Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 13, 2017 10:21 am

Igramo napadacki fudbal,najefikasnija smo ekipa..Prvi smo bar jedan dan..Na derbiju ih odmah napasti i probati im sto prije zabiti gol..

PS:Sahranim ti staru Vranješu,kakav debil jbt..I usput jebemo ti mater Borise..

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ch.Willa1986
Kontakt:

ned avg 13, 2017 10:45 am

Odlicna tekma sinoc. Prezadovoljan zalaganjem igraca i borbom do samog kraja.
Dzenana moramo gledati vise, odavno cekam da momak pocne utakmicu.
Drago mi je sto se atmosfera u ekipi dize, ne galame jedni na druge i masu rukama. Djeluju kao tim i pruzaju podrsku jesni drugima. To se vidjelo pruzenom podrskom Zericu nakon njegove greske, svi ga bodre i pljescu, to je tim i zajednistvo.
Sa ovakvim pristupom i malo vise koncentracije mozemo po tri boda na lavoru.
Nadam se da nasa uprava nece debilima dati nista vise od 5% ma koliko oni nama prostora dali na lavoru sad za derbi. Najveci su dusmani naseg kluba i ne treba im praviti nikakve ustupke.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tm8782
Kontakt:

ned avg 13, 2017 10:57 am

Tekma napeta, dobra, borbena... Kajkut, Zajmovic za prvu utakmicu jako dobri. Da ne idem u detalje 3 bobe su tri bobe, to je ono što se pamti. Osvrnuo bi se na analizu od modela, jako zanimljivo. Srž svega je napisano. Vjerujem da je ovo jedan sažetak, ima tu još puno toga što je urađeno. Jer za ovakvu analizu treba puno materijala, vremena i stručnjaka. Ovo je obuhvatilo sve...ama baš sve. Nego čujem da GG.ba prijete tužbama i neki bivši uposlenici kona, pa se dešava svašta nešta. Jednostavno ljudi nemaju morala pa su spremni na sve. Žalosno je šta urade da bi tužbu spriječili, ali istrajni su ovi drugi u tome. Biće zanimljivo...

Sent from my thl T6S using Tapatalk

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned avg 13, 2017 11:03 am

Dobra utakmica sinoc veoma sadrzajna. Bruka i sramota za posjetu j.ebo vas SFF niste svjesni koji neprijatelj nam je sinoc dolazio a vama ima nesto prece od naseg Zelje. Sa sigurnoscu mogu reci da je sjever napravio dodatni pritisak i utrpao drugi gol.
O utakmici necu puno komentarisati vec ste sve rekli cestitam Kajkutu na prvjencu i malom Zaimovicu na odlicnoj utakmici. Ado samo naprijed rotiraj sto vise moju podrsku imas jer radis u najboljem interesu za naseg Zelju i znam da trazis najidealnijih 11 i njihove rezerve koje ti mogu biti od pomoci.
Alea iacta est!

Ndare

ned avg 13, 2017 11:03 am

Tesko je bilo igrati sa igracem manje 60 i kusur minuta. Na zalost taj igrac je bio bezazleni Stevo. Nakon ulaska Kajkuta vidjelo se da je to sto trenutno je falilo ovom Zelji. Mislim sa sjevera gledajuci da niti jedan zracni duel nije izgubio i gradio se kao prije desetak godina protiv nas kad sam jaranu govorio da nam ga je dovesti. Ono izbacivanje spoljnom Zaimovica na krilo je samo dokaz pregleda igre. Prodisala su krila i veza jer su imali kome odigrati i kome dodati da zna kuda ce sa loptom i da je zadrzi i proslijedi. Samo jednu je gresku imao kod presjecanja lopte al jbg i Zera ih je jednom u kontru izbacio desi se. Zaimovic kad je zbog grceva prolazio pored sjevera i dobio ovacije vidi se da je decko totalno u utakmici i da sa zahvalnoscu prema navijacima nastavlja u jos jacem tempu. Odlican izbor u gornjem djelu navale Zelje. Vedran je vratio onom odbranom sve u zivot. U utakmici u kojoj ne osuta se previse na nad gol on to extra uradi i 90% utakmica on izvukao je na ovaj nacin. Veca za kapitena. Mislim po potezima Sinise da je vec bio u derbiju jer je tako slasno htjeo smazati Galesica i Veselinovica al treci zuti ga je svaki put zadrzao. Popraviti cuvanje i ubacivanje iz prekida jer smo par puta promasili loptu i skoro svaki put panika kod lopte u 16. Sve u svemu borbeno dobro i idemo dalje a Borac jbg skup starih lisaca i dobrih tehnicara ni malo naivan. Nece ih niko tako lako dobiti. Ado je pofino vidio ko sta moze jer je dosta rotirao u ovim utakmicama koje je vodio i zna otprilike ko sta i kako.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

