Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 23, 2017 5:44 pm

Raja sad uzela na zub Projića, malo popustili Elsnera. Pogledajte rezultate utakmica sa Projićem i bez njega. Mislim da to dovoljno govori. Koliko je Projić ispado budala u par navrata, toliko puta budale su ispadali i Siniša i Stana, jednostavno takva je liga da u njoj nemaš dobrog beka.
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

sub dec 23, 2017 5:45 pm

Projić je najtanja karika u ekipi trenutno, i koliko god da je plaćen, preplaćen je.
Toliko.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

rodrigo87
Kontakt:

sub dec 23, 2017 5:47 pm

a ja sam "nacuo" da nema

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Koliko je najtanja karika u ekipi govori tekma u Vitezu i ona u BanjaLuci.

LeBlue
Kontakt:

sub dec 23, 2017 5:50 pm

Nase lose utakmice su upravo one kad nisu igrali Stevanovic i Projic pa je Graovac krpio desnog beka. Sjecam se toga, jer smo se svi pitali gdje je Projic, kad ce biti spreman.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub dec 23, 2017 5:51 pm

Mah, navikli pljuvati, uvijek će se nać nešto i kada nam je baš lijepo. Takvi smo, spomenu i Adžem to u intervju, obavezno to pogledati. Smeta mi, ne znam da li smeta svima, ali tako je. Pa i Sinišu smo pljuvali, a odigrao je ovo pred kraj kako je odigrao. Ako Bog da produžit će se i sa Stanom i Sinišom, i to su onda sasvim 4 solidna beka, od kojih se ni jedan ne ističe.

LeBlue
Kontakt:

sub dec 23, 2017 5:53 pm

AsharaK je napisao/la:
Mah, navikli pljuvati, uvijek će se nać nešto i kada nam je baš lijepo. Takvi smo, spomenu i Adžem to u intervju, obavezno to pogledati. Smeta mi, ne znam da li smeta svima, ali tako je. Pa i Sinišu smo pljuvali, a odigrao je ovo pred kraj kako je odigrao. Ako Bog da produžit će se i sa Stanom i Sinišom, i to su onda sasvim 4 solidna beka, od kojih se ni jedan ne ističe.
Stevanovic je odigrao vrhunski. Najbolje krilo lige mu skoro nije ni problema pravilo.

Leon_Professional
Kontakt:

sub dec 23, 2017 5:55 pm

Kospicar je napisao/la:
sub dec 23, 2017 5:41 pm
Projicu je 6-7 milja
Mozda s doprinosima.
Ljudi odmah misle da toliko dobije na ruke.

Vrag

sub dec 23, 2017 5:55 pm

Projic vise nije najslabija karika. Dosao je lijevi bek.

Brkoo
Kontakt:

sub dec 23, 2017 5:57 pm

AsharaK je napisao/la:
Igrao je Projic tu tekmu sa Borcem i bio jedan od najlosijih nasih igraca. Lik se gubi na utakmicama strasno, unosi paniku u odbranu svojom nervozom, prolaze ga kao da je cunj, jos kad krene da daje loptu protivniku direktno u noge bez potrebe jer nema oko njega niko ni blizu.. :roll: Nadam se da je Adi bolji od njega.
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u sub dec 23, 2017 5:58 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub dec 23, 2017 5:58 pm

vi se tu sprdate a oni umalo da izjednace :shock: :shock:
phpBB [video]

ChWilla
Kontakt:

sub dec 23, 2017 5:58 pm

kad se cijela polusezona sabere solidan je. ne više od toga. ali sve te priče idu u istom smjeru...

plivao je jedno vrijeme graovac više od svih, dvije utakmice zaredom dobijao po dva žuta, niko nema da nije imao loših perioda osim zakarića. ali prvi smo pa se ne može napisati levati, preplaćuju, ne znaju...danas, nakon prve dvije koje ne dobijemo pisaće se opet.
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

sub dec 23, 2017 6:01 pm

LeBlue je napisao/la:
sub dec 23, 2017 5:53 pm
AsharaK je napisao/la:
Stevanovic je odigrao vrhunski. Najbolje krilo lige mu skoro nije ni problema pravilo.
A ni blizu pohvala nije bilo kolko se sralo na pocetku sezone kad smo kolektivno ispuhani bili, sto je i Adzem pricao. Realno neosvjena titula nas je sve redom ubila u pojam, i navijace i igrace i sve.

Projic je ispao protiv Sirokog i Radnika isto onoliko puta kolko je Stana ispadao protiv Sarajeva, al jbg malo Veca spasi, malo Krste promasi pa se to "ne vidi" , a protiv Radnika sve sto su opucali je uslo.

Na drugoj temi sam napisao da mi imamo na desnoj strani najbolju kombinaciju dva beka. Tj. kad jedan ne moze i igra drugi, to nije hendikep i ne osjetti se mnogo, dok u drugim ekipama se osjeti.
Sad kakav ce biti ovaj novi lijevi bek, ali fino bi bilo kad bi i tamo imali ujednaceno dobra dva rjesenja. :D

Elegant
Kontakt:

sub dec 23, 2017 6:02 pm

Kako stvari stoje Rijad i Amir na zimu mjenjaju klubove, eto nama para. :DD:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

sub dec 23, 2017 6:05 pm

šta je protiv radnika bilo - nije vedran bio na golu. on svaku utakmicu odbrani po koji zicer, a mi smo se na to navikli, počeli uzimati zdravo za gotovo i zanemarivati plivanja svih odbrambenih igrača koje imamo, a ne samo projića...
gradi željo boli te *****

LeBlue
Kontakt:

sub dec 23, 2017 6:06 pm

Brkoo je napisao/la:
sub dec 23, 2017 5:57 pm
AsharaK je napisao/la:
Igrao je Projic tu tekmu sa Borcem i bio jedan od najlosijih nasih igraca. Lik se gubi na utakmicama strasno, unosi paniku u odbranu svojom nervozom, prolaze ga kao da je cunj, jos kad krene da daje loptu protivniku direktno u noge bez potrebe jer nema oko njega niko ni blizu.. :roll: Nadam se da je Adi bolji od njega.
Ako poredimo Stanica i Projica. Stanic je meni vise sklon greskama u odbrani od Projica, dok Stanic vise stvara naprijed, ucestvuje u golovima. Stanic je isto dosta dugo u klubu, sto je isto bitan faktor, jer je Projic tek sa nama pola godine. Nije da Projica branim, ali i to se mora imati u obzir. Meni nije Projic promasaj, nemoze se ni blizu porediti sa onim sto smo prije imali kao Husic ili Bevab. Ali slazem se da mozda nije jos ispunio ta ocekivanja s kojim je dosao.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub dec 23, 2017 6:07 pm

Ma naravno da to nisu odlični bekovi, nego onako dobri-solidni, kako da kažem. Navijače ne smiju interesovati plate igrača, kad nas je trebalo zanimati, a šutili smo, nabili smo dugove, najmanje treba da nas zanima koliku igrači imaju platu kada smo poslovali 1mil u plusu. Ja ne bi tražio najslabiju kariku u igračima, prije bi u navijačima što smo ih ostavili bez podrške.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub dec 23, 2017 6:07 pm

Naravno, nadam se da će nastaviti biti najslabija karika, a da se sezona završi kako se završila ova polusezona.

igla
Kontakt:

sub dec 23, 2017 6:09 pm

Šta je sa Amirom u Konyi

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub dec 23, 2017 6:10 pm

igla je napisao/la:
sub dec 23, 2017 6:09 pm
Šta je sa Amirom u Konyi
Ima ogromne probleme sa povredama

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava