Brkoo je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la: ↑sri nov 08, 2017 6:52 pm
LARS1921 je napisao/la: ↑sri nov 08, 2017 6:41 pm
Biće to sve dobro, samo opusteno
Ne bude li ova zima po mom ukusu drž se dobro..
Tog Todorovica sam gledao u mladoj reprezentaciji, i to igrao lijevog beka u tekmi sa Svicarskom u gostima, odigrao odlicno, dok je Memija bio smijesan tu utakmicu. Onda sam pratio Todorovica i u Slobodi, tu nije ni sjena igraca kakav je u reprezentaciji. Da li je to do saigraca, atmosfere u tom klubu ili do neceg drugog ne znam ali znam da je u poredjenju sa Sinisom igracina, a u ligi nema bas tako dobrih bekova da mozemo birati..
Bas zato sam i rekao da je kikser. Zna covjek solidno, cak nekad i odlicno odigrati utakmicu ali nerijetko zna napraviti neku glupost koja bi kostala, bio to neoprezan start, iskljucenje ili ne pracenje igraca i sporo vracanje. Slazem se da nema puno kvalitetnijih, a uz to je jos i mlad i zato nemam neko misljenje sto se tice transfera. Ako dođe, fino je, a ako ne dođe - i nije veliki gubitak...
Edit: ovu utakmicu protiv Portugala na desnom beku je odigrao super, cak bi rekao bolje nego kad Memija igra. Ali eto cijeli tim je izgledao dobro u odnosu na prosle utakmice. Eh kad bi uvijek igrao tako