reks1
Kontakt:

ned avg 13, 2017 11:08 am

Bravo za borbenost i za Zaimovica
Svaka cast velikanu koji je bacio onaj udar.Voli covjek savez pa to ti je,A tek koliko mrzi Zelju ,to je za price!
Adjemu sve pohvale za kombinatoriku i promjene,Covjek nije imao pripremnih tekmi pa mora sad probati moguce varijante,to i razumijem ali bas sarati sa stoperima.
Nikako ne odustati od 5% na kosevu.

Reha1921
Kontakt:

ned avg 13, 2017 11:27 am

http://sport1.ba/premijer-liga-bih/pao- ... cara/91516 Super ako je istina idemo braco napuniti lavor i podrzati naseg Zelju :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

ned avg 13, 2017 11:29 am

Hoće li taj izvještaj :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

ned avg 13, 2017 11:42 am

Sto se tice ove analize, taj tamo portal je spreman na sve, to se zna. Je li Neandertalac ili nije u te stvari nikad ne ulazim. Covjek je Zeljovac i dok je bio ovdje pisali smo dosta u pp. Nisam stekao utisak da je neko ko bi to uradio. Kao i obicno, nista nije samo crno, ni samo bijelo. Obicno je tu 50 nijansi sive. :D Isto tako, nikada nisam komentarisao druge forumase, ali ovdje cu napraviti previd, iako vjerovatno ne bih trebao. Izliju neki spominju kao nekoga iz Uprave. Nije, Izlija je forumas sa klixovog foruma. Stari Zeljovac koji je sve dao Zelji. Visak je, ali napisacu i to. Uprava nikada nije pokusala da se mijesa u rad ovog foruma i ja kao administrator, koji je okupio ovu ekipu moderatora i odgovoran sam za njih, sigurno bih znao da je ikada iko kontaktirao nekoga. Nema tu neke spektakularne price. Nikada, niko, nije. A da jeste, ne daj Boze, pokusalo se utjecati sa te strane na forum, vjerujte da bih objavio na sve strane. Ili se "borimo" posteno ili se "ne borimo". AsharaK-a, Larsona, Omara, Hurmasicu, arctg-a i jovana takodjer znate sa klixovog foruma, bivseg anamo onog ili sa 1921.ba . Imao sam potrebu Izliju "objasniti".

E sada, sto se tice Neandertalca i ovog Modelovog teksta. Model je navijac Zelje, imao sam priliku da ga slucajno upoznam pred utakmicu protiv Slobode, kada smo otvarali Istok. Nije navijac, nego je doslovno lud za Zeljom i znam da uvijek polazi iz najbolje namjere. Naravno da nikakve veze sa Upravom nema, to su gluposti. Sto se tice tog teksta, ne znam ima li istine u tome. Previse mi je to, ali svakom svoje. Ne citam taj forum, ljudi koji vode taj portal i forum su neprijatelji kluba - to je moje misljenje. Mislim da se previse daje paznja trivijalnim stvarima, ali eto, ako strucnjaci stoje iza neke analize, onda u to ne ulazim. Mada je moje da sumnjam. E sada pazite, ako nije istina, jedan covjek je povrijedjen. Neko je 'ocrnjen', a to nije smisao ovog foruma. Neka svako od vas odgovara za ono sto radi, ali nemojte nastavljati tu temu ovdje, molim vas.

