Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 30, 2017 10:32 pm

boju dao si nebu... je napisao/la:
sub sep 30, 2017 10:24 pm
Sta imam da se razumijem u fudbal, dovoljno je sto imam oci. Ovi nasi veze nemaju. Imas jednog igraca slovom i brojem. Zrinjski svemirski brod za ovu nasu ekipu...al eto, za par godina cemo imati super stadion i prosjek od 416 gledalaca po tekmi.
Nama otišao Miro i Lendrić, njima Tomislav Tomić, Oliver Petrak i Jasmin Mešanović. Tada smo pod Slavkom tog Zrinjskog oderali 0:4 u Mostaru i 2:1 na Grbavici. Tada je trener bio Slavko Petrović, koji je otjeran. U odnosu na utakmicu sa AIKom imamo ISTI roster, čak i širi.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ChWilla
Kontakt:

sub sep 30, 2017 10:34 pm

alombardo je napisao/la:
sub sep 30, 2017 10:27 pm
Eh sad ce tekstovi spremni nakon mostara prosle godine, sad ce ublehasi. Picke nisu smjeli misketa spomenuti znajuci da nemaju argumenata, a sad koriste razocaranost svakog zeljovca i bol nakon poraza da tjeraju ljude koji su uradili maestralan posao. Podrska upravi od mene makar bili 10 ako naprave jug.
nije problem, niko nije bogomdan, nek' daju listu boljih spremnih da preuzmu. ali nema ni ovo drugo, ni bez prvog.
gradi željo boli te *****

ISB87
Kontakt:

sub sep 30, 2017 10:35 pm

Amar Osim
MIRZA RASCIC

Zeljo1921
Kontakt:

sub sep 30, 2017 10:40 pm

U ovoj ekipi se treba zahvaliti Stevanovicu,Bogičeviću,Zebi,Stanicu i nenormalnom Blagojevicu. Blagojevic mi ne djeluje uopste kao uracunljiva osoba a da bi igrao u vezi moras biti jako inteligentan a on je bas suprotno. Nek im je na sramotu ovo veceras.

Brkoo
Kontakt:

Kako nakon svega imas obraza braniti Slavku, dizati ga u nebesa zbog statistike a u stvarnosti situacija drugacija bila, na najpickastiji nacin izgubili titulu i ispali iz kupa kad nas je na nasem stadionu Siroki pregazio. Igraci mu u lice i po medijima govorili da je nula obicna, Lendricu nije smio a reci. Covjek nas je unakazio, **** nam nanu naninu sa cuvenim njegovim pripremama i kartotekom a ti mu i dalje pusis qrac jer je pricao lijepio ono sto su navijaci zeljeli da cuju.

Toliko sam razocaran da ne mogu rijecima to opisati, ljudima iz uprave bi najbolje bilo da kontaktiraju Amara Osima i daju mu potpunu autonomiju u sportskom segmentu, vi svoj posao, on svoj, u suprotnom ubrzo ce doci vas kraj, na moju zalost jer ste puno dobrih stvari uradili za klub ali navijaci zele sportski rezultat,pehare u nasim vitrinama, dominaciju u nasem fudbalu. Nije mi jasno kako nam uvijek tako malo fali, kad imas rezultate klub bude u govnima do guse, kad imas uredjen klub koji pravi i svoj stadion onda nam fali rezultat, nikako da se sastavi da imamo uredjen klub i rezultat u sportskom dijelu :cry: :cry:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

sub sep 30, 2017 10:41 pm

Rekoh prije. Tesko nam kad nas sreca napusti.

AL HAJMO JEDNOM VISE PRESJECI.

Pogledajmo realno. Ne lagati sebe. Ovo ovako ne ide.

A za novi pocetak nikad nije kasno.

Dajte treneru platu. Pozajmite od Misimovica, nekako nesto uradite.
Nemamo SD sada, eto dajte njemu sve ovlasti oko ekipe i dovodjenja igraca. Trpite ga 2-3 godine.

Kad je Amar osvojio duplu? Nakon 3 godine na klupi.
Koliko je do tad mjenjao ekipu? Vrlo malo.
Ne treba biti posebno pametan.

Nek covjek otjera sta ne valja. Vrtimo igrace i trenere koji ne igraju moderno, a to je trcanje. Ne mozem trcati.
Nek dovede igrace sebi za svoju filozofiju. Oni koji ce se uklopiti u njegov sistem.
Mi trenutno nemamo sistem, sumnjam da iko zna sta nam je fizolofija.

