salle86 je napisao/la: ↑sub dec 16, 2017 1:26 pm
gledam jutros na N1 gost Haris T. koordinator OP Želje, i puštaju u pozadini snimke jednog meča juniora iz 2015-e kad smo otresli kone
ono što je bitno za moju priču je slijedeće:
ISTOK - nekad i sad

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ZAPAD - nekad i sad

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JUG - nekad i sad
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lahko se čovjek na dobro navikne, ali fakat ne tako davno naš stadion je ličio na sve samo ne na stadion
A sad je druga priča...
A pazi, ovo je bilo prije samo 2 godine. I nikada vise neprijatelja nijedna Uprava ovog kluba nije imala. Samo bi budala i Zeljin neprijatelj bio protiv ovih ljudi. Ma da su pogrijesili u sve i jednom transferu, meni je dovoljno da vidim ovakav Stadion, a pogotovo kada znam sta je sve planirano u 2018 godini. Mnogi cemo se iznenaditi i tek biti ponosni sljedece godine u ovo doba. Dobro je ovako kada se covjek "udalji" i pogleda sta je sve napravljeno. Interesantno, konsekventno tome, velika vecina Zeljinih navijaca je odlucila da dodje na ovaj forum i napravimo ovo sto smo napravili. A opet, nijedan sportski forum sa takvim pozitivnim pokretom nije imao toliko udara kao ovaj. Interesantno.
Pa kaze Ivo Andric - '
Sve su Drine ovog svijeta krive; nikada se one neće moći sve ni potpuno ispraviti; nikada ne smijemo prestati da ih ispravljamo'.
Ali bolje je to rekao Ivan Lendric: '
Psi laju - karavane prolaze'.
Veoma bitni ljudi ulaze u Upravni Odbor. Bravo!
Miske, bez pardona!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/