BlueSide je napisao/la: ↑sri dec 27, 2017 8:47 pm
avlami97 je napisao/la: ↑sri dec 27, 2017 8:41 pm
Prezentovani podaci sa nedavno odrzane Skupstine kazu da smo malo manje od 2 miliona dali na plate sa doprinosima za skoro 50 zaposlenih. To znači 1,2 miliona netto, odnosno 100k mjesečno, takodjer netto, što u istom obliku govori da je prosjecna plata dvije milje. Na te iznose za tekuću godinu smo platili 1,08 miliona KM Drazavi.
Moram napraviti komparaciju sa pitarima koji imaju blizu 90 zaposlenih i za godinu dana plate 0,96 miliona KM Drzavi, a plate Husejnovica, Radovca,Musemica... su dvocifrene, a i ostali igrači po mahali su im placeniji od nasih. Nešto ne stima u racunici.
Sve ovo pišem apropo plate koju navodno traži Stana. Dva i po puta vecu od prosjeka. Da li je njegov doprinos Klubu veci za dva i po puta od prosjeka koji primaju uposleni?
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Fino izracunato, samo sto ne vjerujem da ijedan igrac igra za 2 milje
ako Bobić, Đenis, (oni su bivši), Mujagić, Zajmović, Žerić, Šabanadžović, Hajdarević, Hasanović, Velić, Osmanković misliš da imaju po 2 milje...i ako imaju onda ciao Željo

Preko 2 milje mogu imati Veca, Siniša, Graovac (ako mu mi dajemo platu), Bogičević, Projić, Stanić, Crnov, Zec, Bekrić, Zakarić, Zeba, Blagojević, Elsner, Kajkut, Ubiparip...pa čak možda i par ovih ni 2
Ljudi moji, nije ovo Menadžer, nekad fakat dajete sebi previše za pravo
ccc
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