http://sportske.ba/ivan-lendric-dobio-n ... jeznicara/
1 na 1 igraj Ajdine
Elegant je napisao/la: ↑sri sep 06, 2017 11:48 amNegdje sam procitao da ce jarbole da premjeste negdje navodno po zahtjevu UEFA ne smiju biti u sklopu terena. Sto se tice mreže ispred juga ne znam da li su ih oni naredili prvi put i zasto ih sada skidaju. Također protiv koga smo ono igrali a bile su mreze i na istoku, dan danas stoje šipke na koje se montiraju.
e to je ŽeljezničarZeljo je napisao/la: ↑sri sep 06, 2017 12:37 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /170906042
Svaka cast!
Golemo! Nismo djaba najveci, najbolji. Svaka cast svima na realizaciji ovoga.Zeljo je napisao/la: ↑sri sep 06, 2017 12:37 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /170906042
Svaka cast!
Upravo tako. Takodjer, dobro dodju i zbog divljaka, koji su u stanju ubacivati zapaljene baklje, topovske udare, petarde, upljace, mobitele, jabuke, tetrapak sokove, kovanice i ine tvrde predmete, prema igracima, sudijama, djeci koja dodaju lopte i ostalo osoblje oko terena.chile je napisao/la:Te mreze iza gola dobro dodju, narocito u nasoj ligi gdje igraju krkani koji 99% liptu udaraju nekontrolisano i spicokom. Treba zastititi ono malo klinaca koje roditelji dovedu na utakmici. Dok ono na istoku je smijurija.
Ti hoš da bidneš bjen?
Nije do toga, al sjeti se petarde na mecu protiv sirokog, jos uvijek nama treba tor...teatrale36 je napisao/la: ↑sri sep 06, 2017 11:43 amMa dosta je vise, koji to stadion ima mreze iza gola,pogotovo ona na jugu,kao da nekoga lopta moze pogoditi u glavu na onoj daljini.nookey je napisao/la: ↑sri sep 06, 2017 10:19 amma ja msm da će to vratititeatrale36 je napisao/la: ↑sri sep 06, 2017 10:16 amE neka skidaju mreze iza golova bas mi je drago, dosta vise primitivizma i gluposti koje je neko naredjivao a nasi morali postavljati. Ova rekonstrukcija nam je dosla ko kec na desetku.
Hocemo normalan stadion u nenormalnoj zemlji![]()
Ja prvi nisam nikad vjerovato da cu docekati istok a kamoli nesto vise od toga, toliko su se puta navjiaci ponadali vodjeni nekim nerealnim predstavljanjima stadiona, nisam cak vjerovao ni kad su govorili tribina po tribina. Prije svega zbog toga sto sam znao sta predstoji pravljenju jedne tribine, kao prvo sredjivanje odnosa unutar kluba i profesinalno ponasanje i obavljanje svoga posla zatim dozvole i administrative stvari i nikad nisam vjerovao da cemo imati cifru da platimo to. Mi premalo znamo kakv je to krvav posao bio i premalo cijenimo ono sto je napravljeno. Premalo se cijene i ljudi koji su sve to omogucili, precesto nasjednomo na razne foluske kako je to lako i kako Zeljo nije gradjevnska firma i kako nema nekog svemirskog fudbala koji koliko je znam od kraja rata nikad nije bio izuzev u jednom periodu u doba kad su igrali Muratovic, Beslija itd.
Procitah tvoju jučerašnju analizu oko formacija i mogu ti reci da je dosta dobra.Leon_Professional je napisao/la:Svaka cast Zeljo.
A ovim bolesnim komentatorima se najebem svega sto imaju. Dokle moze ic ljudska glupost.
mislim da ta formacija 3 5 2 zahtjeva nenormalnu kolicinu kondicije i trke, a mislim i samim tim mlade krvi u ekipi da mi to trenutno nema sanse da igramo, al za koju godinu sta znasavlami97 je napisao/la: ↑sri sep 06, 2017 2:02 pmProcitah tvoju jučerašnju analizu oko formacija i mogu ti reci da je dosta dobra.Leon_Professional je napisao/la:Svaka cast Zeljo.
A ovim bolesnim komentatorima se najebem svega sto imaju. Dokle moze ic ljudska glupost.
Zamisli da neka naša ekipa igra sa tri defanzivna vezna u formaciji 4-3-1-2, kao sto to čini Real. Defanzivni vezni Kazemiro, Modric, Kros, a ofanzivni vezni Isco/Asensao i u napadu Ronaldo i Benzema. Mislim da su oni jedina ekipa na svijetu koja može igrati u tom sistemu
![]()
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk