Zec-------------Ramovic----------Zakaric
----------Blagojevic-Hajdarevic----------
Projic-Graovac-Bogicevic-Stevanovic
------------------Kjosevski------------------
Idemoooooooooooooooooooooooooo

šta bolan ? kojeg Bogija ?
Pa ima smisla. Usluga za telecomov internet i to je to.Durgo je napisao/la: ↑ned nov 19, 2017 12:04 pmJa bih samo dodao da internet provider mora biti bhtelecom, da bi mogli gledati mojatv online. Ja sam pokusao da gledam mojatv online (uzeo kredencijale od punca) preko telemach interneta i nije moglo.maxum1921 je napisao/la:Moras aktivirati i placas 1KM mjesecno. Al nema ogranicenja u broju korisnika. Eon moze do 3 korisnika. Koliko znamAsharaK je napisao/la:jeste, besplatna je
Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
Totalno nema smisla, ali kada sam zvao ljude iz telecoma to su potvrdili.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ma Kerla je doktor za nasu ligu, realno.LARS1921 je napisao/la: ↑ned nov 19, 2017 12:18 pmOfftopic:
https://play.tv3.lt/programos/a-lyga/89 ... start=true
Kerla zabi za 1:0, i očito za titulu ebo sve svoje![]()
Naravno da je namjerno.Ipe je napisao/la: ↑ned nov 19, 2017 10:12 amNažalost izvještaj nije baš realan, nisu sve naše prilike ubačene. Tužno je da se na djeci nešto tako radi. Iskreno se nadam da su u montaži pogriješili, a ne da je namjerno.storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 18, 2017 10:53 pmPo ovom izvjestaju 2:2 bas realan rezultat. Imaju i oni par dosta talentovanih igraca...
Nijedan od njih ne može sa mnom
Steta sto se ne moze pogledati, uglavnom, Kerla uvijek odlucuje o tome ko ce biti prvak.LARS1921 je napisao/la: ↑ned nov 19, 2017 12:18 pmOfftopic:
https://play.tv3.lt/programos/a-lyga/89 ... start=true
Kerla zabi za 1:0, i očito za titulu ebo sve svoje![]()
opušteno druže svi su oni kad tad nervozni, ali možemo se složiti da u zraku Bogi i onaj i ovaj su nenadjebiviLeon_Professional je napisao/la: ↑ned nov 19, 2017 12:33 pmOdbranu igra cijela ekipa.
Barcelona je sad primila 4 gola u 13 kola a isti stoperi kao prosle godine kad su primali 5 puta vise. Jesu se to stoperi nesto popravili? Jesu malo sutra, nego imas cijeli tim koji se brani.
Bolji je Graovac, bolji je Mihojevic, onaj iz Sirokog je bolji, ...
Ima ih.
Nema mi Modela da se slozi sa mnom, koji je takodjer pricao o Bogijevoj nervozi, al haj eto tebi jest, meni nije i to je to.
U prvoj Graovac i Vukota, klupa Kemo,Velić,Džindo.