Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 26, 2017 3:38 pm

bistrikboy je napisao/la:
čet okt 26, 2017 10:40 am
Leon_Professional je napisao/la:
čet okt 26, 2017 10:10 am
bistrikboy je napisao/la:
čet okt 26, 2017 8:47 am

Jesi.
:baklja: :placeodsmijeha:

Oni su meni ozbiljniji od ostalih, jedino mozda Krupa, Siroki da su jaci po mom misljenju.
Mada ne bi ni Slobodu jer dole nam je izgubiti kako god se okrene.
Ovaj skor koji imamo sa Olimpikom nema niko ni blizu,tako da Olimpik je najlaksa opcija :palacgore:

za vikend ocekujem puno laksi mec :zeljeznicar1:
Zakon velikih brojeva, moraju nekad dobit :ganja:

MU'MIN T.M.
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:39 pm

Stana brate, ako čitaš forum, molim te u utakmici posveti se malo više igraču kojeg čuvaš, ali i prati igru i kretanje lopte.
Svedi ta ispadanja ako ne na 0, onda bar na minimum, jer ono je previše bilo.

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Amidza
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:42 pm

exbabilon je napisao/la:
čet okt 26, 2017 3:35 pm
Jel moguce da nikog u strucnom stabu ne nerviraju Vecina ispucavanja lopte, neprecizna, nerezonska, u aut i slicno. Ili toliko lopti gubimo pa ima i Veca kvotu po utakmici koliko ih moze prodati. Ne govorim o prisiljenim izbijanjima, nego situacijama gdje su stoperi slobodni, a njemu nema nista draze nego je izbit u aut ili na najnizeg igraca sto se opet na isto svede.
Nisam u strucnom stabu, ali mene nervira. :D Strasno je koliko posjeda gubimo radi njegovih ispucavanja. Treba stvarno poraditi na tome. Obicno ide duga lopta na Zakarica ili nekoga, onda se igrac mora hrvat s cuvarom, pa kad izgubimo loptu trci nazad da se zastitis - trosi se ekipa puno radi tako banalne stvari. Daj proslijedi loptu stoperu ili beku, lagano, po zemlji. Onda samo molit Boga da se neko otkrije, pa da bek moze uputit normalan pas. :D
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

ChWilla
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:44 pm

a kad je da stoperu, to ono puno bolje izgleda i uljeva puno više povjerenja... :D
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

Al Bogijeva reakcija kod njihovog gola je neprocjenjiva.. Hladno covjeka pustio..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:45 pm

kad smo vec kod stanica, uskoro cemo ga gledati 250. put u svetom dresu!!! malo je igraca koji su dostigli taj broj utakmica u najdrazem dresu... vec sada mozemo reci da je jedan od najuspjesnijih igraca u zeljeznicaru sto se tice titula... nadam se da ce proslaviti 300. utakmicu u nasem klubu pa da i zvanicno udje u legende!
100/94/37/34 - i to je to!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:46 pm

I ne treba zaboraviti da Veca odigra vise pasova nego Zeba.. To dovoljno govori o nasoj igri..

Grbavica
Kontakt:

Stana brat kod njihovog gola na stoperu bio yebo poziciju bitno je vrtiti se tu negdje hahaha
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Amidza
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:47 pm

ChWilla je napisao/la:
a kad je da stoperu, to ono puno bolje izgleda i uljeva puno više povjerenja... :D
A i to sto kazes, ali eto Graovac recimo zna lopte i fino je povuce. Jos ako se veznom redu ne seta, nego trci, moze se i fina akcija zapocet. :D
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Amidza
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:48 pm

Grbavica je napisao/la:
Stana brat kod njihovog gola na stoperu bio yebo poziciju bitno je vrtiti se tu negdje hahaha
A i Bogi ga je preuzeo u pm, pridje frajeru na 2 metra, ruke iza ledja i vozdra. :rofl1:

