Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Umjesto trznog centra tu do daljnjeg napraviti zabavni park za djecu da steknu naviku dolazaka na Grbavicu, a novu tribinu graditi kada dodje neka bolja generacija navijaca. E vako moze!bianco blu je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 4:54 pmJug srušiti, prikljupljeni novac uložiti u izgradnju zapadne tribine.avlami97 je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 9:32 amPropisi su jasni, te kažu da će svaki klub platiti kaznu ukoliko navijači tog kluba prekrse propise. Svaki naš navijač je svjestan toga (bar mislim da jeste) i kako onda nazvati tog/te navijače koji kradu od Želje u korist Saveza. Molio bih samo bez patetike i racionalan odgovor.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Na mjesto južne tribine, uz pomoć sponzora izgraditi neki tržni centar, pa da bude atmosfera kao na utakmici olipika.
Možel 'vako?
Ma zabijes dva gola i povuces rucnu, das sansu i mladjim igracima, tako se to radi, kad igras na svecanosti a ne zelis da neku ekipu bas osramotis. Mi igramo protiv amatera, i gubimo, ljudi igraju za porciju cevapa i kilu jabuka, zalosno, jadno i bijedno..Plava Porodica je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 6:11 pmPa nećeš ih posrat za svečanostBrkoo je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 5:57 pmToliko jak sastav da Borcu iz Jelaha gola nisu mogli zabiti nakon 45 minuta. Jeste nebitna utakmica ali je to sramota..Plava Porodica je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 5:10 pmKjosevski - Stanic, Graovac, Bogicevic, Projic - Sabanadzovic, Blagojevic- Zakaric,Ramovic,Zec - Kajkut
Izgleda da je ovo sastav..
Trenutno, najboljih 11.
I nas je tada veoma jaka reprezentacija "samo" 2:1 dobila..
I Hajduk je sa Barsom nulu odigro
A realno je da je ovo najjače što imamo.. I sa tim ćemo se nažalost tući bar do polusezone.
Ritam subota-srijeda je paklenBrkoo je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 6:42 pmMa zabijes dva gola i povuces rucnu, das sansu i mladjim igracima, tako se to radi, kad igras na svecanosti a ne zelis da neku ekipu bas osramotis. Mi igramo protiv amatera, i gubimo, ljudi igraju za porciju cevapa i kilu jabuka, zalosno, jadno i bijedno..Plava Porodica je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 6:11 pmPa nećeš ih posrat za svečanost
I nas je tada veoma jaka reprezentacija "samo" 2:1 dobila..
I Hajduk je sa Barsom nulu odigro
A realno je da je ovo najjače što imamo.. I sa tim ćemo se nažalost tući bar do polusezone.