Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 4:35 pm

heisenberg je napisao/la:
čet avg 10, 2017 4:32 pm
salle86 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 4:28 pm
Ja se iskreno nadam da je u ugovore Osmankoviću, Žeriću, Mujagiću pa i Veci abd stavljena otkupna klauzula, minimum 300k eura.
Ko ga jeebe, nek se malo zakuha :D

Ja se nadam da nije. Vrijeme je da se napravi iskorak i u rekordnom obestecenju.. Sada vec imamo cime da se ponosimo (Visca, Dzeko, Bajic, Hadziahmetovic, Lendric itd)...Poslije Dinama se rijetko ko moze ovim pohvaliti na Balkanu.. Svi ti igraci sada vrijeme vise desetina miliona eura, tako da je vrijeme da nas sljedeci transfer bude oko milion eura, jer smo dokazali da pravimo prave igrace
realno je da neki klubovi i iz dna HNL imaju bar po jedan-dva transfera puno bolji od nas. razloga za to je milion i tu je do države puno više nego do kluba. ali kako rekoh, zasad nijedan omladinski pogon u državi ne osposobljava mlade ni da mogu u našoj ligi igrati odmah, kamoli negdje bolje. isto kao ni fakulteti što ne osposobljavaju za posao...
gradi željo boli te *****

Brkoo
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:38 pm

@kikirikikospice, Zasto se ospes na nesto sto je cinjenica? Da li se znalo da ce Lendric ici ovog ljeta? Jeste. Da li se nasla adekvatna zamjena? Nije. Sad ce ubrzo 4 kolo i dovodjenje Kajkuta je potez ocajnika, koji na kraju moze biti i dobar, nikad se ne zna, ali se zna da nije bilo plana a ni vizije da se zamijeni Lendric sa napadacem slicnog ili priblizno slicnog kvaliteta. Kakav je to tretman imao Lendric na Grbavici? Pjevale mu se pjesme Jedan na jedan igraj Ivane, maksimalnu podrsku imao od prvog nastupa sve dok zbog par pojedinaca nije usao u sukob sa citavim stadionom, na kraju dobro odigrao evropu, pokazao da je dobar covjek prije svega i rastali se sa njim na lijep i korektan nacin..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

heisenberg
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:41 pm

Dva pitanja:

Odakle info da je i Veca produzio ugovor, jos nista nema zvanicno..?
Jesmo li uspjeli prijaviti Kajkuta za Borac?

Eric Cantona
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:43 pm

:o Ljudi jednostavno zaborave u kojoj državi žive. Treba zabraniti kablovske operatere i ostala sranja sa vanjskim svijetom. Sj. Korea, proglasiti nas odmah prvacima za slijedeće 2-3 sezone....i ako ikako može staviti na stranicu da smo ušli u grupne faze EL

Grbavica
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:45 pm

Dva pitanja:

U narednih par dana ide potpis i objava, sve je završeno.
Prijavljen je Kajkut za Borac, sad je do njega i struke hoće li igrati.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

heisenberg
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:46 pm

Grbavica je napisao/la:
čet avg 10, 2017 4:45 pm
Dva pitanja:

U narednih par dana ide potpis i objava, sve je završeno.
Prijavljen je Kajkut za Borac, sad je do njega i struke hoće li igrati.
:palacgore:

Reha1921
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:52 pm

Markovic trazi papire Cenan mu ne da dok ne plati raskid hajde magijo izvuci para od raskida :ganja:

Eric Cantona
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:55 pm

Šta je sa Musom, igra li još aktivno nogometa?!

