Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ponosannavas
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 03, 2017 11:30 am

Moram priznati da sam odusevljen ovim boomovima sto ih je @gavran najavio

Grbavica
Kontakt:

ned sep 03, 2017 11:42 am

Ja stvarno ne razumijem koja je poenta ljepljenja ovih nekakvih analiza ovdje? Kome je interesantno "analiziranje" nekakvih marginalnih likova koji pišu na nekom drugom forumu? Samo bezvezno pridavanje pažnje nekome ko je ne zaslužuje. A kad se već to radi, pošalji na klupsku adresu i završi priču. Ovako se pravi cirkus.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned sep 03, 2017 11:45 am

Modele de im reci ove parove veceras da izanaliziraju da cvaknemo i mi koju markicu :D

ChWilla
Kontakt:

ned sep 03, 2017 11:47 am

oho ti se sad kad ti model objasni koja je poenta... :kafa:
gradi željo boli te *****

Grbavica
Kontakt:

ned sep 03, 2017 11:50 am

spreman sam :D
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

shzna
Kontakt:

ned sep 03, 2017 12:57 pm

Grbavica je napisao/la:
Ja stvarno ne razumijem koja je poenta ljepljenja ovih nekakvih analiza ovdje? Kome je interesantno "analiziranje" nekakvih marginalnih likova koji pišu na nekom drugom forumu? Samo bezvezno pridavanje pažnje nekome ko je ne zaslužuje. A kad se već to radi, pošalji na klupsku adresu i završi priču. Ovako se pravi cirkus.
Tragikomicno da se analiziraju forumasi, komentari na fb stranici i tako dalje.
1987

damirfile
Kontakt:

ned sep 03, 2017 1:20 pm

Šta podrazumijeva ovo šminkanje sjevera za reprezentaciju. Jel' se to odnosi na vanjski izgled, ja se nadam da je to u pitanju vizualno zaista izgleda neatraktivn i sa manjim ulaganjima bi bio melem za oko .

LARSSON
Kontakt:

ned sep 03, 2017 1:37 pm

Tipovanje 3. kolo - Premijer Liga: viewtopic.php?f=79&t=549
Tipovanje 3. kolo - Prva Liga: viewtopic.php?f=79&t=550

Bićete obaviješteni i putem pp.

Model1964

ned sep 03, 2017 2:35 pm

shzna je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Pisao sam vec nekoliko puta da se ne radi o " nekakvim marginalnim likovima koji pišu na nekom drugom forumu vec o dobro organiziranoj akciji.

Tragicno je da tipovi koji sebe nazivaju novinarima skupa sa nazovi menađerima probaju vedriti i oblaciti u našem klubu. I ne samo u našem. Da bi došli do tog cilja ne biraju sredstva, Poplava lažnih nickova sa kojih novinari raspravljaju sami sa sobom, posuđeni nickovi, šlagirane analize priucenih novinarcica....( sve je obuhvaceno u analizi ciji sam rezime objavio prije petnasestak dana) Cilj je jasan, nestabilno i neodlucno vodstvo kluba. Vodstvo koje ce zbog mira u kuci pristati na diktate sa strane. Grdno se varate da je napad uperen protiv ove uprave zbog sportskih rezultaza. Bilo koja uprava koja ima jasan i cvrst kurs njima nebi odgovarala. Zbog prirode posla njima je u interesu anarhija. Kada popiju krv jednom i gurnu ga u sunovrat, prelaze na drugog. Jednostavno.

Nikada se nije u hisotriji Želje dogodilo da Jug psuje majku nekom našem. (Pustite price Cenan pitar, on sada radi za nas). Pocelo je sve na oko *bezazlenim postovima zabrinutih navijaca* da bi sa vremenom prešlo u otvoreno prozivanje i na kraju *događanjem* Juga. More priloga na portalu tipa * Propast dinastije Misimovic* vremenski i lingvisticno i stilski se poklapa sa pisanjem na tom pdf, a pocetak je u vrijeme prekida medijskog partnerstva sa našim klubom.. Isti ti novinari nisu našli niti vremena niti prostora za bilo kakav ozbiljan interviju sa nekim iz kluba da postave pitanja koja kao papagaji ponavljaju.
Podmecu Amara Osima kao mamac na koji ce s upecati nezadovoljni navijaci a da ni sa njim nije napravljen niti jedan interviju koji ce problem osvijetliti iz drugog ugla. Za ozbiljne priloge nemaju niti znanja niti pismenosti, tako da im ostaje jedino da talasaju zdjelu dok se voda ne pocne preljevati.Uprava ima neki svoj put razvoja i nije spremna na kompromise. Bez obzira na podmetanja iztrajava na svojim principima. Kada se nije uspjelo na tekmama i pisanjem po portalu i pdf sada s prelazi na otvorene društvene mreže opet koristeci lažne profile.. Taj dio je obrađen u jucerašnjem dodatku. Cijela analiza sada ima 37 srana i nije *nekakva*, vec je višemjesecni rad grupe strucnjaka.

Za kraj. Manipulacije slicne ovim opisanim su primjecene na drugom, komšijskom forumu, ali one nisu bile predmet analize.
Svakom ponaosob ostaje da vjeruje u ovo napisano ili da ne vjeruje.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

salle86
Kontakt:

ned sep 03, 2017 2:45 pm

a čime se ti inače baviš
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Model1964

ned sep 03, 2017 2:49 pm

salle86 je napisao/la:
ned sep 03, 2017 2:45 pm
a čime se ti inače baviš
Iztraživanjem javnog mnjenja i medija :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

LARSSON
Kontakt:

ned sep 03, 2017 2:51 pm

slika

Ajzea
Kontakt:

ned sep 03, 2017 2:56 pm

Sto se ono kaze, krenuh napisati stogod o Zelji i fudbalu, ali rekoh da ne idem OT.

