sam pisao da im jos dok je Petrovic bio trener treba dati sansu, dok su neki svrsavali na Dinu Hasanovica. Valjaju mi i Sehici(oba) Zilic, Dacic i svi oni koji imaju neki potencijal i kvalitet. Mislim da kvalitet imaju i Dzenan Osmanovic i Alen Nuhanovic itd..
Super svi mi vidimo da su dobri ove što si i ti pobrojao...i svi smo vidjeli da Dujmovic griješi na ovim utakmicama..ali i brani zicere i penal protiv Lokosa..to sam ja laički mogao primjetiti..sad je pitanje kakve ti reference imaš, da možeš tvrditi da je Dujmovic baš -toliko- loš a i Kršić nije nešto bolji..Brkoo je napisao/la: ↑čet feb 08, 2018 11:07 pmGlupost. Valjaju mi Sabanadzovic i Hajdarevic medju prvima sam pisao da im jos dok je Petrovic bio trener treba dati sansu, dok su neki svrsavali na Dinu Hasanovica. Valjaju mi i Sehici(oba) Zilic, Dacic i svi oni koji imaju neki potencijal i kvalitet. Mislim da kvalitet imaju i Dzenan Osmanovic i Alen Nuhanovic itd..
Ja mislim da je mogao jace i prije krenuti na onu loptu kod prvog gola.storm_raider je napisao/la: ↑čet feb 08, 2018 11:14 pmPo meni on je odlicno branio protiv Atletico Madrida. Kod golova i nije mogao nesto.
To nam je glavna osobina, ako se tako moze nazvati, kod naseg pogona, vezano za obuku golmana. Nesto slicno kao kod Hajduka, izbacujemo linijske golmane, koji imaju odlicne reflekse. Kjosevski praktikuje dosta izlijetanje, to se mora priznati, i poprilicno je dobar u tome. Sad, u fudbalu imamo sve vecu pojavu sweepera, to nije juce izmisljeno, nego prije pedesetak godina, ali mislim da je svakako to teze kod nas praktikovati i zbog losih terena. Eso vise nije u omladinskom pogonu zaduzen za golmane? Znam da je bio u reprezentaciji, kontam da nije otisao u penziju.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 08, 2018 11:13 pmCim je njeg Lazio trazio ima on nesto. Ali nekako je previse linijski golman i to mu je mana.
Krenuo je na vrijeme (jer da je ranije, onaj bi mozda i dodao ranije), u prilog tome govori i to da je izbio loptu. E sada, to sto je Velic reagovao nespretno.. to je drugi par opanaka, a i lopta je isla cudno.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 08, 2018 11:18 pmJa mislim da je mogao jace i prije krenuti na onu loptu kod prvog gola.storm_raider je napisao/la: ↑čet feb 08, 2018 11:14 pmPo meni on je odlicno branio protiv Atletico Madrida. Kod golova i nije mogao nesto.
O tome ja govorim kao njegovoj mani. Linijski golman, pa onda nesiguran dal izac dal ostat.
Sa ovim komentarom se slazem u potpunosti. Ne zelim reci da je bas los, al definitvno ima dosta prostora za napredak, ako cemo realno i Veca jos treba raditi na ispucavanjima, istrcavanjima itd...Leon_Professional je napisao/la:Ja mislim da je mogao jace i prije krenuti na onu loptu kod prvog gola.storm_raider je napisao/la: ↑čet feb 08, 2018 11:14 pmPo meni on je odlicno branio protiv Atletico Madrida. Kod golova i nije mogao nesto.
O tome ja govorim kao njegovoj mani. Linijski golman, pa onda nesiguran dal izac dal ostat.