Tryg
Kontakt:

FK Željezničar

čet avg 10, 2017 5:00 pm

Zeljo
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

IvanOsim
Kontakt:

čet avg 10, 2017 5:22 pm

LARS1921 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 1:51 pm
Hasanovic - 31.05.2020
Denis Zeric - 31.06.2020
Haris Hajdarevic - 30.06.2018, valjda potpisuje ubrzo i on na 3 ?
Kemal Osmankovic - 21.06.2020
Sinan Ramovic - 19.06.2020
Asim Zec - amaterski do 2018., onda ide do 2020.
Anel Sabanadzovic - pretpostavljam i on do 2020. ?
Amar Besirevic - isto kao saban ?
Aldin Hrvanovic - amaterski 2018. zbog naknada
Tarik Dzindo - do 2018. zbog naknada
Amir Velic - 30.06.2018
Aldin Sehic - 14.06.2018
Haris Kurtovic - 30.06.2020
Benjamin Sehic - 30.06.2018
Mirza Subo - 30.06.2020
Vedran Kjosevski - juni 2020. ? - ali realno očekivati prodaju na ljeto
Ajdin Mujagic - 30.06.2020
Goran Zakaric - 09.01.2019 - produžiti obavezno ! :D
Adnan Bobic - 10.01.2019
Josip Projic - 06.07.2019

Od naredne sezone potpisati sa Mujićem i Hasanovićem, i dovesti pojačanja
Irfan Fejzic - 31.12.2017
Sinisa Stevanovic - 31.12.2017
Srdjan Stanic -
Jadranko Bogicevic -18.01.2018
Daniel Graovac - 30.06. 2018
Dzenis Beganovic -30.06.2018
Jovan Blagojevic - 30.06.2018
Ugljesa Radinovic -31.12.2019
Zajko Zeba -30.06.2018
Samir Bekric - 30.05.2019
Darko Markovic -30.06.2018
Stevo Nikolic -
Ivan Crnov -
Zaimovic - 2018 - 2020

Ti si napisao 20 igraca na koje se treba oslonuti naredne sezone, s tim sto bi ja sad dodao da na polusezoni od ovih igraca sto si nabrojao Hasanovic Dino, i jos minimalno 4-5 treba poslati na pologodisnje pozajmice ekipama tipa Travnik, B Visoko, Celik, Zvijezda, Igman ugl vecina klubova uz prve lige Fbih i eventualno premier lige + Zaimovica, Beganovica i Bekrica i Radinovica ( ako se ne bude racunalo na njih i ne raskine se ugovor ).

Sto vise omladinaca koje necemo koristiti u drugom djelu premier lige MORAMO poslati na pozajmice, jer to je ispravan put, kojim se radilo i prije rata, poslije juniora pozajmica ako ne mozes odmah u prvi tim.

Na polusezoni se oslobadjamo Sinise, Jadranka, Irfana, nadam se Bekrica, ako se ne bude racunalo na Ugljesu i njega. Odlican prostor za plate.

Pregledom pozicija igraca mozemo primjetiti da za 3 mjesta u veznom resu konkurise 9 igraca i to: Zeric, Ramovic, Sabanadzovic, Zeba, Jovan, Markovic, Radinovic, Bekric, Hasanovic.
Ovdje se trebamo rjesiti zadnje cetvorice, s tim da ce nas trener vjerovatno traziti zadnjeg veznog novog. Mozda u toku sezone Hasanovic pokaze da se moze racunati na njega u prvoj postavi, mozda Markovic, mozda Jovan pa mu produzimo jos god ugovor, a mozda i Zeba.

Na polusezoni dovesti 3 bas dobra igraca i to desni bek-nemamo ga, zadnji vezni- trazi trener i stoper- odlazi bogi i plus eventualno jednog krilnog ako bi bila kakva dobra ponuda. I nista vise na zimu, uigravati i praviti tim.

Na kraju sezone sa drugog spiska pokusati zadrzati Graovca, Crnova - u zavisnosti od igara i Jovan/Zeba u zavisnosti od igrara i eventualno za titulu nagrada produzenje ugovora pola +pola.

Omladinci koji su bili pola godine na posudbama, vidjeti ko dalje produzava sa pozajmicom, kad bi 2-3 vratili u prvi tim sa ovim trenutinim to bi bilo vrh, poslati par novih juniora na pozajmicu, jer Zeljo mora imati u svakom trenutku min 5 omladinaca na posudbama.

U prelaznom roku na kraju godine imas slozen igraci kadar, dovedes opet ciljano 2-3 igraca, pratis omladince na pozajmicama i tako uvijek po prelaznom roku.

Ovdje nazalost u svim mojim razmisljanjima nema nigdje Zeljo B, zato sto je moje misljenje da bez takmicarskih utakmica, to su dva razlicita sporta.

