Imamo širi roster u odnosu na utakmicu sa AIKom. Jedina greška Uprave je što je otjeran Slavko Petrović. Po meni najbolji posljeratni trener nakon Amara Osima. Rezultati su jedino mjerilo, a SP je imao rezultat. Brojke su na njegovoj strani.SWRA_1921 je napisao/la: ↑sub sep 30, 2017 11:01 pmHaha eto Adzem je kriv jer ima debile od igraca koje su uprava i strucni stab propustili dovesti na vrijeme kad je to zaista i trebalo, pa sada zele u oktobru da se vade iz govana... imamo previse propalih igraca i to je to, Bogicevic, Stevanovic, Zeba, Kajkut, zamjene niti jedne kako treba...
odmah pet-šest nickova kojih nigdje nema ni nakon pobjeda, ni u pauzama...za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sub sep 30, 2017 11:04 pmsadrzajna utakmica. ja volim ovakve. nismo bili losiji protivnik, rekao bi da smo mozda bili i malo bolji. sudjenje standardno ocajno. istina, bolje bi bilo da smo uzeli bodove ali....
kasno je sad plakati za Odom, Slavkom..... za prolivenim mlijekom se ne place.
pljuvace sa stadiona i foruma nabijem na raxku.
odvratni ste. pacenici. gadite mi se!!!
I DA GUBIS DESET NULA NASA BI SE PJESMA CULA, MI TE VOLIMO, MI TE VOLIMO
![]()
hajmo skontati sta hocemoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub sep 30, 2017 11:02 pmSve kontam oni ce se opametiti ali jok oni po starom tu su neki Elsneri i UbiparipiSWRA_1921 je napisao/la: ↑sub sep 30, 2017 11:01 pmHaha eto Adzem je kriv jer ima debile od igraca koje su uprava i strucni stab propustili dovesti na vrijeme kad je to zaista i trebalo, pa sada zele u oktobru da se vade iz govana... imamo previse propalih igraca i to je to, Bogicevic, Stevanovic, Zeba, Kajkut, zamjene niti jedne kako treba...
Realno, mi pojma nemamo šta hoćemo...lutamo momački...Adžem je najmanji krivac za -8...nek' se ostali nadju...pa što je dosta, dosta je...gavran je napisao/la: ↑sub sep 30, 2017 11:07 pmhajmo skontati sta hocemoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub sep 30, 2017 11:02 pmSve kontam oni ce se opametiti ali jok oni po starom tu su neki Elsneri i UbiparipiSWRA_1921 je napisao/la: ↑sub sep 30, 2017 11:01 pmHaha eto Adzem je kriv jer ima debile od igraca koje su uprava i strucni stab propustili dovesti na vrijeme kad je to zaista i trebalo, pa sada zele u oktobru da se vade iz govana... imamo previse propalih igraca i to je to, Bogicevic, Stevanovic, Zeba, Kajkut, zamjene niti jedne kako treba...
nasu djecu,povratnike,strance,najbolje igrace iz malih klubova, zvijezde ili nesto deseto
pita se od govana ne pravi,ali ni burek ne zna svako napraviti.
kup je nas
Na ovom forumu sam postao omražen od pojedinih forumaša, pa čak trpio i nepristojne uvrede zbog mišljenja da je Slavko Petrović dobar trener. To sam govorio kada su ga počeli mnogi napadati i to mnogo ranije nego što je došao na lidersku poziciju. Jednostavno su neki forumaši, a ko će ih se svih sjetiti, počeli da vrše hajku na njega još dok smo se približavali vrhu tabele.sergejevic je napisao/la: ↑sub sep 30, 2017 10:48 pmPogled u buducnost.sergejevic je napisao/la: ↑ned jul 30, 2017 1:13 pmDa je Petrovic ostao sigurno bi osvojili titulu ove godine. Imao je i prosle godine najvise bodova od trenutka kada je sjeo na nasu klupu.
Trazili ste Adzema i kadete, i napadacki fudbal, golove na utakmicama sada uzivajte.
Nazalost samo dva mjeseca su prosla, a vec se posegnulo za ovim.
Druže, nije njih niko natjerao, oni jednostavno bolje ne znaju...barem većina njihsalle86 je napisao/la: ↑sub sep 30, 2017 11:13 pmNe znam, meni ovi igrači kod nas isto ko da ih je neko natjerao u plavi dres, igraju nazor, bez ikakve volje želje...
Ko da nemaju platu, uslove takve kakvi su ali niko od njih gotovo da ne zna za bolje, ko da nemaju podršku.
Ne bih da se pravim insajder ali nekako kao da je do te atmosfere u klubu, gdje se vaga svaki postupak, gdje si stalno pod lupom, napet.
A čitam i komentare, pa između ostalog i jednog momka kojeg sam inače poštovao kao navijača, psuje kajkutu između ostalog i dijete... šta reći na to... Ne znam čega da se više stidim, onih na terenu ili nas na tribinama. Fuj
To samo slijepac, pardon pojedini iz naše Uprave, ne vide...ali...sve dođe na naplatu...avlami97 je napisao/la: ↑sub sep 30, 2017 11:14 pmNa ovom forumu sam postao omražen od pojedinih forumaša, pa čak trpio i nepristojne uvrede zbog mišljenja da je Slavko Petrović dobar trener. To sam govorio kada su ga počeli mnogi napadati i to mnogo ranije nego što je došao na lidersku poziciju. Jednostavno su neki forumaši, a ko će ih se svih sjetiti, počeli da vrše hajku na njega još dok smo se približavali vrhu tabele.sergejevic je napisao/la: ↑sub sep 30, 2017 10:48 pmPogled u buducnost.sergejevic je napisao/la: ↑ned jul 30, 2017 1:13 pmDa je Petrovic ostao sigurno bi osvojili titulu ove godine. Imao je i prosle godine najvise bodova od trenutka kada je sjeo na nasu klupu.
Trazili ste Adzema i kadete, i napadacki fudbal, golove na utakmicama sada uzivajte.
Nazalost samo dva mjeseca su prosla, a vec se posegnulo za ovim.
Radio je i on, radio je i Kostic... Ali ih sve otjerase klosari.