Odlicno prvo poluvrijeme, drugo ocekivano dosadnije, puno se mijenjalo, ekipe su neizjednacene na pozicijama, ali moglo se ponesto vidjeti.
Juniori imaju fenomenalan vezni red. Dacica ubrzo vidim u kombinacijama za prvi tim, momak ima brzinu, visinu, tehniku, trudi se i u defanzivi. Hajdarevic i Sabanadzovic odlicni. Nisam skontao ko je na desnom beku, vidim kazete nije bilo nijednog Sehica danas

Velic fino, kapitenski, Zera opet zakomplikuje kada krene u kontra smjeru, mogao je u par navrata dodati. Ali, da budemo iskreni, dosta toga je islo danas preko njegove strane. Besirevic pravo dobro odigrao, nezahvalno je cuvati Zakarica, pa cak i u obicnoj prijateljskoj. Ima ga dosta i prema naprijed, iako slabo koristi desnu. Mujagic dade danas gol, ali mora jos mnogo da radi, vidi se da pada nekad s nogu od umora. Juce sam govorio, morat ce dosta da radi na sebi ove sezone, jer mu je ovo zadnji voz. Ima potencijala itekako. Osmica isto fino igrala u drugom poluvremenu, ne znam ko je igrac, veznjak uglavnom. I zar je Subo vezni, usao je umjesto Kurtovica u drugom. Inace, Kurtovic iz Gorazda se cini kao malo uplasen, cesto se zna nuditi rastrcati, pa se izgubi u prostoru onda i nema ga nigdje. Nekad se lose postavlja. Ima fine pasove. Uglavnom, nedovoljno je bilo onih 20 minuta da nesto vise zakljucim. Pravo finu odbranu je imao Dujmovic.
Od seniora, Crnov je ziv ljudi i to dobro igra. Kajkut odlican, iskusan igrac, strasno ce nam posluziti i ovu polusezonu. Ima osjecaj za gol, dobro se postavlja, fino razigrava. Puno je zivlji od Zebe alarahmetile koji ne moze meda nazalost. Mada, kod izvodjenja prekida na foru se vidi kako odlicne lopte salje. I dalje sam misljenja da u zadnjih 20 minuta svojim iskustvom moze pomoci. Mehremic me pozitivno iznenadio, izgleda fino dosta na terenu, ima ga prema naprijed, dosta brz bez obzira na visinu. U defanzivi komplikovao danas u par navrata. Graovac tenk, Bogi klasika, kao i Sinisa, standardno sto mozemo ocekivati od njega. Napad nam je jedan od glavnih aduta, tu su odlicni i Ubiparip i pogotovo Ramovic i Zakaric. Sada pored brzog Zeca koji svakoj ekipi moze napraviti problem i pobjeci, imamo Crnova koji je dosta razigran. Moci ce sigurno pomoci, nadam se da se uigra u potpunosti do lige za prvaka. Nisam skontao ko je usao na poziciju desnog beka u drugom poluvremenu. Hasanovic je okej, ako vec ostaje, moze posluziti za ne daj boze situaciju, ali misljenja sam da bi bilo dobro dovesti veznjaka. Zajmovic ima nevjerovatan potencijal u vidu odlicnih fizikalija, dobre tehnike, ali zavrsnica mu je katastrofa. Sve upropasti na kraju. Da li je to do blokade, sebicnosti ili ipak nema taj kvalitet da zavrsi kako treba akciju, ne znam. Ako ce ostati, podrzavam tu odluku, treba raditi s momkom, mozda dodje sebi. Cubara fino odigrao danas, dobro rjesenje, kao i Kemo, koji zna biti nesiguran. Njih dvojica su bas pojave na terenu. Jusufija nisam nesto primijetio.
Bitno je da je proslo sve bez povreda. Jedva cekam izvjestaj, da pogledam ponovo najinteresantnije momente.
Treba nam desni bek i pozeljno veznjak, osim ako Kurtovic ne potpise. Nedovoljno sam ga gledao da bi nesto vise mogao zakljuciti vezano za njega, to ipak samo trener moze kroz svakodnevne treninge, a i tu se nekad moze pogrijesiti u procjeni.