Svaka cast za ovo produzavanje, oduzili ste vise nego sto je trebalo, jer da je naprimjer Zeric izdominirao prva tri kola, prvo sto bi trazi vecu platu sigurno, drugo sto mozda ne bi ni potpisao itd itb..

Ajmo na kraju slag na tortu, i natpis na sluzbenoj:
Perspektivni Vedran Kjosevski potpisao novi dugorocni petogodisnji ugovor sa FK Zeljeznicar.

kikirikikospice
Kontakt:

čet avg 10, 2017 5:29 pm

Brkoo je napisao/la:@kikirikikospice, Zasto se ospes na nesto sto je cinjenica? Da li se znalo da ce Lendric ici ovog ljeta? Jeste. Da li se nasla adekvatna zamjena? Nije. Sad ce ubrzo 4 kolo i dovodjenje Kajkuta je potez ocajnika, koji na kraju moze biti i dobar, nikad se ne zna, ali se zna da nije bilo plana a ni vizije da se zamijeni Lendric sa napadacem slicnog ili priblizno slicnog kvaliteta. Kakav je to tretman imao Lendric na Grbavici? Pjevale mu se pjesme Jedan na jedan igraj Ivane, maksimalnu podrsku imao od prvog nastupa sve dok zbog par pojedinaca nije usao u sukob sa citavim stadionom, na kraju dobro odigrao evropu, pokazao da je dobar covjek prije svega i rastali se sa njim na lijep i korektan nacin..

Zato sto sam to pitanje ili konstataciju procitao pa bar 30 - 40 puta u zadnjih 50ak stranica. Valjda smo svi to vec svarili, ajde da se okrenemo drugim stvarima. Zasto ti pojedinci ruse atmosferu i sliku Želje ?
Meni je veci to problem nego rijesenje u spicu za tekucu polusezonu. Pa sve i da je panj u napadu jel trebamo rusiti atmosferu i tjerati ljude sa stadiona ?

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 10, 2017 5:30 pm

A zasto ne zivimo Zeljeznicar vise :(

LARSSON
Kontakt:

čet avg 10, 2017 5:31 pm

IvanOsim je napisao/la:
čet avg 10, 2017 5:22 pm
LARS1921 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 1:51 pm
Hasanovic - 31.05.2020
Denis Zeric - 31.06.2020
Haris Hajdarevic - 30.06.2018, valjda potpisuje ubrzo i on na 3 ?
Kemal Osmankovic - 21.06.2020
Sinan Ramovic - 19.06.2020
Asim Zec - amaterski do 2018., onda ide do 2020.
Anel Sabanadzovic - pretpostavljam i on do 2020. ?
Amar Besirevic - isto kao saban ?
Aldin Hrvanovic - amaterski 2018. zbog naknada
Tarik Dzindo - do 2018. zbog naknada
Amir Velic - 30.06.2018
Aldin Sehic - 14.06.2018
Haris Kurtovic - 30.06.2020
Benjamin Sehic - 30.06.2018
Mirza Subo - 30.06.2020
Vedran Kjosevski - juni 2020. ? - ali realno očekivati prodaju na ljeto
Ajdin Mujagic - 30.06.2020
Goran Zakaric - 09.01.2019 - produžiti obavezno ! :D
Adnan Bobic - 10.01.2019
Josip Projic - 06.07.2019

Od naredne sezone potpisati sa Mujićem i Hasanovićem, i dovesti pojačanja
Spoiler:
Irfan Fejzic - 31.12.2017
Sinisa Stevanovic - 31.12.2017
Srdjan Stanic -
Jadranko Bogicevic -18.01.2018
Daniel Graovac - 30.06. 2018
Dzenis Beganovic -30.06.2018
Jovan Blagojevic - 30.06.2018
Ugljesa Radinovic -31.12.2019
Zajko Zeba -30.06.2018
Samir Bekric - 30.05.2019
Darko Markovic -30.06.2018
Stevo Nikolic -
Ivan Crnov -
Zaimovic - 2018 - 2020

Ti si napisao 20 igraca na koje se treba oslonuti naredne sezone, s tim sto bi ja sad dodao da na polusezoni od ovih igraca sto si nabrojao Hasanovic Dino, i jos minimalno 4-5 treba poslati na pologodisnje pozajmice ekipama tipa Travnik, B Visoko, Celik, Zvijezda, Igman ugl vecina klubova uz prve lige Fbih i eventualno premier lige + Zaimovica, Beganovica i Bekrica i Radinovica ( ako se ne bude racunalo na njih i ne raskine se ugovor ).

