pon nov 27, 2017 10:58 pm
O njihovoj objektivnosti zaista ne treba pricati,oni se prekucavaju iz godine u godinu.Ovim saopstenjem zakucali,po njihovom pisanju rekao bi covjek da su zakucali prvo mjesto na tabeli a oni cetvrti,o nakom krmetnjaku pisu a zanima me koji bi to teren bio bolji sem bilinog polja u ovom periodu,kmece na teren ko da igraju na vembliju najmanje.Sudjenje je lose bilo ali ja kako sam primjetio vise faula nepostojecih je za njih svirao,recimo ono laktanje stanojevica svira kontrafaul a njemu zuti.Ahmetovic simulira 3,4 puta penal bez kartona i jos mnogo tih sitnih fulova nama sviranih u dobrim situacijama za kontru,ali tu se radi samo o neznanju sudija,koje se provlaci vec godinama,onaj ofsajd nije bio ali onakvih se svira milion u toku sezone jednostavno sudije nemaju kretnju dobru i ne znaju raditi svoj posao,to je problem koji nas prati od osnivanja ove lige.NEma veze o nekom guranju nas,kad im toliko smeta nepravda zasto se nisu zalili na onu kupljenu titulu, lakrdijske greske,one njihove golove iz dulumskih ofsajda.Poraz ih boli i neka boli,tu je skromni Zaljkan da ubije njihovu pretjerannu prepotentnost bez ikakve cinjenica koje bi mogle pokriti njihov let.Cetvrti na tabeli oni se usude prozivati kao najbolja ekipa lige,to mogu samo pitari.Zeljo ih ubio nogama nisu se sastavili,poklonili im go da nismo ne bi ga zabili da se igralo do prekosutra,umjesto da sportski cestitaju i zdravo cmizdre placu traze alibije klasicno pitarski jadno.