Brkoo je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 5:49 pm
Mirek11 je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 5:39 pm
Brkoo je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 5:28 pm
Naprave tri dobra poteza(potpisivanje ugovora sa Kemom, Zericem i Mujagicem) i onda to sve upropaste sa Kajkutom..

Ako ce i ostala "pojacanja" biti u rangu sa Kajkutom onda Cenane fino podnesi ostavku, jer si nesposoban. Da je ovo zimski transfer rok pa bi to bilo i ok, koliko-toliko, ali ti ljeti kad imas more dobrih igraca dovodis Kajkuta
Nemoj tako to gledati, ova potpisivanja ugovora sa mladim na 3 godine su kao sto neko napisa kostur ekipe na duze vrijeme ali isto tako nam treba instant rjesenje za napadaca a siguran sam da je Kajkut bolji od ove trojice koje sada imamo.
Ako je i ranije bio u kombinacijama i sada Adzem to odobrio nema razloga da mi navijaci nekog unaprijed osudujemo, uzimao na zub. To je igrac Zelje!
A to da smo mogli dovesti nekog boljeg a slobodnog je upitno, ne vidim razlog zasto ga ne bi doveli.
Kajkut dobro dosao i da aBd odlucis derbi naredne subote
Najlakse je zabiti glavu u pijesak i praviti se da je sve odlicno. Kad je dosla ponuda za Lendrica iz Kine? Znalo se da ce nas vec tad napustiti ovog ljeta i od tad, se nista nije radilo na pronalasku njegove zamjene, kakvo instant rjesenje, kakve picke materine, par mjeseci si imao vremena da nadjes zamjenu i ti nasao Kajkuta kojem su propale sve opcije. Zamisli Kajkut prvi napadac i onda kad ostane bez snage ulazi poletni Nikolic da ga zamijeni i da svojom energijom preokrene utakmicu u nasu korist, povraca mi se..
Ne zabijam glavu u pjesak ali treba biti realan. Kome smo mi interesant ili bilo koji klub u jednoj od najslabijih liga? Koga su to drugi doveli?
Ugovor je na godinu a dok ne odigra sta ne mogu suditi. Trazilo se ranije rjesenj za lendrica a mi znamo samo za Gotala koji nas je izradio jer je i on trazio jacu ligu. Mozda je isto bilo sa jos nekim igracima.
Po meni je trenutno bolji od ovih sto imamo, doduse Zajmovica nisam gledao mada je interesantno da kod dva trenera ne dobija priliku, nesto fali.
Beganovica ne mogu zamisliti protiv ozbiljnijih ekipa, stopera jer on nikog 1na1 ne moze proci.
Nikolic je dosta pauzirao jos povreda. Mujagica svi osuduju da vise provodi na sisi nego da trenira tako da ce njemu trebati vremena da dodje u formu.
A improvizacije smo vidjeli kako prolaze.
Tako da je bolje sacekati da kajkuta vidimo na terenu pa kazemo je li ok potez.
Vecina je ovdje Projica ocjenila kao flopa ali decko sasvim dobar bek. Sve je individualo do igraca i koliki je profesionalac pa wagner 39god. je do prosle godine bio najbolji igrac ove lige a zadnjih 8-10 medu najboljim.
Polako sa ocjenama, podrska klubu misli se i na buducnost sto je po meni isto korak naprijed.