Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet okt 27, 2017 5:00 am

Joj sutra utakmica.
Jesu ih zaredali haos :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dzezvar
Kontakt:

pet okt 27, 2017 6:49 am

Yebemo ti mater golmane golmaneeee...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

salle86
Kontakt:

pet okt 27, 2017 6:55 am

A jbg, općenito kako nam je tako nam je u samoj državi jer je narod ko ovce, gdje političari koriste i vrlo često prave vještačke krize, kao ovi jedni napadaju a drugi brane svoje, kako bi se zadržali na vlasti. A nije mudro slovo zašto, ko je bliže vatri on se i ogrije.
U sistemu bez sistema ili ja volim više reći da ipak taj sistem postoji i da je dobro razrađen a to je kriminal, najlakše je puniti svoje džepove.
Pa konkretno u državi na tenderima prolaze tetići i amiđžići, znam primjer gdje 1 metar ogreva košta 180 km-ova (haman trodupla cijena), gdje farbanje vozila košta gotovo koliko samo vozilo itd...jer se mora ugraditi i kunto i panto.
E takav i Željo mnogima treba, gdje se neće znati ni koliko novca uopšte uđe u klub, ni na šta se sve troši. Treba Željo koji igra ligu prvaka, osvoji 6 titula a marku ne uloži u sebe da se apdejtuje plus na to bude u minusu 5 miliona.
Kako je moguće imati manje plate nego sad, ne imati nikako troškove ni blizu ko sad, imati dosta veće doprinose nego sad i opet ići u minus. Zaista ne treba biti uopšte pametan da se skonta.
Željo nije bankomat, Željo nije BiH gdje tetići i amidžići dobijaju najbolje poslove, Željo nije još jedan klub, jedna firma, jedna "krava" koja će se musti dok se i poslijednja kap ne izmuze a onda ciao Željo...e neće da može...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plava Porodica
Kontakt:

pet okt 27, 2017 7:37 am

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

exbabilon
Kontakt:

pet okt 27, 2017 8:46 am

DANAN je napisao/la:
golmane Comore golmaneee

azbaha
Kontakt:

pet okt 27, 2017 8:52 am

Amar927 je napisao/la:
čet okt 26, 2017 6:33 pm
Ne bi bilo lose dovesti Govedaricu na lijevo krilo..
Eeeee kad smo ponosni i ja to govorili.

azbaha
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet okt 27, 2017 9:23 am

Durgo je napisao/la:
čet okt 26, 2017 9:20 pm
cikazubo je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
čet okt 26, 2017 8:36 pm
"Adzeme otjero si Lendrica i SLavku Petrovica kako te nijesramota da mislis da si velik trenr??"

"Stomu nije igro proic eboga on ko da hocfe namjerno izgubi"

Ima toga jos..

Mi ne da zasluzujemo da nemamo vode preko noci, nego zasluzujemo da je nemamo nikako.
Ma ne treba se obazirat uopste na takve komentare, danas nazalost svako moze da iznese svoje "misljenje" odnosno svoju glupost putem drustvenih mreza, tako da nema potrebe nervirati se zbog tih mentola..
Ja sam cesto znao napisati da treba zabraniti slobodu govora ovom jadnom narodu...

Imam osjecaj da bi rahatniji bili...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
TAKOE

Pompey
Kontakt:

pet okt 27, 2017 9:42 am

@Azbaha ba, da se zalazes na treninzima koliko pises po forumu, vec bi bio prva postava :ganja:

Generalno, problem ovog naroda je sto misli da ZNA. Vecina ljudi nesto malo zna(njima je to dovoljno da pomisle da znaju SVE), i onda je njima nemoguce dokazati nesto suprotno. Toliko su tvrdoglavi da ti ne ostavljaju prostora da mu ko ti nesto sugerises na neki normalan i elokventan nacin. Svako danas ima pravo da izrazi svoje misljenje, sloboda govora i slicno. Neka toga, to je dobro, ali ne ide to ako se baljezga bez nekih argumenata i govori samo da bi se nesto reklo.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

azbaha
Kontakt:

pet okt 27, 2017 9:46 am

Pompey je napisao/la:
pet okt 27, 2017 9:42 am
@Azbaha ba, da se zalazes na treninzima koliko pises po forumu, vec bi bio prva postava :ganja:

Generalno, problem ovog naroda je sto misli da ZNA. Vecina ljudi nesto malo zna(njima je to dovoljno da pomisle da znaju SVE), i onda je njima nemoguce dokazati nesto suprotno. Toliko su tvrdoglavi da ti ne ostavljaju prostora da mu ko ti nesto sugerises na neki normalan i elokventan nacin. Svako danas ima pravo da izrazi svoje misljenje, sloboda govora i slicno. Neka toga, to je dobro, ali ne ide to ako se baljezga bez nekih argumenata i govori samo da bi se nesto reklo.
Zalagao bih se ja, ali kao sto lars kaze imam parcijalnu rupturu kurcine :ganja:

Leon_Professional
Kontakt:

pet okt 27, 2017 9:59 am

Ma kakav on, samo ceka da se zavrsi da ide na :shisha:
Azbaha ti je Tiago Silva za nasu ligu.

Hurmasica
Kontakt:

pet okt 27, 2017 10:03 am

exbabilon je napisao/la:
DANAN je napisao/la:
golmane Comore golmaneee
golmoreeee :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

mirzza
Kontakt:

pet okt 27, 2017 10:23 am

PratimsamoPlave je napisao/la:
čet okt 26, 2017 11:35 pm
Al koliko smo mi nezahvalni pokazuju komentari po forumima , zvaničnoj . Na osnovu čega se bunite ? NA osnovu čega je raja izgubila strpljenje ? Jedna titula prokockana , sjećam ih se i više .
Mogu li te pitati kad smo mi te titule prokockali na nacin kao sada?
Prije rata nismo bili u poziciji da se borimo za titulu, a poslije rata sto smo mogli uzeli smo osim 2013/2014 kada smo pod Djurbuzovicem uzeli Zrinjski (Ara dao dva gola), tekma bila u Martu i do Maja smo prokockali cini mi se 7 bodova.
4 boda, 3 utakmice do kraja Zeljo koliko ja znam nikad nije prokocko, niti bilo ko u nasoj ligi. Jesmo mi stizali +8 od jeseni i prokocali +7 u Martu sto smo imali, ali onakvu situaciju ja stvarno ne pamtim a ako neko drugi pamti neka je iznese. Mi smo imali 1 ruku na tituli, ali stampanje poruka sampioni u Krupi, i opet to vodjstvo 1-0 na poluvremenu kada nam je trebalo 45 minuta da zatvorimo tekmu sve govori o tome koliko smo bili nesposobi da to zavrsimo kako treba, a za to je najodgovorniji strucni stab pa igraci na terenu.
U zadnje vrijeme se to pripisuje igracima sto je apsolutno nekorektno, SS ima ogromne zasluge u postavci drugog poluvremena u Krupi na Vrbasu. Da ne spominjem nacin na koji smo ugaseni iz kupa, igraci potroseni, izlizani nisu mogli hodati.
Konkretno ja sam tu svaku tekmu koju mogu doci i doci cu, ali sam nezadovoljan raspletom prosle sezone i dozvoljavam da ima ljutih, uvrijedjenih koji jos to nisu prebolili.
Pa Videoton jos i dan danas ljudi boluju, pitarima ce Zubandan do groba biti bolna tacka, nije to nista nenormalno.

mirzoni1921
Kontakt:

pet okt 27, 2017 10:27 am

Treba Željo igrati utakmice petkom u 10.30, posto ovi seratori gledaju evropske lige pa ocekuju da igramo ko Man City i PSG.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Grbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet okt 27, 2017 10:32 am

mirzza je napisao/la:
Al koliko smo mi nezahvalni pokazuju komentari po forumima , zvaničnoj . Na osnovu čega se bunite ? NA osnovu čega je raja izgubila strpljenje ? Jedna titula prokockana , sjećam ih se i više .
Prije rata nismo bili u poziciji da se borimo za titulu, a poslije rata sto smo mogli uzeli smo osim 2013/2014 kada smo pod Djurbuzovicem uzeli Zrinjski (Ara dao dva gola), tekma bila u Martu i do Maja smo prokockali cini mi se 7 bodova.
4 boda, 3 utakmice do kraja Zeljo koliko ja znam nikad nije prokocko, niti bilo ko u nasoj ligi. Jesmo mi stizali +8 od jeseni i prokocali +7 u Martu sto smo imali, ali onakvu situaciju ja stvarno ne pamtim a ako neko drugi pamti neka je iznese. Mi smo imali 1 ruku na tituli, ali stampanje poruka sampioni u Krupi, i opet to vodjstvo 1-0 na poluvremenu kada nam je trebalo 45 minuta da zatvorimo tekmu sve govori o tome koliko smo bili nesposobi da to zavrsimo kako treba, a za to je najodgovorniji strucni stab pa igraci na terenu.
U zadnje vrijeme se to pripisuje igracima sto je apsolutno nekorektno, SS ima ogromne zasluge u postavci drugog poluvremena u Krupi na Vrbasu. Da ne spominjem nacin na koji smo ugaseni iz kupa, igraci potroseni, izlizani nisu mogli hodati.
Konkretno ja sam tu svaku tekmu koju mogu doci i doci cu, ali sam nezadovoljan raspletom prosle sezone i dozvoljavam da ima ljutih, uvrijedjenih koji jos to nisu prebolili.
Pa Videoton jos i dan danas ljudi boluju, pitarima ce Zubandan do groba biti bolna tacka, nije to nista nenormalno.
Onda se ocigledno ne sjecas sta i kako je bilo 2003. godine....
Ko nas je kleo, nije dangubio.

salle86
Kontakt:

pet okt 27, 2017 10:37 am

mirzza je napisao/la:
pet okt 27, 2017 10:23 am
Bajern se onda trebao ugasiti kad je izgubio ono finale protiv Uniteda
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plava Porodica
Kontakt:

pet okt 27, 2017 10:42 am

Hurmasica je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
DANAN je napisao/la:
golmane Comore golmaneee
Jel ovo reeee za regoju :rofl1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

pet okt 27, 2017 10:46 am

Plava Porodica je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:

golmane Comore golmaneee
ma reko da spojimo ovo Čomoree i golmane, al' može i Regoje, isti klinac :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Kospicar
Kontakt:

pet okt 27, 2017 10:48 am

Faktor cita forum
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

azbaha
Kontakt:

pet okt 27, 2017 10:49 am

E da, jedna stvar koju sam zapazio na prosloj tekmi je da svaki put kada raja sa tribina pocne da sere, kad npr Zeba posalje pogresnu loptu :D , jug pojaca sa pjesmom i to mi se svidja

Plava Porodica
Kontakt:

pet okt 27, 2017 10:51 am

Hurmasica je napisao/la:
pet okt 27, 2017 10:46 am
Plava Porodica je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:

ma reko da spojimo ovo Čomoree i golmane, al' može i Regoje, isti klinac :rofl1:
Skonto sam ali eto moze i ovako sve trojice se pomalo sjetimo :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava