poslao sam zahtjev za smjenu kompletne ekipe.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri nov 15, 2017 7:36 pm@gavrane smjeni urednika zvanične stranice..nema ti druge.
kasne za ugao fi.

vrati se sve ti halalimo
poslao sam zahtjev za smjenu kompletne ekipe.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri nov 15, 2017 7:36 pm@gavrane smjeni urednika zvanične stranice..nema ti druge.
Eno Husara je nasao nekog garonju. Kaze brzi od svjetlostiLeon_Professional je napisao/la: ↑sri nov 15, 2017 7:37 pmNece on imati nista vise para nego sto je Cenan imao.
Tako da ce i igraci biti u toj kupovnoj moci. Najbolji njegov posao bi bio kako su Sir i Salle rekli, da nadje nekog mladog igraca ili tako nesto slicno.
A iskreno ne ocekujem neke velike promjene, bar na pocetku. Morat ce se svasta nesto uskladiti i poklopiti pa da stvorimo viziju iz koje ce dolaziti rezultati. Sasa je sigurno upoznat sa modernijim metodama i sistemima. Tu ja vidim njegovu prednost, ali djaba sve ako ga nece klub pratiti u cjelini i svi sto se bave klubom.
I Sasa brate, haj nadji kakvog tamnoputog brata. Da i mi imamo svog Boacija ili Kangu![]()
MrkiMedo je napisao/la: ↑sri nov 15, 2017 7:56 pmEno Husara je nasao nekog garonju. Kaze brzi od svjetlostiLeon_Professional je napisao/la: ↑sri nov 15, 2017 7:37 pmNece on imati nista vise para nego sto je Cenan imao.
Tako da ce i igraci biti u toj kupovnoj moci. Najbolji njegov posao bi bio kako su Sir i Salle rekli, da nadje nekog mladog igraca ili tako nesto slicno.
A iskreno ne ocekujem neke velike promjene, bar na pocetku. Morat ce se svasta nesto uskladiti i poklopiti pa da stvorimo viziju iz koje ce dolaziti rezultati. Sasa je sigurno upoznat sa modernijim metodama i sistemima. Tu ja vidim njegovu prednost, ali djaba sve ako ga nece klub pratiti u cjelini i svi sto se bave klubom.
I Sasa brate, haj nadji kakvog tamnoputog brata. Da i mi imamo svog Boacija ili Kangu![]()
![]()
Nisam insajder znas to, ali nesto mislim da ce imati dovoljno novca Sasa sad na raspolaganju za zimski transfer rok. Novac od evrope lijeze krajem godine, onda novac od Bajica i Lendrica, Vukotic na skupstini rece da se ceka pola miliona jos od Dzeke. Laicki kad kontas. Jos ako je istina ono sto je @velahalve, napisao da prodajemo nekog igraca i da ce to biti transfer veci od 1,3 miliona eura, odnosno najveci transfer u historiji lige onda cemo imati dovoljno novca za dovodjenje pojacanja ali bas pojacanja.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri nov 15, 2017 7:37 pmNece on imati nista vise para nego sto je Cenan imao.
Kad se dotični vrati, neće se više skupljati prašina na policama.gavran je napisao/la: ↑sri nov 15, 2017 7:46 pmposlao sam zahtjev za smjenu kompletne ekipe.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri nov 15, 2017 7:36 pm@gavrane smjeni urednika zvanične stranice..nema ti druge.
kasne za ugao fi.
![]()
vrati se sve ti halalimo
Zato Kanga ima platu ko pola nase ekipeBrkoo je napisao/la: ↑sri nov 15, 2017 8:09 pmNisam insajder znas to, ali nesto mislim da ce imati dovoljno novca Sasa sad na raspolaganju za zimski transfer rok. Novac od evrope lijeze krajem godine, onda novac od Bajica i Lendrica, Vukotic na skupstini rece da se ceka pola miliona jos od Dzeke. Laicki kad kontas. Jos ako je istina ono sto je @velahalve, napisao da prodajemo nekog igraca i da ce to biti transfer veci od 1,3 miliona eura, odnosno najveci transfer u historiji lige onda cemo imati dovoljno novca za dovodjenje pojacanja ali bas pojacanja.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri nov 15, 2017 7:37 pmNece on imati nista vise para nego sto je Cenan imao.
Moje misljenje je da nam treba 4-5 igraca(stoper, centralni veznjak, desni bek i lijevo krilo). Uz to se pokusati rijesiti Bekrica, Markovica, Sinise Stevanovica itd..
Sto se tice Kange ono je zvijer od igraca, gledao sam nedavno neku tekmu Zvezde, bio prijenos na areni, lik sam drzi vezni red, vode 4 razlike a on igra kao da je tek pocela utakmica, da stavis Elsnera pored njega pretvorio bi se u igracinu..