Sto vise omladinaca koje necemo koristiti u drugom djelu premier lige MORAMO poslati na pozajmice, jer to je ispravan put, kojim se radilo i prije rata, poslije juniora pozajmica ako ne mozes odmah u prvi tim.

Na polusezoni se oslobadjamo Sinise, Jadranka, Irfana, nadam se Bekrica, ako se ne bude racunalo na Ugljesu i njega. Odlican prostor za plate.

Pregledom pozicija igraca mozemo primjetiti da za 3 mjesta u veznom resu konkurise 9 igraca i to: Zeric, Ramovic, Sabanadzovic, Zeba, Jovan, Markovic, Radinovic, Bekric, Hasanovic.
Ovdje se trebamo rjesiti zadnje cetvorice, s tim da ce nas trener vjerovatno traziti zadnjeg veznog novog. Mozda u toku sezone Hasanovic pokaze da se moze racunati na njega u prvoj postavi, mozda Markovic, mozda Jovan pa mu produzimo jos god ugovor, a mozda i Zeba.

Na polusezoni dovesti 3 bas dobra igraca i to desni bek-nemamo ga, zadnji vezni- trazi trener i stoper- odlazi bogi i plus eventualno jednog krilnog ako bi bila kakva dobra ponuda. I nista vise na zimu, uigravati i praviti tim.

Na kraju sezone sa drugog spiska pokusati zadrzati Graovca, Crnova - u zavisnosti od igara i Jovan/Zeba u zavisnosti od igrara i eventualno za titulu nagrada produzenje ugovora pola +pola.

Omladinci koji su bili pola godine na posudbama, vidjeti ko dalje produzava sa pozajmicom, kad bi 2-3 vratili u prvi tim sa ovim trenutinim to bi bilo vrh, poslati par novih juniora na pozajmicu, jer Zeljo mora imati u svakom trenutku min 5 omladinaca na posudbama.

U prelaznom roku na kraju godine imas slozen igraci kadar, dovedes opet ciljano 2-3 igraca, pratis omladince na pozajmicama i tako uvijek po prelaznom roku.

Ovdje nazalost u svim mojim razmisljanjima nema nigdje Zeljo B, zato sto je moje misljenje da bez takmicarskih utakmica, to su dva razlicita sporta.

Svaka cast za ovo produzavanje, oduzili ste vise nego sto je trebalo, jer da je naprimjer Zeric izdominirao prva tri kola, prvo sto bi trazi vecu platu sigurno, drugo sto mozda ne bi ni potpisao itd itb..

Ajmo na kraju slag na tortu, i natpis na sluzbenoj:
Perspektivni Vedran Kjosevski potpisao novi dugorocni petogodisnji ugovor sa FK Zeljeznicar.
Za narednu sezonu sam i napisao ove. Graovca ne stavih jer ne znam kakva je situacija, ali kontam moglo bi se šta završit sa ovim belgijancima ili izraelcima, zavisi čiji je.

blueheart
Kontakt:

čet avg 10, 2017 5:32 pm

Moram istaći i da velike zasluge za sve pripadaju Željezničaru, jer iz nekog drugog bh. kluba sigurno ne bih ostvario ovakav transfer"

Nakon svega ipak je pokazao da je gospodin
DRZAVA ZELJO

Fanzi
Kontakt:

čet avg 10, 2017 5:33 pm

IvanOsim je napisao/la:
čet avg 10, 2017 3:53 pm
Fanzi je napisao/la:
čet avg 10, 2017 2:03 pm
Ja ne znam šta ljudi očekuju od našeg omladinskog pogona, najiskrenije.
Da baca igrače za lige 5 odmah? Nećemo pretjerivati, ne možda Ronalda i Messija, ali par igrača pola od njihovog kvaliteta?
Uz infrastrukturu u koju godinama, ma nikad nije bila ništa ulagano osim što se neko od bivših fudbalera znao sjetiti nekom donacijom ili što je Brko svojom pameću određivao?
Kako mislite to od ništa-nešto i za kratko vremena?
Prvom pravom investicijom u OP smatram ovu nabavku softvera od neki dan.

Nekako mi argumenti ljudi koji se ljute na sve ovo ne piju vode, jer nemaju dodira sa realnosti, a s druge strane izgledaju jako drsko i nemaju ljudsku notu.

Najviše od svega mi smetaju (ne)argumentovane kritike akcije i aktivizma u doprinosu radu Kluba.
Za ilustraciju mi uvijek služi kritika ljudi upućena Zubanu i Hrapi i njihovom menadžerskom poslu.
Argumenti su od protivljenja njih dvojice, pa do "na šta je Klub spao da igrače može samo u Tursku izvoziti".
E pa druže moj, svaki od vas koji misli da može raditi bolje menadžerski posao i pri tome pomoći Želji, neka sad ove sekunde počne se baviti.
Pri tom da uzme u obzir sve otežavajuće okolnosti tog posla. Ljudi kod nas ne znaju da igrač VAN EU (vi hiljadu puta spomenete Dinamo, a Hrvatska je u EU; Hrvatska ima GDP preko 50 mld USD, Bosna 16... mi smo neuporedivi ljudi, kako ne shvatate) da bi zaigrao u Holandiji, Klub u koji dolazi mora mu minimum isplaćivati godišnju platu oko 550.000 EUR. Ispod te plate ne može ga Klub angažovati. Ko to može garantovati kvalitet danas od PLBiH klubova danas? Za kojeg mi igrača od naše djece možemo reći Holanđanima "Evo ga pljunuti Cruyff iz sarajevske mahale!"
Koliko mi imamo ljudi sa vezama u stranim zemljama?
Ne ide ljudi sa takvim razmišljanjem. Hrvati guraju jedni druge. Gdje je hrvatski trener, tu su i igrači.

Kod Srba je non-EU priča, ali tu se sve svodi na dvije stvari: Zvezda i Partizan, srce mi se cijepa su institucije za nas. Zvezda je bivši šampion Evrope, a to je dovoljna crta u CV za fudbalski svijet da na slijepo vjeruje da se tamo rađaju igrači 4-5-10-100 puta bolji nego na Grbavici, nego što jesu. Partizan je 1990. u smislu infrastrukture imao ono što Željo nema ni danas (nisu moje riječi, ovo je Ivica Osim rekao).
Srbi pogotovo guraju jedni druge. Nema gdje njihovih igrača nema. Ima tu loših, dobrih igrača, ima tu malog od ovog ili onog i obezglavljene djece, ali su sva njihova i guraju ih gdje stignu.
Jesi li siguran za ovo 550 000€ ?
Cudno mi to zvuci, onda ima veoma malo igraca van eu... sta je sa drugom ligom...
Kad je Memis prelazio iz Radnika neko je pisao na tu temu.

A evo linka:

http://www.theplayersagent.com/knowledg ... etherlands

chile
Kontakt:

čet avg 10, 2017 5:35 pm

Danas idealan dan za nagraditi igrace jednom utakmicom a protiv b ekipe po mogucnosti 2x po 60 min. Za partije kakve igraju trebaju biti i adekvatno nagradjeni. A ovih 40 u hladovini se ubilo za njih jos ce nabaciti i boje pa sponzorusama mogu bacati suplju da su posjetili jadran.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Brkoo
Kontakt:

čet avg 10, 2017 5:38 pm

kikirikikospice je napisao/la:
čet avg 10, 2017 5:29 pm
Brkoo je napisao/la:@kikirikikospice, Zasto se ospes na nesto sto je cinjenica? Da li se znalo da ce Lendric ici ovog ljeta? Jeste. Da li se nasla adekvatna zamjena? Nije. Sad ce ubrzo 4 kolo i dovodjenje Kajkuta je potez ocajnika, koji na kraju moze biti i dobar, nikad se ne zna, ali se zna da nije bilo plana a ni vizije da se zamijeni Lendric sa napadacem slicnog ili priblizno slicnog kvaliteta. Kakav je to tretman imao Lendric na Grbavici? Pjevale mu se pjesme Jedan na jedan igraj Ivane, maksimalnu podrsku imao od prvog nastupa sve dok zbog par pojedinaca nije usao u sukob sa citavim stadionom, na kraju dobro odigrao evropu, pokazao da je dobar covjek prije svega i rastali se sa njim na lijep i korektan nacin..

