Pa onda su dobili pola sjevera a ne 1500 mjesta.
Ma treba nama kurrac, 3.000 protiv Borca su oni koji moraju imati mjesto, još eto toliko se može progledati kroz prste. Svi ostali su u istom košu, bili pitari ili "naši"
Kad je 0 od karaktera
Ma nije frka, vazda ima rjesnje, u ovom slucaju zapadReha1921 je napisao/la: ↑uto avg 15, 2017 3:10 pmNije mene strah da ostanem bez karte jer cu je uzeti nego kazem onako da se desi da uzmu karte derbi navijaci a ovi sto idu uvijek izvise![]()
Ovi sto uvijek idu vjerovatno godisnje karte imaju...
ama jeste, kako nije. kako uopšte dođe do tih organizovanih, nespontanih obračuna? ja znam da je to i sadašnjost i budućnost, da će ostati tako...ali hajmo biti realni i nazvati stvari pravim imenima.skretnicar je napisao/la: ↑uto avg 15, 2017 3:23 pmNije to nikakva furka to je strah u datom trenutku, prednost u obracunu valjda, ne mozes ici fer kad oni to tako ne shvataju na oborcima se to vidi, to da se puca iz pištolja to u beogradu ima i nigdje više. Takvi epiteti se dodjeljuju navijacima koji se međusobno sukobe, a imamo puno vecih problema u ovoj drzavi, recimo sto ne mozes hodat normalno Sarajevom ni u sred bijela dana, a kamoli kad padne noc.ChWilla je napisao/la: ↑uto avg 15, 2017 2:41 pmhajmo ipak biti realni, kako dođe do toga da se navijači mlate letvama, ili čak da se bodu noževima i da se puca iz pištolja? iz furki koje su, ipak, same sebi svrha. nacionalizam tu dodatno raspiruje vatru kod nas, ali takvih obračuna sasvim dovoljno ima i unutar istih nacionalnih korpusa...