Bolje da su napisali "trener kojeg je FK Sarajevo ponizilo selektor reprezentacije", al pitarska posla su pitarska posla. Nema goreg hinjaluka od njihovog..Veteran1965 je napisao/la:Očekivano...i kada se proprate malo portali i komentari, vidimo koliko dušmana imamo. A jaki su mi i na ovom portalu. Naslov "bivši trener sarajeva selektor" ha,ha, ha. Možda je trebalo napisati "bivši nogometaš Barcelone selektor" šta mislite? Kako su samo torpederi providni. U pamet Manijaci i Željovci...
Kakvu crnu pamet, mi smo sami sebi veći neprijatelji nego svi ovi padobranci skupa...Nažalost...Veteran1965 je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 10:40 amOčekivano...i kada se proprate malo portali i komentari, vidimo koliko dušmana imamo. A jaki su mi i na ovom portalu. Naslov "bivši trener sarajeva selektor" ha,ha, ha. Možda je trebalo napisati "bivši nogometaš Barcelone selektor" šta mislite? Kako su samo torpederi providni. U pamet Manijaci i Željovci...
Upravo tako, ovo je vise bilo samo da nije Amar Osim. Pa cak i dosta ruzno i bezobrazno govore i o Ivici Osimu, a da nije njega bilo nebi nam ni UEFA skinula suspenziju. Sjecas se da je Ivica isao po RS institucijama i izgladio situaciju. Ovakva je hajka po portalima isto bila kad je Bazdarevic bio trener, te zovi Jajala te zovi Cimirota, te zovi Dulju. Jajalo i Cimirot nas kostali pobjede protiv Kipra. Pa se mora i Duljevic forsirati a iz aviona se vidi da nema kapacitet da igra citavu utakmicu. Problem je u savezu koji nemaju veze sa nogometom i problem je sto su treneri u15, u17, u19 katastrofalni, gdje se jedan dio pozove koji imaju realan kvalitet, a drugi dio ko plati.Veteran1965 je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 10:40 amOčekivano...i kada se proprate malo portali i komentari, vidimo koliko dušmana imamo. A jaki su mi i na ovom portalu. Naslov "bivši trener sarajeva selektor" ha,ha, ha. Možda je trebalo napisati "bivši nogometaš Barcelone selektor" šta mislite? Kako su samo torpederi providni. U pamet Manijaci i Željovci...
a dobro, treba biti malo i realanBudi Željo je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 9:45 amMa sa ovim potezom i sam rating Amara je pao, posao ti uzme lik koji je sve skupa vodio pola godine ozbiljne neke ekipe i koji nema nista u karijeri trenersko osvojeno...
Koji ti je qurac? Procitaj post do kraja, pa mi se obracaj. Ovako ispadas bezobrazan.
avlami97 je napisao/la:Meho Kodro je selektirao najbolju reprezentaciju BIH ikada, koju je naslijedio Ćiro, ujedno i jedini selektor BIH sa zavidnim referencama. Svi ostali selektori su po pitanju CVa bili patuljci u odnosu na Ćiru. Ćiro je nesretno ispao u baražu od Portugala (0:0 i 1:0), pogodili smo bezbroj stativa i precki. Isti taj Portugal nam je u barazu uvalio 6 komada kada nas je vodio Sušić. Osim odlicno selektirane ekipe Kodru pamtim i po utakmici u kojoj nas je Japan razvalio 3:0. Kodro je bio odlican igrač.
S druge Amar je bolji trener od Kodre. Ima vece iskustvo i autoritet i osvojene trofeje u Japanu i BIH, a broj trofeja je dvocifren. Autoritet se stiče znanjem, a potvrdjuje rezultatima. To Amar ima, a Kodro ne.
Ako se nekada bude vracao u Želju, Amar treba biti samo trener, jer je pokazao da to najbolje zna raditi. Znači, **** na teren, igrače i ništa više.
Ko god bude izabran za selektora, zelim mu uspjeh.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk