Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 21, 2017 2:03 pm

Leon_Professional je napisao/la:
čet sep 21, 2017 1:59 pm
Ovo nema nikakve uslove, ali eto im teren zajebo je njih kod gola.

Morali smo postici 2. gol, Ramovic opet prisao mnogo golmanu kao i protiv Krupe, Zec nesto glumi i potkopava, Beganovicu lopta u blatu stade, Zera isto neko najgore rjesenje upotrijebio kad je dodavao, Hasanovic biciklo strasno brzo :D .

Imali su oni vise ovih nekih pokusaja, ali daleko zrelije sanse smo mi imali.

Publika se poklapa s onim izvjestajem na njihovoj stranici. Bolje nista ne reci, ali pravo me nasmijao jedan komentar : " oj ja finte u pm" :rofl: :rofl: :rofl:

"aj jesi vidio ovo ajj " :klanjase2:
KRaj.
Ja mislim da je ovaj "Je*o te ko te napravi" pisao one izvjestaje... :lol:

Budi Željo
Kontakt:

čet sep 21, 2017 2:06 pm

Ja bi samo iskreno volio znati šta je krajnji cilj ovih sto poturaju laži. Onako čisto da budu kontraši, ili možda znaju da ima neko ko ce doci i napraviti Bayern od kluba, uzet duplu odmah, dovršiti stadion, dići omladinski i ugurat nas u neke grupe. Ako fkt neko takav postoji ja cu prvi podržati to. Samo da se ne zove Zujo ili Kemo jer to nas vraća odamh 10 godina unazad
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

čet sep 21, 2017 2:06 pm

BlwD je napisao/la:
čet sep 21, 2017 2:03 pm
čet sep 21, 2017 1:59 pm
Ovo nema nikakve uslove, ali eto im teren zajebo je njih kod gola.

Morali smo postici 2. gol, Ramovic opet prisao mnogo golmanu kao i protiv Krupe, Zec nesto glumi i potkopava, Beganovicu lopta u blatu stade, Zera isto neko najgore rjesenje upotrijebio kad je dodavao, Hasanovic biciklo strasno brzo :D .

Imali su oni vise ovih nekih pokusaja, ali daleko zrelije sanse smo mi imali.

Publika se poklapa s onim izvjestajem na njihovoj stranici. Bolje nista ne reci, ali pravo me nasmijao jedan komentar : " oj ja finte u pm" :rofl: :rofl: :rofl:

"aj jesi vidio ovo ajj " :klanjase2:
KRaj.
Ja mislim da je ovaj "Je*o te ko te napravi" pisao one izvjestaje... :lol:
Vrlo moguce :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Elegant
Kontakt:

čet sep 21, 2017 2:07 pm

Domaci trazili dva penala. :D
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

azbaha
Kontakt:

čet sep 21, 2017 2:09 pm

Sto Hasanovic izgleda dobro na ovom izvjestaju, sta je ovo

Tryg
Kontakt:

čet sep 21, 2017 2:17 pm

Joj penala za Metaljegeelele :rofl:
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Pompey
Kontakt:

čet sep 21, 2017 2:19 pm

Ja terena i govana FUJ
Dobra pobjeda, steta sto jos neka nije usla u gol ali sta je tu je. Sad se fino pripremiti za Slobodu i nastaviti s dobrom formom.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

cikazubo
Kontakt:

