Leon_Professional je napisao/la: ↑pet okt 20, 2017 11:48 am
Bit ce ubrzo jos potpisa za prvi tim ovih zlatnih momaka iz juniora. Svaka vam cast. Znam kolko se mora odricati za to i znam da jesu.
Ko je sinoc gledao emisiju Poluvrijeme mogao je vidjeti, cuti kako Hajdarevic prica. Na decku se vidi kolko mu je drago, emocija, osmjeh, drhti mu glas. I nakon toga si siguran da ce ovaj momak dati sve od sebe kad bude igrao za prvi tim, nece biti ublehas i nece mu biti mrsko kao mnogim vedetama i majstorima koje smo doveli ala Banjalucki De Rosi.
Izgubio se malo ovaj post u raspravi oko juga, pa da citiram.
Apsolutno sam istog misljenja, mi se ne smijemo dovoditi u situaciju da zapostavljamo momke iz naseg pogona. Vec sada imamo tri veznjaka koji su kalibar za prvih 18, i nadam se da ce nekada biti prilike da ih vidimo na djelu. Da smo dobili lakseg protivnika u kupu, to bi bila idealna prilika, ali sta je tu je.
Spomenuo je Joldic trening centar, i nadam se da to nije na dugom stapu. Nama bi dva dobra terena bila zlatna vrijedna za pocetak, to je sigurno, jer ovaj opstinski stvarno nije kalibar za nesto vise, niti moze izdrzati kapacitet omladinskog pogona.
Sto se baklji tice, ne zelim da ulazim u neke rasprave, ali je van svake pameti paliti 3-4 baklje tek onako. Uostalom, znamo sta je o tome i Amar govorio, postavio je @avlami na stranici prije. Bakljada kao sto je bila na utakmici protiv Slobode, ili Sirokog, to nije problem, bude nevjerovatan spektakl i sigurno nikom ne smeta, ali svako malo placati kaznu zbog 2-3 baklje koje smijesno izgledaju na tribini je glupo.