Valjda skontao da je bolje da dadne kapitensku tako nekome, nego nekome ko je nedavno tuzio i prozivao klub.
Valjda skontao da je bolje da dadne kapitensku tako nekome, nego nekome ko je nedavno tuzio i prozivao klub.
Čim sam došao kući htio ovdje napisati "Nedo' Bog nikom"...
on je MVPLARS1921 je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 11:17 pmzar nije i on skinuo dres, samo što je ispod skafander onaj crni imao
@storm av av
@hurmasice
a gdje je cosic?
Bas tako, samo bih dodao: "Niti je Slavko madjionicar, ali je bio u prednosti nad Adzemom, jer je on sklapao ovu ekipu i jer je proveo vise vremena sa njima."chile je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 11:20 pmAli fakat sta vi ocekujete od odron ekipe. U svim redovima skripimo i curimo. Nemamo 3-4 igraca da zasluzuju nositi dres Zelje. Niti je Adzem madjionicar a boga mi ni Amar da ovi mlatimudani pocnu igrati. Rekonstrukcija tima nam je neophodna i to planska i kompletna, sad kako i koliko smo u stanju to odraditi upitno je.
Otisla su nam 2 od 3 igraca iz prosle sezone tj. Ostao samo golman. Doveli smo stopera na posudbu i da kazem Ramovic da bi mogao zadovoljiti ostalo smijesno bi bilo i dovoditi u vezu sa Zeljom ali eto oni obukose plavi dres.
Sve u svemu treba imati opasne zivce i jebeno jak zeludac da se ova sezona istrpi i prevari.
Istina vala i to. Mada vise govori o Stevi nego o njemu.
hadzija sto je uzimo uzimo,ne moze vise
Sramotna je vala i izmjena bila, i navijaci su rekli svoje.storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 10:55 pmI takodjer Stevo (znam da citas), sramota neka te je za onu reakciju kada si izlazio. Ne treba ti to.
Ma istina je da nikad nije imao sta ponuditi u napadu, ali nije ni priblizno los inace koliko je danas bio. Bio mi je drag, radi angarzmana i borbe uvijek, ali ne smije sebi ovakve stvari dozvoljavati. Liku se ocigledno ide i ne igra mu se nikako. Stvarno katastrofalan sve 3 utakmice.
Ma tacno se vidi da mu se ide, goni gaAmidza je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 11:29 pmMa istina je da nikad nije imao sta ponuditi u napadu, ali nije ni priblizno los inace koliko je danas bio. Bio mi je drag, radi angarzmana i borbe uvijek, ali ne smije sebi ovakve stvari dozvoljavati. Liku se ocigledno ide i ne igra mu se nikako. Stvarno katastrofalan sve 3 utakmice.
Upravo zbog toga strahovitog nisam ni spominjao... teska sezona je pred namastorm_raider je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 11:22 pmBas tako, samo bih dodao: "Niti je Slavko madjionicar, ali je bio u prednosti nad Adzemom, jer je on sklapao ovu ekipu i jer je proveo vise vremena sa njima."chile je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 11:20 pmAli fakat sta vi ocekujete od odron ekipe. U svim redovima skripimo i curimo. Nemamo 3-4 igraca da zasluzuju nositi dres Zelje. Niti je Adzem madjionicar a boga mi ni Amar da ovi mlatimudani pocnu igrati. Rekonstrukcija tima nam je neophodna i to planska i kompletna, sad kako i koliko smo u stanju to odraditi upitno je.
Otisla su nam 2 od 3 igraca iz prosle sezone tj. Ostao samo golman. Doveli smo stopera na posudbu i da kazem Ramovic da bi mogao zadovoljiti ostalo smijesno bi bilo i dovoditi u vezu sa Zeljom ali eto oni obukose plavi dres.
Sve u svemu treba imati opasne zivce i jebeno jak zeludac da se ova sezona istrpi i prevari.
Cim smo napravili glupost njegovom smjenom, jeste. Mada imajmo nadu..chile je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 11:31 pmUpravo zbog toga strahovitog nisam ni spominjao... teska sezona je pred namastorm_raider je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 11:22 pmBas tako, samo bih dodao: "Niti je Slavko madjionicar, ali je bio u prednosti nad Adzemom, jer je on sklapao ovu ekipu i jer je proveo vise vremena sa njima."chile je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 11:20 pmAli fakat sta vi ocekujete od odron ekipe. U svim redovima skripimo i curimo. Nemamo 3-4 igraca da zasluzuju nositi dres Zelje. Niti je Adzem madjionicar a boga mi ni Amar da ovi mlatimudani pocnu igrati. Rekonstrukcija tima nam je neophodna i to planska i kompletna, sad kako i koliko smo u stanju to odraditi upitno je.