Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto dec 19, 2017 11:32 am

ako igrač nije sa naše liste pojačanja odmah ga ne želimo :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

KrajPrice
Kontakt:

uto dec 19, 2017 11:36 am

LARS1921 je napisao/la:
uto dec 19, 2017 11:32 am
KrajPrice je napisao/la:
uto dec 19, 2017 11:27 am
LARS1921 je napisao/la:
uto dec 19, 2017 11:17 am

Odmah mi je lakše!
LARS vjeruje mi, gledao ga uzivo, imao stelu da ode vani, igrac za timove tipa Celik, Olimpik, Velez itd...
Ja ne kažem da nije ublehaš, samo sam napisao kako to ide, a isto će biti i za bilo kojeg igrača osim za one koji se pišu po forumu
Ma znas sta se moze desiti, da nas sve iznenadi i postane Kvesic :)

Al sacekajmo prvi april.
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

avlami97
Kontakt:

uto dec 19, 2017 11:40 am

Asmir Dzafic, Adzemov pomocnik, je bio trener kada je Mehremic igrao za Velez. Ako ga iko poznaje kao igrača, onda je to Dzafic, a dobro znamo da je Adzem insistirao da mu Dzafa bude prvi pomocnik.
O kakvom se igraču radi, saznacemo ako zaigra za nas.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

mirzza
Kontakt:

uto dec 19, 2017 11:41 am

Ne treba Kemu jos otpisivati, moze on pomoci, samo mu treba dati sansu. Plivao je i Graovac do unazad mjesec svaku tekmu, Bogicevic pliva li pliva ali eto raja govori da igra bez greske, a gledam ovih dana izvjestaje od ove jeseni Bogi zestoko pliva. Kemi se raja natakarila, ne znam iz kojeg razloga, izgubio je dosta u prosloj sezoni zbog klupiranja od strane celave ublehe a Ado ga dozira ove sezone, valjda ga vrati jer je taj isti Kemo razbijao Slazburg prije 2 godine koji je te godine uzeo omladinsku ligu prvaka.
Ono sto se jos primjeti je fula koja je napravljena kod Josipa Projica, kako je to slab igrac, bezmud prije svega, ko muha bez glave i to prokletstvo lijevog beka od Kvese nas drzi i nikako da prestane. Tesko da ce i ovaj mali iz Austrije zacepiti to kvalitetno, a tu nam treba brz i ofanzivan bek, prvi pik tu bi trebao biti Subic koji jos nema klub, a zestok je igrac, a kao drugi taj iz Krupe Jasarevic, decko je ispao par puta, ali decko ima strahovit potencijal, moderan je bek, jako brz i visok, a voli otici u napad i nije bezmud ko Proja, nesto poput Sinana. Rast ce i Jasarevic u Zelji, isto kao i Vukotic.
Pozicija lijevog beka i lijevog stopera su nam kriticne i ako mislimo napraviti neki iskorak tu trebamo vec sada dovesti PRAVE IGRACE, a ne polovnjake tipa Projica, Mladenovica, Kramarica, Bevaba.
Nadam se i brzom ulasku Velica u prvi tim, njega i Zilica svakako treba prikljuciti i uz npr Vukotica koji je idealan partner Graovcu, dodati Velica, Zilica i Kemu.
Ono sto mi daje nadu da ce doci pravi igrac su Ado i Papac, prvi je bio lijevi bek, a drugi lijevi stoper koji je igrao i lijevog beka.

igla
Kontakt:

Polako ljudi, na forumu se vrti 5 prezimena, postalo mi je muka od njih.
Pustimo ljudima koji su plaćeni da rade svoje.

LARSSON
Kontakt:

uto dec 19, 2017 11:43 am

@mirzza

Subic ima klub

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

igla je napisao/la:
Polako ljudi, na forumu se vrti 5 prezimena, postalo mi je muka od njih.
Pustimo ljudima koji su plaćeni da rade svoje.
Yebi se ti i mi smo placeni da pisemo po forumu

Hurmasica
Kontakt:

uto dec 19, 2017 11:47 am

:rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ublehas
Kontakt:

uto dec 19, 2017 11:48 am

Plava Porodica je napisao/la:
uto dec 19, 2017 10:59 am
Stop!
Vraćaj ga sa granice nazad u austriju.
Irfan Jašarević- provjeren, brz, prodoran, mlad, jeftin.
Aleksandar Subić- provjeren, brz, prodoran, zna zabiti i centrirati, pokriva i krilnu poziciju i ofanzivnog beka za više formacija, potencijalno skup.
Nikola Antić- potencijalno preskup, ali Marselo Balkanski.

Sve su prilike Staniću, da ćeš više utakmica odigrati lijevo nego desno :kafa:
1) Nije jeftin. Bar nije jeftin da ga otkupimo.
2) Ima ugovor sa Partizanom. U Slobodi je često bio povrijeđen.
3) Jel' fakat pričamo o igraču koji je kapiten Vojvodine, ima 23 godine i ima važeći ugovor sa Vojvodinom?

Što se tiče ovog "novog", ni mene ne oduševljava jer:
1) 7 klubova u 7 godina
2) nije igrao pola godine
3) nije ostavio neki trag u našoj ligi
4) nisam vidio da je iko napisao nešto pozitivno o njemu (mislim na ljude koji su ga (u)pratili kada je igrao kod nas)...

Mada, ja vjerujem Adi i Saši. Ovo je njihov posao i odgovaraće za isti.

avlami97
Kontakt:

uto dec 19, 2017 11:50 am

Koliko prizivamo Vukotica, imam osjecaj da cemo ga ispehirati i biti flop u zbiru Stanceskog i Joside.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

mirzza
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
@mirzza

Subic ima klub
Nisam znao, gdje igra?

LARSSON
Kontakt:

uto dec 19, 2017 11:53 am

mirzza je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
@mirzza

Subic ima klub
Nisam znao, gdje igra?
Ima dva kluba :D Igra u Realu sa Nišave kao posuđen igrač Partizana

Edis Mulalic 1921

uto dec 19, 2017 11:56 am

Da li je neko pojacanje ili nije to se vidi iskljucivo na terenu.Mehremica se sjecam i bio je uvijek fizicki odlican, a ostalo prosjek.Igrao je vani,izgradio se i dolazi iz sredine koja je Zeljina u svakom smislu(Hadzici). Tesko da moze biti losiji i plasljiviji od Projica,ali nama treba neko dosta bolji .Iskreno ja bih vise volio Burekovica. Po meni odlican prelazni rok desni bek mladji neko,Crnkic i jedan lijevi bek (Burek il Mehremic).Naravno ovo su razmisljanja naglas.Mislim da bi Crnkic bio pojacanje, a i da mezimo pitare. 3 igraca sasvim dovoljno da niko ne ode,naravno.
Modus vivendi !

Elegant
Kontakt:

uto dec 19, 2017 11:59 am

https://www.youtube.com/watch?v=YnfM_N1Dncs - Zeta

https://www.youtube.com/watch?v=oiJDVZPd98U - navijaci, koreografija

https://www.youtube.com/watch?v=JJFmQM8BdA4 - AIK

https://www.youtube.com/watch?v=wmGg_EaaZBU - navijaci, pjesma

Definitivno jedan od najljepsih momenata u 2017. povratak "europe" i igranje europskih utakmica na nasoj Grbavici. :DD:

Upravi sve pohvale na ogromnom poslu i zalaganju da se to ostvari, u nekoj buducnosti novi teren ce biti šečer na tortu, a tek kasnije neki novi poduhvati.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u uto dec 19, 2017 12:02 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mirzza
Kontakt:

uto dec 19, 2017 12:01 pm

LARS1921 je napisao/la:
uto dec 19, 2017 11:53 am
mirzza je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
@mirzza