Zato sto sam to pitanje ili konstataciju procitao pa bar 30 - 40 puta u zadnjih 50ak stranica. Valjda smo svi to vec svarili, ajde da se okrenemo drugim stvarima. Zasto ti pojedinci ruse atmosferu i sliku Želje ?
Meni je veci to problem nego rijesenje u spicu za tekucu polusezonu. Pa sve i da je panj u napadu jel trebamo rusiti atmosferu i tjerati ljude sa stadiona ?
Rusenje atmosfere je ako argumentovano kritikujes, to je rusenje atmosfere? Rusenje atmosfere je sto sportski direktor par mjeseci nije uspio da nadje zamjenu za Lendrica i onda doveo Kajkuta, a Kajkut ne bi dosao da mu nisu propale skoro sve opcije. Forumasi tjeraju ljude sa stadiona, kakav spin. Produzeni ugovori sa Osmankovicem, Zericem, Mujagicem, Kjosevskim su odlicna stvar i to treba pohvaliti ali je dovodjenje Kajkuta losa stvar, da su se dovela jos minimalno 3 pojacanja ali bas pojacanja, garantujem da bi stadion bio pun, raji je pun qrac vise da gledaju kako vecina igraca nema kvalitet za Zelju i uprkos tome se ko sline povlace po terenu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

avlami97
Kontakt:

čet avg 10, 2017 5:49 pm

@Brko, sve OK.

Zassto se o 4 pozitivne stvari (Kemo, Zera, Mujagic i aBd Veca) napise pet pozitivnih postova, a jednoj, hajm reci negativnoj (Kajkut) napise milion negativnih? Sta time pozitivno postizemo, glede atmosfere i brojnosti na sljedecoj utakmici?

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

mirzoni1921
Kontakt:

čet avg 10, 2017 5:51 pm

LARS1921 je napisao/la:
sri avg 09, 2017 6:27 pm
A šta Kajkut je trebao reći sudiji nije penal, nemoj svirat, nek Željo osvoji
I trebo je promasiti penal jer je znao da ce kod nas 😂😂😂😂😂😂

Plava Porodica
Kontakt:

čet avg 10, 2017 5:55 pm

avlami97 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 5:49 pm
@Brko, sve OK.

Zassto se o 4 pozitivne stvari (Kemo, Zera, Mujagic i aBd Veca) napise pet pozitivnih postova, a jednoj, hajm reci negativnoj (Kajkut) napise milion negativnih? Sta time pozitivno postizemo, glede atmosfere i brojnosti na sljedecoj utakmici?

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Evo drug da se nadovežem, ja sam to pohvalio, drugo sam kudio.
I bezveze sinoć uđem da čitam komentare sa zvanične, gdje su većina simpatizeri Želje, i vidim samo pohvale na račun svih u klubu što su se produžili ugovori, uz neku zamjerku da se to trebalo ranije uraditi.. Sinoć je na tom postu bilo oko 800.lajkova..
I sad čitam drugi post kad je Kajkut doveden, 85% navijača je nezadovoljno, tek nekih 15% je zadovoljno onim daj šta daš..
Tako da ne treba trpati navijače Želje u različite skupine i govoriti da se samo javljaju kad nešto ne štima.. Nije istina. Pa pogledaj istoka. Najljepša tribina u BiH. Plaćena od istih navijaca. Nije forum platio, nego navijači iz svake zemlje svijeta. Zato što su prepoznali dobar rad. Zato što i prepoznaju da je vrijeme vratiti se na kolosijek, na jedini ispravan put guranjem naše djece iz najbolje škole u BiH..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.

Prijava