Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 26, 2017 2:38 pm

oni svi nisu igrali prvu polusezonu 95/6, a drugu jesu, jelde?
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:

čet okt 26, 2017 2:39 pm

Goran Paradžik sudi u subotu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Grbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet okt 26, 2017 2:39 pm

ChWilla je napisao/la:ima malo rukopisa od jednog našeg starog druga...
Isto mislim evo vec par dana...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Amidza
Kontakt:

čet okt 26, 2017 2:46 pm

E jbg, ispade Zajmovic Livaja jer je uvezao 2 lose partije.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

svraka
Kontakt:

čet okt 26, 2017 2:50 pm

Moze li neko postaviti pjesmu koja se pustala poslie golova😎
Forza 1921!

Oda majstore!

Plava Porodica
Kontakt:

čet okt 26, 2017 2:55 pm

Amidza je napisao/la:
Vala nije ni Mandžukić kako ga prozvaše :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:03 pm

Mjera pjesmica..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Amidza
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:05 pm

Plava Porodica je napisao/la:
čet okt 26, 2017 2:55 pm
Amidza je napisao/la:
Vala nije ni Mandžukić kako ga prozvaše :ganja:
Samo mu mase fali :D Ma naravno da nije, ali je po meni sasvim dovoljno pokazao da zasluzi taj ugovor.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

south side
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:07 pm

Evo juniori opet kiksašee, 1:1 sa Radnikom a kadeti ove godine skroz tanki. bgm jos su nam par dobrih igraca iz omladinskih selekcija klepili sarajevo i zrinjski.Mi se smijali akademcima pa pogledajte u svim kategorijama su prvi sem u seniorskoj.Nemoze akademija preko noci stvoriti talente mislim da i nasi moraju pod hitno praviti neki kamp kao sto je i najavljeno kao sto reče Joldic
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Hadzijalagic
Kontakt:

Zajmovic je prosjek kao sto su i velika vecina igraca u nasem rosteru, izuzmemo li Zakarica, po meni Jovana i par ovih djecaka.... Ni puno bolji a ni gori.. Dobio sansu da se pokaze i za razliku od nekih, koji i dan danas uzimaju veliku platu a nikakve fajde od njih, od Zajmovica ima neke koristi i ne kosta puno.. Nekoliko Samirovih dnevnica..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LeBlue
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:14 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Zajmovic je prosjek kao sto su i velika vecina igraca u nasem rosteru, izuzmemo li Zakarica, po meni Jovana i par ovih djecaka.... Ni puno bolji a ni gori.. Dobio sansu da se pokaze i za razliku od nekih, koji i dan danas uzimaju veliku platu a nikakve fajde od njih, od Zajmovica ima neke koristi i ne kosta puno.. Nekoliko Samirovih dnevnica..
Upravo tako, trenutno prosjek koji puno nekosta i koji je dao druge mogucnosti nasoj igri. Zahvalan je i dosta bolja opacija nego igraci koji su ranije dolazili, koji dosta vise kostaju, i koji su samo davali glavobolju putem medija. Momak se trudi i treba mu isto neko vrijeme.

MrkiMedo
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:17 pm

Zna li se u koliko je utakmica u subotu ?

mirzza
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:18 pm

alombardo je napisao/la:
čet okt 26, 2017 2:08 pm
Mislim da je prva utakmica nakon povratka ove četvorice bila protiv rudara breze na koševu, sjeća li se ko njihove grupe TNT i ulijetanja na teren
Zar nije protiv Olimpika kad smo po snijegu dobili 2:1?

1921.ba
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:18 pm

VIDEO/ FOTO: FK Željezničar – FK Mladost DK 2:1
http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... -21-2-4062
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

ponosannavas
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:21 pm

south side je napisao/la:
Evo juniori opet kiksašee, 1:1 sa Radnikom a kadeti ove godine skroz tanki. bgm jos su nam par dobrih igraca iz omladinskih selekcija klepili sarajevo i zrinjski.Mi se smijali akademcima pa pogledajte u svim kategorijama su prvi sem u seniorskoj.Nemoze akademija preko noci stvoriti talente mislim da i nasi moraju pod hitno praviti neki kamp kao sto je i najavljeno kao sto reče Joldic
Slomih se ja pričajući o razlozima. NIje ova generacija ništa lošija od pitara ali satra ih raspored što prvog tima što juniorski. TOtalno nestrategijsko djelovanje u tom dijelu. Kadeti su ipak nedostatak kvalitete.Nema puno 2001 kvalitetnih. Uglavnom 2002 plus Mujić i još jedan. PIoniri su odmah iza pitara jer su ostali loši ali i tu pitari imaju dosta više kvalitetnih igrača tj igrača koji mogu biti igrači seniorski. Nažalost to nas čeka i u još mlađim kategorijama. Napokon neko da primjeti ovo što pišem stalno.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:25 pm

VOJO UBIPITAR ! :kafa:

LARSSON
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:31 pm

Pola stadiona ebe majke comoru pola golmanu

south side
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:33 pm

ponosannavas je napisao/la:
čet okt 26, 2017 3:21 pm
south side je napisao/la:
Slomih se ja pričajući o razlozima. NIje ova generacija ništa lošija od pitara ali satra ih raspored što prvog tima što juniorski. TOtalno nestrategijsko djelovanje u tom dijelu. Kadeti su ipak nedostatak kvalitete.Nema puno 2001 kvalitetnih. Uglavnom 2002 plus Mujić i još jedan. PIoniri su odmah iza pitara jer su ostali loši ali i tu pitari imaju dosta više kvalitetnih igrača tj igrača koji mogu biti igrači seniorski. Nažalost to nas čeka i u još mlađim kategorijama. Napokon neko da primjeti ovo što pišem stalno.
Upravo to nema neke strategije od kako je tica otisao a postavljen Alihođic malo su se pogubili u svom silnom pretumbavanju .Naravno da nije losija cak je i bolja u nekim segmentima ali mislim da se to mora malo bolje urediti i organiozovati a misljenja sam da Alihođic nije za mjesto koje mu je sad dodjeljeno.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

exbabilon
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:35 pm

Jel moguce da nikog u strucnom stabu ne nerviraju Vecina ispucavanja lopte, neprecizna, nerezonska, u aut i slicno. Ili toliko lopti gubimo pa ima i Veca kvotu po utakmici koliko ih moze prodati. Ne govorim o prisiljenim izbijanjima, nego situacijama gdje su stoperi slobodni, a njemu nema nista draze nego je izbit u aut ili na najnizeg igraca sto se opet na isto svede.

Okolele
Kontakt:

čet okt 26, 2017 3:37 pm

Svi smo mi AbidAzizIzMetalsi..

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava