LeBlue je napisao/la: ↑sub dec 23, 2017 5:53 pm
AsharaK je napisao/la: ↑sub dec 23, 2017 5:51 pm
Mah, navikli pljuvati, uvijek će se nać nešto i kada nam je baš lijepo. Takvi smo, spomenu i Adžem to u intervju, obavezno to pogledati. Smeta mi, ne znam da li smeta svima, ali tako je. Pa i Sinišu smo pljuvali, a odigrao je ovo pred kraj kako je odigrao. Ako Bog da produžit će se i sa Stanom i Sinišom, i to su onda sasvim 4 solidna beka, od kojih se ni jedan ne ističe.
Stevanovic je odigrao vrhunski. Najbolje krilo lige mu skoro nije ni problema pravilo.
A ni blizu pohvala nije bilo kolko se sralo na pocetku sezone kad smo kolektivno ispuhani bili, sto je i Adzem pricao. Realno neosvjena titula nas je sve redom ubila u pojam, i navijace i igrace i sve.
Projic je ispao protiv Sirokog i Radnika isto onoliko puta kolko je Stana ispadao protiv Sarajeva, al jbg malo Veca spasi, malo Krste promasi pa se to "ne vidi" , a protiv Radnika sve sto su opucali je uslo.
Na drugoj temi sam napisao da mi imamo na desnoj strani najbolju kombinaciju dva beka. Tj. kad jedan ne moze i igra drugi, to nije hendikep i ne osjetti se mnogo, dok u drugim ekipama se osjeti.
Sad kakav ce biti ovaj novi lijevi bek, ali fino bi bilo kad bi i tamo imali ujednaceno dobra dva rjesenja.