zamisli moj dupli nick vrana i pisem kontra gavrana ili da se zovem F5 ili jagnje ili boooooooooooom ili lubenica
ludilo
zamisli moj dupli nick vrana i pisem kontra gavrana ili da se zovem F5 ili jagnje ili boooooooooooom ili lubenica
hahaha
model pokretan ko komoda,a pokretniji od kajkuta
Zadesimo se u istom lokalu. Nije ni Zecu vala mrsko doci.
Jesu li to konobara opet pustili sa lancashzna je napisao/la: ↑pon okt 23, 2017 9:21 pmMa upratih na jednom forumu da se tako pise, ovdje nisam ni citao.
Nego, jos mi nesto smijesno;
Smijesni su mi "navijaci" koji napisu post kao Krleza jednu recenicu, prizivajuci kroz cijeli post raspad sistema, da bi na kraju napisali: "Volim te Zeljo"; "Zeljeznicar za zivot cijeli".
Zasto je dobra odluka potpisati ugovor sa igracem koji nikad nece nista napraviti u karijeri, jedino je borben i dobar zabavljac u svlacionici, uz to zivi nesportski?ponosannavas je napisao/la: ↑pon okt 23, 2017 11:24 amZnači ako si ti napisao da ne smije, ne može neki trener imati suprotno mišljenje i potpisati Dinu? Ja recimo mislim da je to dobra odluka. Taj momak je pokazao protiv Metalegea da može igrati. Adžem ga ne koristi često ali isto tako govoio sam da je on igrač zadatka i ne može baš sve tekme igrati. Neke su npr idealne za njega i treba biti bar naklupi. Takvog igrača trebaš imati u rosteru, a naš je pa je samim tim jefitniji i meni draži od recimo Šećera koji je sličan igrač.Brkoo je napisao/la: ↑ned okt 22, 2017 8:36 pm@Elegant, Ja sam pisao da se Hasanovicu ne smije ni u ludilu dati novi ugovor a oni mu dadose visegodisnji ugovor, dobar zabavljac u svlacionici, tako kazu. Markovica, Nikolica, Stevanovica i ostale ublehe koji primaju platu za nista necu ni komentarisati, ne vrijedi da ponavavljam, jedva cekam da odu..
Sto se tice Ubiparipa cim je potpisao napisao sam da bi to mogla biti odlicna odluka. Zato sto ima kvalitet, zabijao je u mnogo jacim ligama od nase, ako bude u formi bice pojacanja, a ako se i ne pokaze kao pojacanje onda mozes cista obraza reci da si pokusao nesto, da si dao sve od sebe, da si doveo igraca koji ima dobar CV itd.. Dovedes Sinisu Stevanovica kojem je Novi Pazar vrh u karijeri sto se tice njegove kvalitete i onda ocekujes da taj igrac bude pojacanje za nas klub, gdje je tu logika? Da ne spominjem ostale promasaje, svi nakon Zelje otisli u milijardu ali milijardu puta gore klubove od Zelje, valjda i to nesto govori..