Subic ima klub
Nisam znao, gdje igra?
Ima dva kluba :D Igra u Realu sa Nišave kao posuđen igrač Partizana
Povrsno sam vidio TM, do mene.
Vidim da ima 13 nastupa ali da je zadnje vrijeme na klupi, sto bi znacilo da makar nema te kako su je nazvali 'hronicne povrede'.
Treba ga pratiti i vidjeti da li se moze dovesti na ljeto, fakat bi nam lego ko budali samar.

damirfile
Kontakt:

uto dec 19, 2017 12:01 pm

Ja sam mišljenja da treba dovoditi igrače iz naše lige prije nego iz vana. Ipak su navikli na našu ligu želji dokazivanja još ako su mladi extra. Nadam se da će naša skauting služba se na to usmjeriti nego ganjati igrače iz vana.
Ako ovaj potpise svu sreću mu želim i nek' opravda povjerenje. Samo se iskreno nadam ugovoru od maximalno 1 g pa da vidimo zaslužuje li da igra kod nas.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto dec 19, 2017 12:03 pm

Dobro je neko naveo primjer Cocalica i vidimo gdje je sada i iz kakvog Zelje se uspio probiti.
Osmankovic je jos uvijek vrlo mlad i od sljedece godine bi on mogao dobiti punu priliku. Ima odlicne fizicke predispozicije, samo treba s njim raditi. Ove sezone skuplja minute koje je trebao jos prosle, ali bolje ikad nego nikad. Po meni Kemo moze postati odlican stoper, a jos ako ostane Graovac, a mi ove godine ispunimo svoje ciljeve i uzmemo trofej ili dva, bez ikakvog rezultatskog pritiska gurnes Kemu. Tek ce se jos u takvoj atmosferi jos bolje dokazati. Neposteno je pricati ovako o Kemi. Ima jedno kriticno dodavanje lopte u noge protivniku po utakmici, ali to rade i Sabanadzovic i Hajdarevic, samo pogledajte snimke utakmica, ali to niko ne spominje, sto je i normalno, mladi su, ali molim bez dvostrukih standarda. Pliva, jbg, nisu ni Bogi, a ni Graovac bez greske, ali kad imas koheziju u ekipi i borbenost za svaku izgubljenu loptu, to se moze i pretrpiti. Naravno, iskusniji stoperski par nam odgovara u vidu Bogija i Graovca, ali svoje minute ove sezone ima i Kemo. Poremetila ga je ona utakmica protiv Mladosti, gdje je citava ekipa bila u psiholoskom daunu i nadigrana, te povreda skocnog zgloba u prvom derbiju, pa je onda i ispao iz ritma.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

uto dec 19, 2017 12:12 pm

Već pisah na transfer temi, navijači Vojvodine su hvalili Burekovića a pojedini su čak govorili bolje da igra umjesto Antića.

Ako ne dolazi kod nas, ne vjerujem da će kod kona jer imaju najboljeg lijevog beka lige Bekića, u Široki nemre, Zrinjski ima Stojkića i Lučića za sada, mada Lučić možda ode.

Znači moguće Zrinjski, a možda i Krupa, u tom slučaju da Jašarević ode hehe

Grbavica
Kontakt:

uto dec 19, 2017 12:32 pm

Meni ovaj Mehremić nekako liči na Zukanovića, čak po meni bi bolje paso za lijevog stopera nego beka. Plus, ukoliko potpiše za nas prednost je što će imati pravo nastupa u kupu, dok ovi priželjkivani Ordagić, Vukotić, Jašarević ne bi mogli.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LeBlue
Kontakt:

uto dec 19, 2017 12:38 pm

LARS1921 je napisao/la:
uto dec 19, 2017 12:12 pm
Već pisah na transfer temi, navijači Vojvodine su hvalili Burekovića a pojedini su čak govorili bolje da igra umjesto Antića.

Ako ne dolazi kod nas, ne vjerujem da će kod kona jer imaju najboljeg lijevog beka lige Bekića, u Široki nemre, Zrinjski ima Stojkića i Lučića za sada, mada Lučić možda ode.

Znači moguće Zrinjski, a možda i Krupa, u tom slučaju da Jašarević ode hehe
Burekovic bi nam dosta valjao

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava