Isto mislim evo vec par dana...ChWilla je napisao/la:ima malo rukopisa od jednog našeg starog druga...
Vala nije ni Mandžukić kako ga prozvaše
Samo mu mase fali
Upravo tako, trenutno prosjek koji puno nekosta i koji je dao druge mogucnosti nasoj igri. Zahvalan je i dosta bolja opacija nego igraci koji su ranije dolazili, koji dosta vise kostaju, i koji su samo davali glavobolju putem medija. Momak se trudi i treba mu isto neko vrijeme.Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 3:07 pmZajmovic je prosjek kao sto su i velika vecina igraca u nasem rosteru, izuzmemo li Zakarica, po meni Jovana i par ovih djecaka.... Ni puno bolji a ni gori.. Dobio sansu da se pokaze i za razliku od nekih, koji i dan danas uzimaju veliku platu a nikakve fajde od njih, od Zajmovica ima neke koristi i ne kosta puno.. Nekoliko Samirovih dnevnica..
Slomih se ja pričajući o razlozima. NIje ova generacija ništa lošija od pitara ali satra ih raspored što prvog tima što juniorski. TOtalno nestrategijsko djelovanje u tom dijelu. Kadeti su ipak nedostatak kvalitete.Nema puno 2001 kvalitetnih. Uglavnom 2002 plus Mujić i još jedan. PIoniri su odmah iza pitara jer su ostali loši ali i tu pitari imaju dosta više kvalitetnih igrača tj igrača koji mogu biti igrači seniorski. Nažalost to nas čeka i u još mlađim kategorijama. Napokon neko da primjeti ovo što pišem stalno.south side je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 3:07 pmEvo juniori opet kiksašee, 1:1 sa Radnikom a kadeti ove godine skroz tanki. bgm jos su nam par dobrih igraca iz omladinskih selekcija klepili sarajevo i zrinjski.Mi se smijali akademcima pa pogledajte u svim kategorijama su prvi sem u seniorskoj.Nemoze akademija preko noci stvoriti talente mislim da i nasi moraju pod hitno praviti neki kamp kao sto je i najavljeno kao sto reče Joldic
Upravo to nema neke strategije od kako je tica otisao a postavljen Alihođic malo su se pogubili u svom silnom pretumbavanju .Naravno da nije losija cak je i bolja u nekim segmentima ali mislim da se to mora malo bolje urediti i organiozovati a misljenja sam da Alihođic nije za mjesto koje mu je sad dodjeljeno.ponosannavas je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 3:21 pmSlomih se ja pričajući o razlozima. NIje ova generacija ništa lošija od pitara ali satra ih raspored što prvog tima što juniorski. TOtalno nestrategijsko djelovanje u tom dijelu. Kadeti su ipak nedostatak kvalitete.Nema puno 2001 kvalitetnih. Uglavnom 2002 plus Mujić i još jedan. PIoniri su odmah iza pitara jer su ostali loši ali i tu pitari imaju dosta više kvalitetnih igrača tj igrača koji mogu biti igrači seniorski. Nažalost to nas čeka i u još mlađim kategorijama. Napokon neko da primjeti ovo što pišem stalno.south side je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 3:07 pmEvo juniori opet kiksašee, 1:1 sa Radnikom a kadeti ove godine skroz tanki. bgm jos su nam par dobrih igraca iz omladinskih selekcija klepili sarajevo i zrinjski.Mi se smijali akademcima pa pogledajte u svim kategorijama su prvi sem u seniorskoj.Nemoze akademija preko noci stvoriti talente mislim da i nasi moraju pod hitno praviti neki kamp kao sto je i najavljeno kao sto reče Joldic