Daj da krenemo i da presjecemo jednom. Ovo ovako ne ide.

TheTacTica
Kontakt:

sub sep 30, 2017 10:41 pm

Losa ekipa, prosjecna ekipa koja nije nizakakve velike stvari, evropa plafon i puna saka brade. Kod nas se nakupilo antifudbalera, polovnjaka i propalih igrača kad sve sabereš nemaš tri fudbalera i to je cinjenica. Adzem, Josib broz dovedi koga hoces daj im duple pripreme i dobices fudbal u pet deka isti ovom sad. Kako smo došli do ovog ja mislim da je glavni razglog što guramo na dva fronta, velika ulaganja u stadion infrastrukturu ( što itekako podržavam ),sto te dovodi do cjepidlacenja kada je dovođenje igrača u pitanju. Ako se jug gradi ja halalim sve. I da zakljucim nije mi vazno ko je trener, Murinjo ili Adzem dok je gro trenutnih fudbalera u ekipi ja neocekujem fudbal na grbavici. Limvo te ljoZeeeee

LARSSON
Kontakt:

sub sep 30, 2017 10:42 pm

Gledamo napadačku igru. Samo što ne napadamo mi nego protivnici

salle86
Kontakt:

sub sep 30, 2017 10:42 pm

Sabura, ništa nam drugo ne preostaje. Jbg.
Poraz boli, pogotovo ovako kad te gotovo udalji od titule. Ne može niko reći sve je gotovo, ali nazire se kako sezona ide.
Fokusirati se makar na kup, pokušati u prvenstvu ako se otvori prilika, praviti već sad tim za narednu godinu, a tu se zna da ne mogu biti ovi sa 33+ kad imaš mlađe na njihovim pozicijama.
Pokušati praviti nekakav sistem, igru po kojom ćemo biti prepoznativi, na žalost sad smo prepoznativi po toj nekoj ho-ruk igri i tim nekim "na jedvite jade" pobjedama po 1-0.
Smanjiti očekivanja i pokušati biti malo više navijači a malo manje treneri, upravni odbori, nadzorni, kurrci palci...
Iz ove kože u drugu se ne može
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

teteac8684
Kontakt:

sub sep 30, 2017 10:43 pm

avlami97 je napisao/la:
sub sep 30, 2017 10:20 pm
10 utakmica, 7 odigrali u Sarajevu,, 6 na Grbavici i imamo 3 poraza. U odnosu na Zetu u rosteru fali Lendrić. U odnosu na AIK u rosteru ne fali niko. Najveća greška je bilo tjeranje Slavka Petrovića koji je u 26 prvenstvenih utakmica ubilježio 2 poraza i to oba na strani. Mnogi sa ovog foruma su bili za to da se Petrović otjera. Želja im je uslišena. Slavko ubleha i demagog :D , a ponavljam imamo isti roster kao protiv AIKa. Već se uspjelo ubilježiti 50% više poraza od ublehe i demagoga Slavka Petrovića. Još samo kada bi se neki od forumaša i navijača, bar malo razumjeli u fudbal.
Ubleha Slavko...defanzivac hshahahahahahaha

heisenberg
Kontakt:

sub sep 30, 2017 10:44 pm

Najveca prepreka za povratak Amara Osima bila je pozicija sportskog direktora, koje sada nema. Amar ne zeli samo da bude sef strucnog staba, nego menager (i trener i sportski direktor)..

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 30, 2017 10:45 pm

Pa kaže Adžeme odlazi, yebem ti našu djecu 'ta će nam oni, yebem ti Šabana, yebem ti ovo yebem ti ono. Aferim, večeras smo mislim prekucali sami sebi na tribinama. Ništa mi bolje ni zaslužili nismo. A da je do ovih haduma na terenu, jeste itekako. Osnove fudbala (aut, centaršut, dodavanje, primanje lopte) neće ih niti jedan trener učiti. Hadumi. Čast izuzecima.

Da ne lajem bezveze više. Pogan mentalitet imamo, baš pogan.