Nemojmo voditi neke bitke koje ne bismo trebali. Bole me podjele. Zeljo je bitan, a svi ga volimo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned avg 13, 2017 11:44 am

slika

Kakva je šminka ovaj čovjek, jel moguće da nekom dobro ovako stoji dres?
Željezničar ante portas !

Veteran1965
Kontakt:

ned avg 13, 2017 11:48 am

Samo jednu stvar bi istakao nakon sinosnje tekme. Nakon duzeg vremena sinoc smo djelovali kao tim. Nije to jos uvijek sjajno, ali primjetan je napredak. Ima jos mnogo posla i nadam se da ce igraci koji ne prihvate ovaj koncept, i dalje budu mlatili rukama u toku igre veoma brzo ispasti iz ekipe. Kako oni budu otpadali pozitiva i timski duh ce biti sve jaci i jaci, ekipa sve jaca i jaca, a rezultati sve bolji i bolji. I jos jedna jako bitna stvar. Sinoc smo napravili odlicnu uvertiru za derbi, i puni samopouzdanja idemo na Kosevo. Iskreno ja sam optimista i samo jedno znam, da ce 11 momaka koji istrce na Kosevo dati sve za pobjedu. Vrijeme bezmudica i bolikuraca je za nama, i neponovilo se nikada vise.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned avg 13, 2017 11:49 am

arelinho je napisao/la:
Znamo da ti se Sale sviđa. :D
Mozda Leonu :D
Željezničar ante portas !

ChWilla
Kontakt:

ned avg 13, 2017 11:51 am

pa još 2012. godine kad klub ruši sve rekorde u ovoj ligi, redakcija kreira izmišljenu ličnost nezadovoljnog navijača, koje je eto malo muhanat ali "otvara oči" i želi sve najbolje klubu. bar je to u retrospektivi potpuno očito, ne trebaju naučne metode. daljnjim promjenama u klubu, gdje oni skroz gube privilegije koje su ranije imali tih "nezadovoljnih navijača" je sve više, a svi pišu isto i istim "rukopisom".

u sagi oko dozvola za rekonstrukciju stadiona, oni vide šansu da još više "zabibere". tu u prvi plan dolazi izmišljena ličnost Hrasno1921, aktivna i prije toga na par nickova, ali tu kulminira. isti čovjek piše kao hrasno i tad održava i apdejtuje "novostima" onu fejsbuk grupu.

vrlo ukratko - redakcija je na kafi i u sitnim talovima da napada klub. ko je pojedinačno, manje je bitno kad znamo ko je glavni i odgovorni. ali znamo i ko je pojedinačno.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

ned avg 13, 2017 11:52 am

Veteran1965 je napisao/la:
Samo jednu stvar bi istakao nakon sinosnje tekme. Nakon duzeg vremena sinoc smo djelovali kao tim. Nije to jos uvijek sjajno, ali primjetan je napredak. Ima jos mnogo posla i nadam se da ce igraci koji ne prihvate ovaj koncept, i dalje budu mlatili rukama u toku igre veoma brzo ispasti iz ekipe. Kako oni budu otpadali pozitiva i timski duh ce biti sve jaci i jaci, ekipa sve jaca i jaca, a rezultati sve bolji i bolji. I jos jedna jako bitna stvar. Sinoc smo napravili odlicnu uvertiru za derbi, i puni samopouzdanja idemo na Kosevo. Iskreno ja sam optimista i samo jedno znam, da ce 11 momaka koji istrce na Kosevo dati sve za pobjedu. Vrijeme bezmudica i bolikuraca je za nama, i neponovilo se nikada vise.
:palacgore:

Stvarno je sinoc djelovalo tako. Podrzite Adzema, pisao sam mnogo o tome da Slavka nismo trebali otpustiti, ali je Adzem sada tu i moramo ga podrzati.

