Hurmasica je napisao/la: ↑sri sep 27, 2017 5:07 pm
Odličan rezultat! Šteta zbog tog primljenog gola al' hajd, uvalićemo im ovdje tri
Obavezno sav prihod od ulaznica sa te utakmice preusmjeriti na oml. pogon. Naše je da napunimo stadion, zaslužili su!
Ako ne bude organizacije, marketinga i PR-a doći će 500 ljudi. Ne znam ja bi pokušao napraviti fakat pravu priču od ovoga. Nisam neki stručnjak, i ne znam koji troškovi bi bili, ali ja bi uspostavio saradnju sa kantonalnim, pa i federalnim ministarstvom sporta ( i šta još ide uz to, kultura, obrazovanje i ostalo

), štampao bi karte za puni kapacitet stadiona, i veliku većinu podijelio po školama, naravno ne samo u Sarajevu. Dio ulaznica bi svakako stavio u prodaju, ali po različitim cijenama za iste tribine, pa da se može birati od koliko para želiš npr kartu za istok. Iskreno ja bih radije platio kartu za ovu djecu nego za A tim. Ma dao bi i više svega mi, nego što su karte za PL. Naš omladinski pogon kao naš najveći sponzor to svakako zaslužuje. Nemamo često priliku igrati ligu prvaka

,pa i ova omladinska je lijep događaj. Nadam se da ćemo prepoznati rad i uspjehe ove djece, i nagraditi ih posjetom i pravom atmosferom u revanšu.