LeBlue
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:49 pm

south side je napisao/la:
čet okt 26, 2017 3:33 pm
ponosannavas je napisao/la:
čet okt 26, 2017 3:21 pm
south side je napisao/la:
čet okt 26, 2017 3:07 pm
Evo juniori opet kiksašee, 1:1 sa Radnikom a kadeti ove godine skroz tanki. bgm jos su nam par dobrih igraca iz omladinskih selekcija klepili sarajevo i zrinjski.Mi se smijali akademcima pa pogledajte u svim kategorijama su prvi sem u seniorskoj.Nemoze akademija preko noci stvoriti talente mislim da i nasi moraju pod hitno praviti neki kamp kao sto je i najavljeno kao sto reče Joldic
Slomih se ja pričajući o razlozima. NIje ova generacija ništa lošija od pitara ali satra ih raspored što prvog tima što juniorski. TOtalno nestrategijsko djelovanje u tom dijelu. Kadeti su ipak nedostatak kvalitete.Nema puno 2001 kvalitetnih. Uglavnom 2002 plus Mujić i još jedan. PIoniri su odmah iza pitara jer su ostali loši ali i tu pitari imaju dosta više kvalitetnih igrača tj igrača koji mogu biti igrači seniorski. Nažalost to nas čeka i u još mlađim kategorijama. Napokon neko da primjeti ovo što pišem stalno.
Upravo to nema neke strategije od kako je tica otisao a postavljen Alihođic malo su se pogubili u svom silnom pretumbavanju .Naravno da nije losija cak je i bolja u nekim segmentima ali mislim da se to mora malo bolje urediti i organiozovati a misljenja sam da Alihođic nije za mjesto koje mu je sad dodjeljeno.
Nazalost kad je Tan dosao, dosta roditelja je upisalo svoju djecu u njihovu akademiju, jer dosta roditelja su takvi, pomislili evo para, i da tu imaju bolju sansu za uspjeh. Ali to isto znaci da dosta djece i tu dolazi samo zbog interesa, sto na duze staze nemora znaciti da je dobro. Oni u svakom slucaju i sada imaju korist od toga hype sto je bilo oko Tana, sto i tabele pokazuju. Ali isto tako mislim da Zeljo sam moze da napravi dobar trening kamp, bez nekog stranog vlasnika, koji se par puta godisnje javlja preko satelita. Cak mislim da mozemo dosta bolje uraditi, jer imamo tu tradiciju. Nadam se da je istina u vezi naseg trening kampa jer bi zaista bila prava stvar.

Plava Porodica
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:50 pm

I dok god koristi klubu, neka ga tu.
I dalje je kvalitetom bara bara sa dosta igrača koji su sigurni u prvom timu, a za klupe može bar još minimalno 3.sezone.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:51 pm

Graovcu fali Vukotic pa da i to Graovcevo povlacenje lopte cesce dodje do izrazaja.. Treba mu neko ko ga moze malo pokriti a ne andric koji ni vlastitu sjenu ne moze ispratiti..

Okolele
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:54 pm

Jutros kod Vrazova kad Stana sa ženom prolazi i obadvoje jedu bananu..

Inace ovaj mali sedmica iz Mladosti zanimljiv igrac..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Amidza
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:56 pm

Okolele je napisao/la:

:rofl1: :rofl1: :rofl1:

LeBlue
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:58 pm

Okolele je napisao/la:

Neznam je li to taj, ali ovaj Sisic je meni njihov najbolji igrac.

azbaha
Kontakt:

čet okt 26, 2017 4:05 pm

Vidi voje sto neda na se :D
phpBB [video]

Leon_Professional
Kontakt:

čet okt 26, 2017 4:06 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Al Bogijeva reakcija kod njihovog gola je neprocjenjiva.. Hladno covjeka pustio..
Vazda tako. Znaci pusta igraca da ga dribla i pretrcava. Hajd da je on brz pa da moze nekog stici al on ko ormar i tako igra.

Protiv Slobode Ordagic po liniji skoro drzi loptu on na pola metra od njega i odmice se, ceka ga, ovaj ga hladno mahne. Pa Bogi, izbij u aut, idi malo u tijelo malo u loptu, zakucaj ga za reklame, ucini nesto nemoj pustat da te driblaju.

A ovakvih situacija kao sinoc ima mali milion. Meni je smijesno ovako cuvati igraca, znaci on uopce ne ide na to da blokira centarsut ili uzme loptu.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet okt 26, 2017 4:08 pm

Fino Hajdarevic odvuce cak 3 njihova igraca kod prvog gola. Dovoljno da ovaj najblizi zakasni u blok...

ponosannavas
Kontakt:

čet okt 26, 2017 4:09 pm

Vortex je napisao/la:
sri okt 25, 2017 10:46 pm
Mislim da je postalo standardno u zadnjih par godina da mi je moramo uvaliti poslije prvog gola što prije i drugi ako želimo koliko toliko rahat privesti tekmu kraju. Nevjerovatan je pad igre poslije datih golova. Evo primjer Zenica i Gabela. Ako odmah ne uvalimo i drugi mi se pogibimo.
Strepnja do zadnjeg zvizduka. Bez obzira na borbenost ali i seljakljuk ekipe MDK nedopustivo je da se mi sa igračem više grčevito branimo na našoj Grbavici. Ovo samo pokazuje koliko smo mi neozbiljna ekipa nažalost.
Nama je već dugo opterećenje igrati. Pod velikim pritiskom su i igrači i treneri i svi. Onolika količina pljuvanja Adžema na mrežama je za povratiti. Ado se odlično drži majke mi. Svaka mu čast. Razloga za njegovo pljuvanje nema. Samo nam treba strpljenja. Zajmović je jučer bio loš jer je vidio pljuvanje zbog tekme protiv GOŠKa. Nakon petgo šestog dodira je tek počeo igrati. Nedavno sam stavio da dosta imamo novih igrča i da ne zaslužuju takav pritisak. Treba još vremena da se to pročisti ali ovo je suština. Da imaju podršku kao juniori što su imali bilo bi extra i igrali bi bolje.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava