Jesu ih zaredali haos

TAKOEDurgo je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 9:20 pmJa sam cesto znao napisati da treba zabraniti slobodu govora ovom jadnom narodu...cikazubo je napisao/la:Ma ne treba se obazirat uopste na takve komentare, danas nazalost svako moze da iznese svoje "misljenje" odnosno svoju glupost putem drustvenih mreza, tako da nema potrebe nervirati se zbog tih mentola..storm_raider je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 8:36 pm"Adzeme otjero si Lendrica i SLavku Petrovica kako te nijesramota da mislis da si velik trenr??"
"Stomu nije igro proic eboga on ko da hocfe namjerno izgubi"
Ima toga jos..
Mi ne da zasluzujemo da nemamo vode preko noci, nego zasluzujemo da je nemamo nikako.
Imam osjecaj da bi rahatniji bili...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Zalagao bih se ja, ali kao sto lars kaze imam parcijalnu rupturu kurcinePompey je napisao/la: ↑pet okt 27, 2017 9:42 am@Azbaha ba, da se zalazes na treninzima koliko pises po forumu, vec bi bio prva postava
Generalno, problem ovog naroda je sto misli da ZNA. Vecina ljudi nesto malo zna(njima je to dovoljno da pomisle da znaju SVE), i onda je njima nemoguce dokazati nesto suprotno. Toliko su tvrdoglavi da ti ne ostavljaju prostora da mu ko ti nesto sugerises na neki normalan i elokventan nacin. Svako danas ima pravo da izrazi svoje misljenje, sloboda govora i slicno. Neka toga, to je dobro, ali ne ide to ako se baljezga bez nekih argumenata i govori samo da bi se nesto reklo.
golmoreeee
Mogu li te pitati kad smo mi te titule prokockali na nacin kao sada?PratimsamoPlave je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 11:35 pmAl koliko smo mi nezahvalni pokazuju komentari po forumima , zvaničnoj . Na osnovu čega se bunite ? NA osnovu čega je raja izgubila strpljenje ? Jedna titula prokockana , sjećam ih se i više .
Onda se ocigledno ne sjecas sta i kako je bilo 2003. godine....mirzza je napisao/la:Mogu li te pitati kad smo mi te titule prokockali na nacin kao sada?PratimsamoPlave je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 11:35 pmAl koliko smo mi nezahvalni pokazuju komentari po forumima , zvaničnoj . Na osnovu čega se bunite ? NA osnovu čega je raja izgubila strpljenje ? Jedna titula prokockana , sjećam ih se i više .
Prije rata nismo bili u poziciji da se borimo za titulu, a poslije rata sto smo mogli uzeli smo osim 2013/2014 kada smo pod Djurbuzovicem uzeli Zrinjski (Ara dao dva gola), tekma bila u Martu i do Maja smo prokockali cini mi se 7 bodova.
4 boda, 3 utakmice do kraja Zeljo koliko ja znam nikad nije prokocko, niti bilo ko u nasoj ligi. Jesmo mi stizali +8 od jeseni i prokocali +7 u Martu sto smo imali, ali onakvu situaciju ja stvarno ne pamtim a ako neko drugi pamti neka je iznese. Mi smo imali 1 ruku na tituli, ali stampanje poruka sampioni u Krupi, i opet to vodjstvo 1-0 na poluvremenu kada nam je trebalo 45 minuta da zatvorimo tekmu sve govori o tome koliko smo bili nesposobi da to zavrsimo kako treba, a za to je najodgovorniji strucni stab pa igraci na terenu.
U zadnje vrijeme se to pripisuje igracima sto je apsolutno nekorektno, SS ima ogromne zasluge u postavci drugog poluvremena u Krupi na Vrbasu. Da ne spominjem nacin na koji smo ugaseni iz kupa, igraci potroseni, izlizani nisu mogli hodati.
Konkretno ja sam tu svaku tekmu koju mogu doci i doci cu, ali sam nezadovoljan raspletom prosle sezone i dozvoljavam da ima ljutih, uvrijedjenih koji jos to nisu prebolili.
Pa Videoton jos i dan danas ljudi boluju, pitarima ce Zubandan do groba biti bolna tacka, nije to nista nenormalno.
Bajern se onda trebao ugasiti kad je izgubio ono finale protiv Unitedamirzza je napisao/la: ↑pet okt 27, 2017 10:23 amMogu li te pitati kad smo mi te titule prokockali na nacin kao sada?PratimsamoPlave je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 11:35 pmAl koliko smo mi nezahvalni pokazuju komentari po forumima , zvaničnoj . Na osnovu čega se bunite ? NA osnovu čega je raja izgubila strpljenje ? Jedna titula prokockana , sjećam ih se i više .
Prije rata nismo bili u poziciji da se borimo za titulu, a poslije rata sto smo mogli uzeli smo osim 2013/2014 kada smo pod Djurbuzovicem uzeli Zrinjski (Ara dao dva gola), tekma bila u Martu i do Maja smo prokockali cini mi se 7 bodova.
4 boda, 3 utakmice do kraja Zeljo koliko ja znam nikad nije prokocko, niti bilo ko u nasoj ligi. Jesmo mi stizali +8 od jeseni i prokocali +7 u Martu sto smo imali, ali onakvu situaciju ja stvarno ne pamtim a ako neko drugi pamti neka je iznese. Mi smo imali 1 ruku na tituli, ali stampanje poruka sampioni u Krupi, i opet to vodjstvo 1-0 na poluvremenu kada nam je trebalo 45 minuta da zatvorimo tekmu sve govori o tome koliko smo bili nesposobi da to zavrsimo kako treba, a za to je najodgovorniji strucni stab pa igraci na terenu.
U zadnje vrijeme se to pripisuje igracima sto je apsolutno nekorektno, SS ima ogromne zasluge u postavci drugog poluvremena u Krupi na Vrbasu. Da ne spominjem nacin na koji smo ugaseni iz kupa, igraci potroseni, izlizani nisu mogli hodati.
Konkretno ja sam tu svaku tekmu koju mogu doci i doci cu, ali sam nezadovoljan raspletom prosle sezone i dozvoljavam da ima ljutih, uvrijedjenih koji jos to nisu prebolili.
Pa Videoton jos i dan danas ljudi boluju, pitarima ce Zubandan do groba biti bolna tacka, nije to nista nenormalno.
ma reko da spojimo ovo Čomoree i golmane, al' može i Regoje, isti klinac
Skonto sam ali eto moze i ovako sve trojice se pomalo sjetimo