čet sep 21, 2017 2:20 pm

azbaha je napisao/la:
čet sep 21, 2017 1:20 pm
boccaccio je napisao/la:
čet sep 21, 2017 12:18 pm
Rutinski, trening utakmica, koja dodaje iskustvo mladim igracima uz podrsku nekoliko starijih ,sve lijepo sklopljeno, uz tezak teren, proslo je sve kako treba. Kada je kup takmicenje u pitanju, on je vazan za svaku ekipu. Trofej je trofej, a dobitak ovog prvog kola kupa koje se zvanicno prati jeste ispadanje dvije ekipe koje su pretendovale na ovaj trofej. Dosta to vec sada otvara put za neke dobre stvari i za ovo takmicenje, mada ja licno ne vidim da imamo spremnost u ekipi gledano kroz kvalitet da jednako jako idemo na oba takmicenja. Za to su potrebna bar dva dobra igraca uz ove koje imamo sada. Adzem to radi dobro. Kombinuje u sastavu, imamo povrijedjenih igraca, ali on uspijeva da osvjezi ekipu i da nanovo iznenadi u svojim kombinacijama. Mladi se namecu malo pomalo, meni je drago da je Hajdarevic spojio dvije utakmice zaredom, Saban je malo odmorio, jer je imao naporan period, to su super stvari koje Adzem odlicno kombinuje i dozira na po meni perfektan nacin. Mladi igraci mogu da se nadaju minutazi, naspanovani su, a drze ove malo starije u istom naponu , pravi se zdrava konkurencija i svi po dobijanju sanse gledaju da sto bolje urade posao.
Vidjecemo kako ce to ici u Tuzli,ali za sada se zaista vidi dobro razmisljanje kod naseg trenera, koji nije dobio nikakav alibi za rezultate, vec je ogroman pritisak na njemu,a on kroz taj pritisak uspjesno kombinuje sa sastavom i uspijeva da odrzava rezultat. Pravi nam duplo dobro. Od djece pravi igrace, izlog za prodaju je odmah interesantan, rezultati naspram toga za sada ne izostaju. Mi od svih utakmica do sada imamo samo jedan pravi kiks u drugom kolu i poraz protiv Mladosti, sve ostalo je u tim nekim ocekivanjima koja su dobra. Adzem pravi tim, istovremeno ima pritisak ostvarivanja dobrih rezultata. To bas nije lako uciniti da istovremeno bude i uspjesno. Zato treba dati maksimalnu podrsku.
Mislim da je cak i veci znacaj.
Mislim da kada djeca i roditelji vide ko igra u Zelji, tj kome se daje sansa, prije ce svoju djecu upisivati da treniraju u Zelji, lakse cemo kupiti mladje perspektivne igrace, jer se zna da Adzem njih ubacuje.
Adzem je do sada Tito, ovo sto je uradio je fantasticno
Upravo tako, u srž obojica, neko je spominjao skoro akademiju i Borac i uslove koje daju, istina je da se perspektivniji igrači u selekcijama trebaju fino stipendirati, a i ostali iz selekcija osloboditi svakog oblika troškova, imamo dovoljno dječaka u kategorijama koje se takmiče na nižim nivoima i koji će plaćati članarine, opremu i slične stvari, ali da se vratim na prvobitnu temu, možda su neki dječaci bolje plaćeni u akademiji, Borcu ili gdje već, ali u prvoj fazi ove sezone smo poslali toliko snažnu poruku kada su u pitanju mladi igrači da ni sami mi koji smo pobornici djece ne možemo vjerovat da su Šabanadžović, Osmanković i Hajdarević izgleda već standardni prvotimci, da u svakoj utakmici 20-30 minuta upiše neko iz grupe Žerić, Mujagić, Beganović, Hasanović da je fizički nezreo štoper Velić dobio 90 minuta na vrlo ozbiljnom i važnom gostovanju, a u redu još stoje i otvaraju vrata prvih utakmica Hrvanović, Šehić, Beširović itd..

Leon_Professional
Kontakt:

čet sep 21, 2017 2:23 pm

"Ne znači. Željeli bi da nam u Poljice dođe Željezničar, bio bi to istinski praznik fudbala, događaj kakav bi se pamtio. No i ako izvučemo nekoga protiv koga bi imali barem 20 posto šansi, ostavili bi srce na terenu, pa zašto ne i prošli dalje. Kako god, uživat ćemo sada do izvlačenja parova osmine finala, a onda šta bude.", zaključio je Mosorović.

Treba ljudima ispuniti zelju. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

azbaha
Kontakt:

čet sep 21, 2017 2:24 pm

čet sep 21, 2017 2:23 pm
"Ne znači. Željeli bi da nam u Poljice dođe Željezničar, bio bi to istinski praznik fudbala, događaj kakav bi se pamtio. No i ako izvučemo nekoga protiv koga bi imali barem 20 posto šansi, ostavili bi srce na terenu, pa zašto ne i prošli dalje. Kako god, uživat ćemo sada do izvlačenja parova osmine finala, a onda šta bude.", zaključio je Mosorović.

