Kospicar je napisao/la:Bas me zanima, kako odjednom nakon onakvih pozitivnih postova i hvalisanja svakog igraca, nakon jedne tekme, Slobode, sve pada u vodu, niko ne zna hodat a kamol igrat. Smijesno.
Dobro je Slavko rekao:”Kod nas il si sampion svijeta il ispadas iz lige, nemamo sredinu u komentarima.”
Citirat cu se za koju sedmicu, post prije krupe oa ce nekima tek onda biti jasno.
Citiram te zbog Slavkove izjave. Nema sredine, a pamćenje kratko. Medjutim, to me ne iznenadjuje koliko činjenica da nekada svjesno sa zlom namjerom znamo napraviti pravu forumsku harangu na pojedine igrače, trenere ili ljude iz Kluba, a da pri tome iznosimo paušalno ocjene o njihovom ucinku na, pored i van terena. U modi je bilo pljuvanje po Harisu Alihodzicu, a ja npr nikada nisam imao priliku zaviriti u njegov izvještaj o radu. Vjerojatno kao i ogromna većina, ali je bitno popljuvati. Hare je samo primjer, a subjekti pljuvanja (satro kritika) se mijenjaju zavisno od situacije i rezultata.
Iz mojih postova se moglo zaključiti da sam bio protiv smjene SP, prethodno i Kostica, kao i Sablje kolo prije kraja. Bio sam protiv smjena, ne zato što ih volim, nego radi kontinuiteta. Kontinuitet donosi rezultat. Bez obzira kako sezona završila želim da Adžem ostane bar dvije sezone na klupi. Ne želim da kontinuirano ponavljamo greške. Odigrano je 9 kola i imamo 2 poraza, tačno onoliko koliko ih je SP skupio u 26, a LzP još nije ni počela. Moramo igrati još 4 puta sa Zrinjskim, 3 puta sa pitarima...
Ubijedjen sam da u odredjenom trenutku krene hajka na uspješne, a tako je u protekloj sezoni bilo sa SP, Lendricem i Markovicem koji je nakon Mire i Lendre bio naš najbolji igrač skupa sa Vecom.
Znam ja nas...
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.