Ovo ostalo standardno. Vitez je slaba ekipa, ali niposto podcijeniti. Ide jedna osveta za poraz iz prosle sezone

Sektor D !
Znam da si htio napisati ''na Zapad''
Tanka je linija izmedju zapada i napada
Mujagić nije pod ugovorom, a Zajmović i ako bude na klupi nešto sumnjam da će ući, amin Bože da griješimAmidza je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 3:14 pmJa bi:
---------------Nikolic----------------------
-Zec---Ramovic---Zeric----Zakaric--
-----------Blagojevic----------------------
-Projic---Kemo---Graovac----Stanic--
-------------Kjosevski--------------------
I onda kad povedemo s 2-3 gola ubacit lagano Sabana na Blagojevicevo mjesto, Hrvanovica na krilo, Mujagica ili Zajmovica umjesto Steve.![]()
Kontam da ce bit ovo:
----------------Nikolic------------------------------
--Zec----Zeba---Ramovic/Zera-----Zakaric-
--------------Blagojevic---------------------------
--Projic----Kemo----Graovac------Stanic-----
--------------Kjosevski---------------------------
Ramovic - Zera (ili Zera-Ramovic, zavisi ko pocne) prva izmjena. Nikolic isto nekad vani, mozda neko mladji dobije sansu, zavisno od rezultata.
Iznenadi nas Adzeme.![]()
Neces mi vjerovati, ali se prije rata nikada, ali bas nikada nije crnjacilo. Isli smo na tekme i podrzavali Zelju, bez obzira na kojem mjestu ili rangu takmicenja bio. Slusali prijenos na tranzistoru i radovali se svakom bodu. Kupovali svu stampu i gledali koju su ocjenu igraci dobili. Jedva cekali narednu utakmicu na Kosevu, a kada smo se vratili u Dolinu, sreci nigdje kraja. Vrijeme od jutarnjih sati provodili na Grbavici vikendom, gledajuci najnize lige ne bi li prepoznali nekog ko "obecava".mirzoni1921 je napisao/la:Zanima me kako se crnjacilo kad nije bilo foruma i ovih drustvenih mreza. Jel se preko radio-amatera crnjacilo kolegama u Nis i slicnim gradovima u bivsoj nam drzavi, a poslije rata u ovoj lijepoj nasoj
mirzoni1921 je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 2:46 pmZanima me kako se crnjacilo kad nije bilo foruma i ovih drustvenih mreza. Jel se preko radio-amatera crnjacilo kolegama u Nis i slicnim gradovima u bivsoj nam drzavi, a poslije rata u ovoj lijepoj nasoj
Iskren da budem, PC igrice su za sve krive poslije rata. Razni ''manageri'' i ostale p.m.salle86 je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 4:53 pmmirzoni1921 je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 2:46 pmZanima me kako se crnjacilo kad nije bilo foruma i ovih drustvenih mreza. Jel se preko radio-amatera crnjacilo kolegama u Nis i slicnim gradovima u bivsoj nam drzavi, a poslije rata u ovoj lijepoj nasoj![]()
hahahah
kako dobar post