Leone, kakav je Kajkut? :D

storm_raider
Kontakt:

ned avg 13, 2017 11:54 am

ChWilla je napisao/la:
ned avg 13, 2017 11:51 am
pa još 2012. godine kad klub ruši sve rekorde u ovoj ligi, redakcija kreira izmišljenu ličnost nezadovoljnog navijača, koje je eto malo muhanat ali "otvara oči" i želi sve najbolje klubu. bar je to u retrospektivi potpuno očito, ne trebaju naučne metode. daljnjim promjenama u klubu, gdje oni skroz gube privilegije koje su ranije imali tih "nezadovoljnih navijača" je sve više, a svi pišu isto i istim "rukopisom".

u sagi oko dozvola za rekonstrukciju stadiona, oni vide šansu da još više "zabibere". tu u prvi plan dolazi izmišljena ličnost Hrasno1921, aktivna i prije toga na par nickova, ali tu kulminira. isti čovjek piše kao hrasno i tad održava i apdejtuje "novostima" onu fejsbuk grupu.

vrlo ukratko - redakcija je na kafi i u sitnim talovima da napada klub. ko je pojedinačno, manje je bitno kad znamo ko je glavni i odgovorni. ali znamo i ko je pojedinačno.
:palacgore:

cikazubo
Kontakt:

ned avg 13, 2017 11:55 am

Vrlo je važna stvar koju je Adžem spomenuo na presici za svlačionicu, nama treba klapa, treba nam tim, kako ono Dule Vujošević kaže : ''Prosto, moraju da budu tu ljudi koji su spremni, ne da podnesu, nego da isprave tuđu grešku. Pa čak i kad je neko pogrešio, u smislu neke sebičnosti, onda drugi igrač ne treba da kritikuje, nego da se vrati sprintom i baci za tu loptu, kao da je on napravio grešku - e tada se pali mašina.''

MrkiMedo
Kontakt:

ned avg 13, 2017 12:00 pm

Ako je uprava pristala da onim dusmanima da vise od 5%, onda veliki minus od mene :D

Hurmasica
Kontakt:

ned avg 13, 2017 12:01 pm

FK Željezničar ugostio polaznike Škole fudbala Respekt

https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... ekt/27536/
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Model1964

ned avg 13, 2017 12:02 pm

tm8782 je napisao/la:
ned avg 13, 2017 10:57 am
Tekma napeta, dobra, borbena... Kajkut, Zajmovic za prvu utakmicu jako dobri. Da ne idem u detalje 3 bobe su tri bobe, to je ono što se pamti. Osvrnuo bi se na analizu od modela, jako zanimljivo. Srž svega je napisano. Vjerujem da je ovo jedan sažetak, ima tu još puno toga što je urađeno. Jer za ovakvu analizu treba puno materijala, vremena i stručnjaka. Ovo je obuhvatilo sve...ama baš sve. Nego čujem da GG.ba prijete tužbama i neki bivši uposlenici kona, pa se dešava svašta nešta. Jednostavno ljudi nemaju morala pa su spremni na sve. Žalosno je šta urade da bi tužbu spriječili, ali istrajni su ovi drugi u tome. Biće zanimljivo...

Sent from my thl T6S using Tapatalk
Ovo što sam okaciJo je samo rezime.
Analiza u punom opsegu ima 26 strana i prati kronološki objave na portalu i forumima. Sadrži grafikone inteziteta objava kao i tabele sa lingvistickim i i pravopisnim uporedbama novinara i nickova. Pojedinacno su izdvojena mišljenja svih pet strucnjaka. Analizirani materijal je preko 1500 forumskih stranica i preko 500 novinarskih objava.
Osnova svega je sadržana u formuli P = Vn + N koja objasnjava sintaksu. Sintaksa je, za one anamo neznalice i papke koji se cudom cude, nacin kako se gradi recenica oko glagola koji mogu biti.....
NeJma dva i cojka koja na isti nacin grade recenice. Kod prostih recenica je razlika neznatna ali od prostoproširenih je sve veca i veca. Kada se na to dodaju znakovi interpunkcije dobijamo cjelovitu sliku autora.
Da nebi đaba uciJo papke ovdje se zaustavljam jer ovakvu analizu bi narucitelj platio malo više nego za posoljenog Amera.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned avg 13, 2017 12:04 pm

AsharaK je napisao/la:
ned avg 13, 2017 11:44 am
slika

Kakva je šminka ovaj čovjek, jel moguće da nekom dobro ovako stoji dres?
Jel to trebam jos jedan avatar praviti? :lol:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava