E jbg Djelma ondaLARS1921 je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 7:28 pmMalo tježe ja mislim, isti racku ili posudba ili transfer, registracioni period završen za igrače sa ugovorom, bar ja tako kontamLeon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 7:22 pmPitanje za Lars ili nekog drugog
Mozemo li mi sad dovesti na posudbu nekog?
Leon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 7:31 pmE jbg Djelma ondaLARS1921 je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 7:28 pmMalo tježe ja mislim, isti racku ili posudba ili transfer, registracioni period završen za igrače sa ugovorom, bar ja tako kontamLeon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 7:22 pmPitanje za Lars ili nekog drugog
Mozemo li mi sad dovesti na posudbu nekog?![]()
Raja priča da je sutra u Sarajevu na pregovorima.. Sad koliko je to tačnoGrbavica je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 7:32 pm
đelmić je raskino ugovor koliko ja znam
Ja sve kontam vi se zajebajete s pricom oko doticnog. Zar vam nije dosta povratnika, zar niste naucili iz vlastitih greski. Mi zadnje 2 godine bar 60% igraca sto dovedpsmo su povratnici i otpad iz Zrinjskog i niko nije nista pokazao i nadogradio nasu igru sta vise.Grbavica je napisao/la:
đelmić je raskino ugovor koliko ja znam
procitao jednom vise puta nisam shvatioZvaka72 je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 7:13 pmHajde još jednom pročitaj šta sam napisao. Ako ti nije jasno još jednom pa još jednom. Nekom je lakše metar u gujicu nego cenat u glavu.exdomorocki je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 4:33 pmZvaka72 je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 4:01 pmOčito se ne slažemo oko dovođenja starijih igrača i da bi opravdali dovođenje istih, kažete dođite na tribine bit će nas više. Jel to mislite da ljudi koji su protiv, nisu članovi ? Volio bih anketu da se svi članovi ovog foruma izjasne jesu li članovi FKŽ i imaju li sezonsku ulaznicu. Da jednom riješimo prozivanja,jer se stvara fama da su oni za Želju i samo oni idu na utakmice, a mi ne. Nadam se da će mi Moderatori ispuniti mi ovu želju.mi pomalo mi ide na živce priča, da neko voli Želju više od mene.
Wow,imas clansku,i sta hoćes sad od kluba?
Dao ti cvaju pa sad ti Željo duzan,sta?
Hoćes da gradi,da dovodi top igrace,razvaljuje na terenu,tjeras trenere,uprave,da odlucujes koji igrac moze doći a koji ne.
Sve to za cvaju,e ne moze .
Mentalita Bosniaks
Sad su pive, nije piva..
Ide piva prije kupovine pa onda kad budem preuzimao jos kojaPlava Porodica je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 8:45 pmSad su pive, nije piva..
Kako mudro izvlačimo maksimum![]()