pon dec 18, 2017 12:40 pm
Nisam pametan. Od reklamnih panela i prostora ispod istocne tribine mi cemo imati zaradu za buducnost, tako da se to namece kao dobro rjesenje. Trening kamp je nuzan za dalji razvoj omladinskog pogona, ali to je iznimno skupa igracka, cak i da dobijemo zemljiste za dzaba. A sto se terena tice, polovicna rjesenja ne bi smjela dolaziti u obzir. Drenaza je u katastrofalnom stanju i nuzno je izvrsiti potpunu rekonstrukciju terena. Poslije toga, nabaviti mehanizaciju i strucne ljude za odrzavanje istog. Juznu tribinu necu ni spominjati, jer naravno da se niko nece ukljuciti iz nivoa vlasti i saveza da pomogne.
Od svega ovoga, jedino od UEFA-e mozemo dobiti odredjena sredstva za teren, te od Kantona 500 hiljada sto je obecano, a za nadati se da ce to leci prije izbora, na ljeto, kada bi se i radio teren. Onih 200 hiljada sto Koldzo konstantno obecava kao da su iz njegovog dzepa pare ne zelim ni da spominjem, jer od toga nema nista, a ako nekad i legne, to se vise toliko provlacilo, te za ovu godinu, pa narednu, pa narednu, da mi se smucilo slusati, kao da su dva miliona u pitanju.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?