Kvesic slobodan, Siroki ga valjda zeli dovesti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nedo, momak za 10. Kapiten juniora i kadeta, najbolji igrač u večini utakmica. U prvom timu također jedan od najboljih, najčešće je igrao na zadnjem veznom, a njegova pozicija je ofanzivni vezni, a znao je kao mlađi i biti ako se dobro sjecam napadac i najbolji strijelac nižih usrasta. Ove polusezone je dao 5 golova i imao 6-7 asistencija za prvi tim.
LARS1921 je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 5:11 pmFK Željezničar raspisuje međunarodni javni poziv za dostavljanje ponuda u svrhu rekonstrukcije glavnog terena Stadiona Grbavica
https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... ica/30195/
Čitav dan sam čekao na forumu radi tvog reporta, živioSirAlexFerguson je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 5:16 pmNedo, momak za 10. Kapiten juniora i kadeta, najbolji igrač u večini utakmica. U prvom timu također jedan od najboljih, najčešće je igrao na zadnjem veznom, a njegova pozicija je ofanzivni vezni, a znao je kao mlađi i biti ako se dobro sjecam napadac i najbolji strijelac nižih usrasta. Ove polusezone je dao 5 golova i imao 6-7 asistencija za prvi tim.
Navijač Željezničara što treba naglasiti.Nedavno sam razgovarao sa njim, znao je da postoji šansa da dođe na probu i spremao se vrijedno. Dugo godina momka znam, znam mu familiju i svi su stvarno 1/1. Ima brata koji je također bio talenat koji se odlučio na školovanje i zapostavio fudbal. Sve u svemu, nije zabušant. Voli loptu, trenira vrijedno i nadam se da će se pokazati pa ako ne može odmah uletiti prvi tim među 23 igrača da bude tu opcija kada ne bude ovih starijih jer vjerujem da ima potencijal za Želju a iz Želje i nešto više. Pozz
![]()
Fine informacije, nadam se da ce se momak pokazati i da ce ga Adzem zadrzati u ekipiSirAlexFerguson je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 5:16 pmNedo, momak za 10. Kapiten juniora i kadeta, najbolji igrač u večini utakmica. U prvom timu također jedan od najboljih, najčešće je igrao na zadnjem veznom, a njegova pozicija je ofanzivni vezni, a znao je kao mlađi i biti ako se dobro sjecam napadac i najbolji strijelac nižih usrasta. Ove polusezone je dao 5 golova i imao 6-7 asistencija za prvi tim.
Navijač Željezničara što treba naglasiti.Nedavno sam razgovarao sa njim, znao je da postoji šansa da dođe na probu i spremao se vrijedno. Dugo godina momka znam, znam mu familiju i svi su stvarno 1/1. Ima brata koji je također bio talenat koji se odlučio na školovanje i zapostavio fudbal. Sve u svemu, nije zabušant. Voli loptu, trenira vrijedno i nadam se da će se pokazati pa ako ne može odmah uletiti prvi tim među 23 igrača da bude tu opcija kada ne bude ovih starijih jer vjerujem da ima potencijal za Želju a iz Želje i nešto više. Pozz
![]()
UPRAVA NAPOLJE!LARS1921 je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 5:11 pmFK Željezničar raspisuje međunarodni javni poziv za dostavljanje ponuda u svrhu rekonstrukcije glavnog terena Stadiona Grbavica
LARS1921 je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 5:11 pmFK Željezničar raspisuje međunarodni javni poziv za dostavljanje ponuda u svrhu rekonstrukcije glavnog terena Stadiona Grbavica
Mogli bi mi lahko samo vidjeti jednog od te trojice na "novom" terenuPlava Porodica je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 5:46 pmHajdarević-Šabanadžović-Ramović kad spucaju 6.duplih pasova na novom terenu maribor će popušit 5.komada glat![]()
Nema veze imamo još Ćelu i Hasanovićasajo10 je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 5:49 pmMogli bi mi lahko samo vidjeti jednog od te trojice na "novom" terenuPlava Porodica je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 5:46 pmHajdarević-Šabanadžović-Ramović kad spucaju 6.duplih pasova na novom terenu maribor će popušit 5.komada glat![]()
![]()