Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 22, 2017 4:57 pm

Mah ne znam ni koliko bi Zec mogao na ovom terenu, vjerovatno ništa bolje od Zajmovića
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

ned okt 22, 2017 4:57 pm

E ovo u drugom poluvremenu je podsjecanje na nase stare dane kad ti se igraci popisaju na sve svojim zalaganjem.
Ovo je sramotno bilo. ( Cast Stani, Graovcu, Sabanu i Hajdaru)

Prvo - Sama formacija i postavka na terenu nije jasna ni igracima. Kajkut, Ubiparip vjerovatno jos uvjek ne znaju sta treba da igraju.

Drugo - Adzem svjesno ignorise Zeru, da li zbog svojih hirova i onog konflikta kojeg su pojedini ovdje spominjali, ali izmisljanje pozicije Kajkutu nazor nije jasno.

Trece - Strasno smo sebicni. **** vas gol vas **** i driblanje. Veci si gospodin ako manje drzis loptu u posjedu. Od Zakarica, do Zaimovica.

Zaimovic krampa teska. Boze mili ono bi invalid s protezom dao.
Kajkut nas je veceras ćašćavao svojim prisustvom u ekipi. Kao da ga je neko puškom natjerao da igra.
Zakaric previse dribla, al opet je namjestio sansu Zaimovicu.

Elsner je brz kao Slowmotion i on nama treba da bude veznjak. Hajdarevic je za njega Bolt i glavom i bradom. Igrac s loptom mu bjezi. Pa gdje to ima sine dragi.

Adzeme o kojem ti zalaganju pricas na kraju. Nemojmo se lagat. Ovo ako je zalaganje onda OK, ja nemam oci.

Opet na kraju imamo srece, ovo je bilo u milimetar sto je Veca izvadio. Takodjer i ofsajd, sekunda ofsajd.
Sto nam treba to da strepimo od Goska a otvorio si mec odlicno, otvorio si ih odmah. Ova kurcobolja nije objasnjiva. Al hajd sve to, trener ih podrzava, prica o nekom zalaganju. Izadji Adzeme izderi se na njih, reci da ovo nije na renomeu kluba kakav je Zeljo.

Okolele
Kontakt:

ned okt 22, 2017 4:59 pm

Ma trebate se ljudi pomiriti da cemo nekad odigrati lose,nekad dobro sa ovakvom ekipom..Dok ne budes imao neki sistem i kvalitetnu ekipu ovako ce biti..Bitni su bodovi,ovo se nije smjelo kiksati idemo sad aBd rijesiti ovaj dvomec sa Sabljom..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

shzna
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:00 pm

Sampionake pobjede nisu one od 3-4:0, vec je ovo danas sampionska pobjeda!

Cestitke igracima i strucnom stabu na pobjedi na ovako teskom terenu.

Sljedece sedmice smo jednaki na vrhu!
1987

LeBlue
Kontakt:

Vidi se koliko nam je Ramovic bitan za igru.

Hurmasica
Kontakt:

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Amidza
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:01 pm

Vile su nas pronosale. Stana daleko najbolji. Elsner - ne znam kad sam vidio sporijeg igraca. Tuga. Ubiparip fino igrao, kao i Zakaric, Saban, Jovan donekle. Zajmovic katastrofa, morao ga je mijenjati. Uzas. Kajkut isto los. Kemo plivao nenormalno. Puno nas je poremetio Projicev izlazak.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

IvanOsim
Kontakt:

kvalitet je napisao/la:
ned okt 22, 2017 4:26 pm
Kajkut i Zajmović davno bili zreli za izmjene...
Znaci Kajkut u 60 a Zaimovic u 65.. ne vjerujem da je Kajkut odigrao cijelu utakmicu, isto kao nekad Kokot, nevjerovatno.. ja sam potpuno razocaran.. gledam Mujagica u srijedu jede teren, pa Kajkuta u nedelju kako folira trcanje i gubi lopte na 40 m..

AsharaK
Administrator
Kontakt:

-3 :baklja: :baklja: :baklja: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

shzna
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:02 pm

Zgaziti edisove krkane!
1987

rodrigo87
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:03 pm

Ovakve utakmice smo do nedavno gubili redovno. Gosk je bar dva puta bolji od slobode od koje smo izgubili. Idemo dalje, svi na Grbavicu u srijedu!

Okolele
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:04 pm

Nije gol,ali na starnu pa moj Veca gdje si to izasao u 90'+ pri prekrsaju..Frajer haman na 5 metara izasao..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

PratimsamoPlave

ned okt 22, 2017 5:04 pm

Viidim polako se osipa paljba po Adžemu . I ja ga ne gotivim , ali on ne možemo naučiti i natjerati Kajkuta da brže reaguje , da nam Dejak,Kobiljar ne prođu pola ekipe . To se dešavalo i kod Odovića u više navrata Subić , kod Mulalić Duljević , kod Slavke Anđušić .. To je stvar pristupa . Odbijati od plate , kažnjavati ih redovno .
Adžemovksa pobjeda , ništa ni s čim i tri boda , nešto slično kao kod Slavke samo eto igraju Anel,HAjdarević,Osmanković,Veca ... Ovakvih utakmica on je imao i u prvom mandatu .
Danas najgori Kajkut al ubjedljivo iza njega opdmah Zajmović . Anel i Stana najbolji .
Slavit će se šampionska titula :baklja: :baklja: :baklja: :baklja:
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

MrRiccoli
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:05 pm

Bgm lose al eto. Zajmovicu nezz sta je u dvije tekme ovakve stvari promasiti

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:07 pm

Najmanje je Adžem kriv, Zeba, Ramović i na kraju Projić, baš previše za jednu utakmicu. Nadam se da kod Projića nije nešto pretjerano ozbiljno, frajer je stvarno dobar i mnogo nam znači.

shzna
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:08 pm

Da je perspektivni panj zabio 2 gola iz 100% sansi, sad bi svi svrsavali na odlicno postavljenu igru, disciplinu itd
1987

LARSSON
Kontakt:

@Hurmasice đe Osmanković ? :D

Hurmasica
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:10 pm

LARS1921 je napisao/la:
@Hurmasice đe Osmanković ? :D
zaboravio :zid:

viewtopic.php?f=73&t=583

glasajte ponovo, jebiga :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:11 pm

MrRiccoli je napisao/la:
ned okt 22, 2017 5:05 pm
Bgm lose al eto. Zajmovicu nezz sta je u dvije tekme ovakve stvari promasiti
Nije to samo u dvije tekme, i protiv Sarajeva je fulio nevjerovatan zicer sa par metar. U skoro svakoj utakmici covjek fuli nevjerovatne stvari. Zec je muha bez glave ali je i takav korisniji od Zajmovica..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

voltron30
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:11 pm

Nek' nam je Bog na pomoći kada dođu teški protivnici. Elsner flop u najavi, Zajmović, mislili smo da je panj, pa nas je kao razuvjerio malo nakon par solidnih partija, da bi se na kraju ispostavilo da je panjina. Kajkut pederija, ne znam ko ga dovede, al' lik me nervira nije malo. Osim nezalaganja, primjetna je i veća doza prepotentnosti, k'o on zvijezda neka. Ukratko, sve ono što klinci iz juniora imaju, ovi starci nemaju ni u zametku (čast izuzecima).
Adžem - no comment

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Prijava