Treba ljudima ispuniti zelju. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
I mrezu

Amidza
Kontakt:

čet sep 21, 2017 2:27 pm

"Oj ja finte u picku materinu!"

:D :placeodsmijeha: :doktor:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Majkel
Kontakt:

čet sep 21, 2017 2:29 pm

Znam da je teren bio katastrofa ali svejedno nam je završnica jučer bila nikakva,trebamo popraviti realizaciju. Jeste vidjeli pasa Zebe kad je Ramović izletio 1 na 1 :D

ublehas
Kontakt:

Tryg je napisao/la:
Drugi je mogao svirati.

Osim toga, tekma se nije smjela igrati na onoj livadi.

cikazubo
Kontakt:

čet sep 21, 2017 2:34 pm

ublehas je napisao/la:
Tryg je napisao/la:
Drugi je mogao svirati.

Osim toga, tekma se nije smjela igrati na onoj livadi.
Prva situacija ruka uz tijelo još je poušao skroz skloniti ruku iza leđa, a druga situacija ostavlja nogu i nakon drugog koraka pada, ni p od penala..

Leon_Professional
Kontakt:

čet sep 21, 2017 2:34 pm

Raptor44 je napisao/la:
Znam da je teren bio katastrofa ali svejedno nam je završnica jučer bila nikakva,trebamo popraviti realizaciju. Jeste vidjeli pasa Zebe kad je Ramović izletio 1 na 1 :D
Nista specijalno, samo je nabio. Zec majstorski koljenom spustio. :kafa:

mirzza
Kontakt:

čet sep 21, 2017 2:37 pm

Fanzi je napisao/la:
čet sep 21, 2017 12:06 pm
100% uz Adzema.
Kemo od igraca pred odlaskom, mozda naseg novog Zukanovica do kapitena i ponajboljeg igraca jucerasnjeg susreta.
Kapitenska traka vrti se medju igracima poniklim u nasoj skoli.

Forza Zeljo!
Da, Kemo koji se poceo lagano pljuckati kao svakakav, sada je nosilac ekipe i kapiten sto je veliki dobitak jer ako Kemo nastavi ovako ne treba ti Vukotic, imas ga u svojim redovima.
Hasanovic neka je tu, on moze zatrebati kada se cuva rezultat sto je pokazao u tekmu protiv Radnika koju smo dobili 2-0 kada je pohapsio sve na sredini terena. Mujaga ce nadoci, ne moze preko noci, ali donijet ce nam bodova na proljece taj Mujaga.
Ekipa 1921 kapa dole po ko zna koji put, pored izvjestaja sa tekme pruzate toliko informacija o putovanju, gradu gdje igramo, pripremi tekme da je to za nepovjerovati, uzitak je gledati vas izvjestaj svaki put.
Idemo dalje u Tuzlu, pokazati Slavki da djeca imaju kvalitet i da ekipa bolje igra kada se rotiraju igraci. Nadam se da sindikalac nece igrati jer u Tuzli obicno kiksa.
Slo Slo Sloboo na k.... te nabodo.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet sep 21, 2017 2:56 pm

Nek stoperi budu vukotic, kemo i graovac, cetvrti more i cvilin hodzurda :D

mirzza
Kontakt:

čet sep 21, 2017 3:02 pm

Minjore je napisao/la:
Velic i Dzino

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet sep 21, 2017 3:05 pm

mirzza je napisao/la:
čet sep 21, 2017 3:02 pm
Minjore je napisao/la:
Velic i Dzino
Znam nego kazem da bi s ovim jablanom imali dominantnu odbranu. I plus jedan od te dvojice bila premija.

teatrale36
Kontakt:

čet sep 21, 2017 3:05 pm

Plava Porodica je napisao/la:
čet sep 21, 2017 1:34 pm
U Tuzli je svaki bod premija, iskreno očekujem poraz. A onda pobjedu protiv Zrinjskog.
Ali, eto nadam se bar 4. od 6.bodova.
Kakav poraz kolega? Od koga od Slavke amatera i Slobode :rofl1:
Objektivno bi trebali uz normalno sudjenje 2 razlike dobti!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava