mirzza je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 12:10 pm
Argumenti su sastav ekipe u kojem smo spali na 1,5 stopera (Kemo pred odlaskom), prokockana titula, 0 afirmisanih igraca, igra negledljiva, ekipa u najveznijim tekmama preumorna, lose pripremljena fizicki, psihicki da ne govorim, bez strucnjaka u strucnom stabu (povredom Cice se jos vise osulo), od navedene kartoteke nismo imali nikakvu korist, kurcevitost nad odredjenim igracima (Boca, Ugljesa) dok su drugi mogli sve (sindikalac, Lendric), uvijek isti sistem 4-5-1 koji je procitan, ubijanje Zakarica dijetama u jeku sezone, dosta povreda pod njegovim pripremama, ne ubacivanje mladih u ekipu. Veliku vecinu price koju je pricao nije sproveo u djelo i sada nema intervjua kozojebima da ne spomene kako nam je on zaradio 2 miliona maraka i dobio otkaz. Trazio sirinu kadra koju nije koristio. Ne znam da li treba jos argumenata ili je ovo dovoljno?
1,5 stoper (kemo pred odlaskom) - ok, stoji to, ali nije njegova krivica, jer se preracunao sa kosticem, ali nije on kriv za to sam, vec i cenan, a kemo nije bas bio odlaskom... to ne stoji
prokockana titula - ne gledam ja tako... covjek je nas digao sa 9. mjesta na drugo mjesto, titula nije dosla zbog umora i igraca, ne zbog slavke
0 afirmisanih igraca.- slazem se, jedina zamjerka
negledljiva igra - znali smo to kad je dolazio u zelju, covjek ima svoju igru i uspjesno je vodio zelju kao takvog
psihicki/fizicki nespremna ekipa - izgledalo je dobro i to dok nisu dosli ritam srijeda-subota i gdje je dosla naplata drzanja 14 fiksnihj igraca
kartoteka - ybg, nije covjek mogao da izmisli dobre igrace, govorimo o premijer ligi a ne premijer sipu
kurcobolja - to mi je smetalo isto tako, ali neki igraci i nisu zasluzili da igraju i obrnuto (boka je plivao isto tako kao i bibliotekar i kerla narocito)
4-5-1 - njegov sistem, i amar je gurao samo jedan sistem...
zakaric - pa sad je zakaric i glavni nas igrac, slavko ima tu zasluge svakako
povrede - a mi smo narocito pehovi kad su povrede u pitanju, mada prosle godine i nije bilo toliko povreda
na kraju je covjek zaostajao sam bod iza zrinjskog, u jednom momentu je to bilo -11... uzmi to u obzir... takodjer smo PRVI tim u ligi obezbjedili evropu
mi smo igrali prosle sezone u grcu zbog loseg starta.. i nije bilo previse prostora da se taktizira ili afirmisu mladi igraci nazalost (sto je ujedno i jedina stvar koju prebacujem slavki) ali na kraju je uradio zasto i dosao...