Shzna, leon :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

teteac8684 je napisao/la:
sub sep 30, 2017 10:43 pm
avlami97 je napisao/la:
sub sep 30, 2017 10:20 pm
10 utakmica, 7 odigrali u Sarajevu,, 6 na Grbavici i imamo 3 poraza. U odnosu na Zetu u rosteru fali Lendrić. U odnosu na AIK u rosteru ne fali niko. Najveća greška je bilo tjeranje Slavka Petrovića koji je u 26 prvenstvenih utakmica ubilježio 2 poraza i to oba na strani. Mnogi sa ovog foruma su bili za to da se Petrović otjera. Želja im je uslišena. Slavko ubleha i demagog :D , a ponavljam imamo isti roster kao protiv AIKa. Već se uspjelo ubilježiti 50% više poraza od ublehe i demagoga Slavka Petrovića. Još samo kada bi se neki od forumaša i navijača, bar malo razumjeli u fudbal.
Ubleha Slavko...defanzivac hshahahahahahaha
Jbg. Nismo imali igru imali smo bodove. Sad nemamo igru a cini se ni bodove

teteac8684
Kontakt:

Potrošit ćemo mi i Adžema i Amara i boga oca...sve živo...Slavka smo otjerali iz nebuloze...samo polako...

1921Zeljo_FFM
Kontakt:

sub sep 30, 2017 10:46 pm

Veteran1965
Kontakt:

sub sep 30, 2017 10:47 pm

Ma ljudi da se ne lažemo, nema ovdje kvaliteta, možemo li to sami sebi priznati? Skupina osrednjih omladinaca, i matorih flopova, sa par izuzetaka. Neiskusan trener. Pa šta očekivati? Seremo po Baki, ja prvi, ali frajer je u karijeri trenirao mnogo ozbiljne igrače, mnogo iskustva, uz dobru logistiku rezultira večerašnjim odnosom na terenu.
Što se nas tiče, fkt ne znam šta bi rekao. Prazan sam totalno i nemam snage ništa konstruktivno reći. Neka prenoći, pa sutra možda.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

avlami97
Kontakt:

sub sep 30, 2017 10:47 pm

Brkoo je napisao/la:
Kako nakon svega imas obraza braniti Slavku, dizati ga u nebesa zbog statistike a u stvarnosti situacija drugacija bila, na najpickastiji nacin izgubili titulu i ispali iz kupa kad nas je na nasem stadionu Siroki pregazio. Igraci mu u lice i po medijima govorili da je nula obicna, Lendricu nije smio a reci. Covjek nas je unakazio, **** nam nanu naninu sa cuvenim njegovim pripremama i kartotekom a ti mu i dalje pusis qrac jer je pricao lijepio ono sto su navijaci zeljeli da cuju.

Toliko sam razocaran da ne mogu rijecima to opisati, ljudima iz uprave bi najbolje bilo da kontaktiraju Amara Osima i daju mu potpunu autonomiju u sportskom segmentu, vi svoj posao, on svoj, u suprotnom ubrzo ce doci vas kraj, na moju zalost jer ste puno dobrih stvari uradili za klub ali navijaci zele sportski rezultat,pehare u nasim vitrinama, dominaciju u nasem fudbalu. Nije mi jasno kako nam uvijek tako malo fali, kad imas rezultate klub bude u govnima do guse, kad imas uredjen klub koji pravi i svoj stadion onda nam fali rezultat, nikako da se sastavi da imamo uredjen klub i rezultat u sportskom dijelu :cry: :cry:
U puno boljoj poziciji se nalazimo trenutno, nego kada nas je SP preuzeo i uspio da nas dovede, prvo do LzP, a potom i teoretski prvi u LIGI obezbjedi Evropu. Titulu nije izgubio Slavko. Titulu su izgubili igrači.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

sergejevic

sub sep 30, 2017 10:48 pm

sergejevic je napisao/la:
ned jul 30, 2017 1:13 pm
Da je Petrovic ostao sigurno bi osvojili titulu ove godine. Imao je i prosle godine najvise bodova od trenutka kada je sjeo na nasu klupu.
Trazili ste Adzema i kadete, i napadacki fudbal, golove na utakmicama sada uzivajte.
Pogled u buducnost.
Nazalost samo dva mjeseca su prosla, a vec se posegnulo za ovim.

fcz
Kontakt:

sub sep 30, 2017 10:48 pm

Brkoo je napisao/la:

I sad smo izgubili titulu i to nakon 10. kola, a svinjski nas na nasem stadionu pregazio. Nisu mozda imali srecu kao siroki tad da iskoriste sanse, ali su nas i ubjedljivije nadigrali. Bi li onda moglo biti da nije to trenera? Da nije mozda do raspale ekipe, pune bezmudih invalida? Galic ima vise muda od 90% nasih igraca.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

teteac8684
Kontakt:

sub sep 30, 2017 10:49 pm

Evo ovako, najiskrenije, nakon nekoliko godina mentalnog silovanja, mogu samo reći: Amar Amar Osim Osim!!!!!!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava