ned jan 21, 2018 1:34 am
GK: Kjosevski, Fejzic, Ceman
RB: Stevanovic, Kurtovic
LB: Mehremic, Projic
CB: Bogicevic, Graovac, Osmankovic, Cubara
CDM/CM: Blagojevic, Sabanadzovic, Hajdarevic
CAM: Ramovic, Zeba, Dacic
RW: Zakaric, Crnov
LW: Zec, Zeric
ST: Ubiparip, Kajkut, Zajmovic, Mujagic
Po meni sasvim fina situacija. Dolaskom Hadzica bi pokrili poziciju desnog beka kako treba, a Kurtovicu ce ove pripreme svakako dobro doci. Ne vjerujem da moze iznijeti ovu polusezonu i da je na tome nivou, ali ovo ce mu dobro doci. Fali taj veznjak, i Vranjes bi se savrseno uklopio kada se ovako baci na papir. Crnov bez problema moze igrati i lijevo. Dosta finih rjesenja, poprilicno dobro izbalansirana ekipa, tu je par starijih, momci zeljni dokazivanja i nasa djeca. Ne moze bolje. Trebat ce nam i dosta srece, konkurencija je paklena, ali sa ova dva pojacanja, desnim bekom i veznjakom o kojim se prica, sanse bi nam se povecale.
Sto se tice ljeta, naravno da treba planirati sta raditi dalje. Kada bi uspjeli uzeti titulu i igrati LP, poslije europe bi ja bez razmisljanja prodavao igrace za velike pare. I Zakarica, nekog od omladinaca i Kjosevskog. Tu se ne bi smjela praviti greska koju je uradila Rijeka. Stvarno bi nam legla titula, i ja kao navijac naravno da je prizeljkujem, ali me raduje da ekipa radi mirno i bez euforije, i da je Adzem poprilicno prizemljen. Sa tim rezultatskim uspjehom, u novu sezonu ulazis sa istim trenerom, manjim pritiskom i odlicnom prilikom da dovedes neke igrace, a mozda jos nekog izbacis u prvi plan od omladinaca. Zasto da ne Hasanovic, Osmanovic, Besirevic, da se pocnu ubacivati. Uzbudljiv period je pred nama i stvarno se nadam da cemo imati dosta sportskih uspjeha. Naravno, radujem se i silnim radovima sto se tice infrastrukture, pogotovo ako se plasiramo u LP, ako se Dzeko proda, bit ce dosta novca.
Volim te Zeljo!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?