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned sep 03, 2017 2:58 pm

Model1964 je napisao/la:
shzna je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Pisao sam vec nekoliko puta da se ne radi o " nekakvim marginalnim likovima koji pišu na nekom drugom forumu vec o dobro organiziranoj akciji.

Tragicno je da tipovi koji sebe nazivaju novinarima skupa sa nazovi menađerima probaju vedriti i oblaciti u našem klubu. I ne samo u našem. Da bi došli do tog cilja ne biraju sredstva, Poplava lažnih nickova sa kojih novinari raspravljaju sami sa sobom, posuđeni nickovi, šlagirane analize priucenih novinarcica....( sve je obuhvaceno u analizi ciji sam rezime objavio prije petnasestak dana) Cilj je jasan, nestabilno i neodlucno vodstvo kluba. Vodstvo koje ce zbog mira u kuci pristati na diktate sa strane. Grdno se varate da je napad uperen protiv ove uprave zbog sportskih rezultaza. Bilo koja uprava koja ima jasan i cvrst kurs njima nebi odgovarala. Zbog prirode posla njima je u interesu anarhija. Kada popiju krv jednom i gurnu ga u sunovrat, prelaze na drugog. Jednostavno.

Nikada se nije u hisotriji Želje dogodilo da Jug psuje majku nekom našem. (Pustite price Cenan pitar, on sada radi za nas). Pocelo je sve na oko *bezazlenim postovima zabrinutih navijaca* da bi sa vremenom prešlo u otvoreno prozivanje i na kraju *događanjem* Juga. More priloga na portalu tipa * Propast dinastije Misimovic* vremenski i lingvisticno i stilski se poklapa sa pisanjem na tom pdf, a pocetak je u vrijeme prekida medijskog partnerstva sa našim klubom.. Isti ti novinari nisu našli niti vremena niti prostora za bilo kakav ozbiljan interviju sa nekim iz kluba da postave pitanja koja kao papagaji ponavljaju.
Podmecu Amara Osima kao mamac na koji ce s upecati nezadovoljni navijaci a da ni sa njim nije napravljen niti jedan interviju koji ce problem osvijetliti iz drugog ugla. Za ozbiljne priloge nemaju niti znanja niti pismenosti, tako da im ostaje jedino da talasaju zdjelu dok se voda ne pocne preljevati.Uprava ima neki svoj put razvoja i nije spremna na kompromise. Bez obzira na podmetanja iztrajava na svojim principima. Kada se nije uspjelo na tekmama i pisanjem po portalu i pdf sada s prelazi na otvorene društvene mreže opet koristeci lažne profile.. Taj dio je obrađen u jucerašnjem dodatku. Cijela analiza sada ima 37 srana i nije *nekakva*, vec je višemjesecni rad grupe strucnjaka.

Za kraj. Manipulacije slicne ovim opisanim su primjecene na drugom, komšijskom forumu, ali one nisu bile predmet analize.
Svakom ponaosob ostaje da vjeruje u ovo napisano ili da ne vjeruje.
Sjeverna Koreja (gg.ba) je samo za par dana trajno sa foruma odstranila najbolje forumase (boccaccio), novinarcic sa tog portala je Dzeku nazvao ljudskim izmetom u jednom članku. Redakcija je napravila milion nicknameova i kada sam jednog pokušao staviti na ignore, pisalo je da se moderatori ili administratori ne mogu nalaziti na toj listi, a isti forumas nije bio oznacen kao takav.
Najveci maloumnik može prokuziti da sa jednog nicka pišu razlicite osobe. I na kraju se pojavljuje "kolumnista" sa mozgom velicine neoljustenog kikirikija, koji se u više navrata dotiče Želje i iznosi neistine i mahalske priče. Sjeverna Koreja (gg.ba) u panici.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned sep 03, 2017 2:59 pm

Vratite nam utakmice, ugasite reprezentacije!
Željezničar ante portas !

ChWilla
Kontakt:

ned sep 03, 2017 3:01 pm

ko nije shvatio kod vukomanovića i "forumaša" hrasno, neće ni shvatiti.

Plava Porodica
Kontakt:

ned sep 03, 2017 3:03 pm

Jel ko otišo u vitez?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Vrag

ned sep 03, 2017 3:52 pm

I janez lupa ko Maksim po diviziji. Kakve ba teroije. Nije sci fi
I da hoce ne znaju. Bio butthead hrasno, pokušao, ali suplja glava. Mozda ga avion pregazio kakav je.
Hejtera je bilo u svakoj sferi. Neizivljeni likovi zeljni paznje. U rl te ne jebe niko ni 5 %. Promijenio si forum, nasao si ekipicu istomišljenika, a ni jedan nema svoje misljenje. Smajli i palac gore i sav sretan.

ChWilla
Kontakt:

ned sep 03, 2017 4:16 pm

zna se i ko iz redakcije...

Brkoo
Kontakt:

ned sep 03, 2017 5:07 pm

Igramo li mi uopste utakmicu protiv Viteza? Nikakvih informacija nema o tome..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Prijava