Hocemol' to ovako morati psovati?ChWilla je napisao/la: ono što još ne piše u saopštenju je da će biti i softver za čitanje s usana na osnovu snimka...![]()

Hocemol' to ovako morati psovati?ChWilla je napisao/la: ono što još ne piše u saopštenju je da će biti i softver za čitanje s usana na osnovu snimka...![]()
I ja bih zamolio ako neko sazna da napise.
mislis smrdi..storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 5:51 pmBabuka je nas stari prijatelj... tacno mirise na torcidu iz srednje bosne.
More konfornoLeon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 5:51 pmE jos Modela kad bi banovali pa da prodisemo![]()
Nije to poenta. Pisanje smrdi do bola.Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 6:04 pmAko cemo realno Mujagic je bolji od Dzeke u Mujagicevim godinamaNa tom juniorskom nivou i djeluje kao Dzeko, ali...
fakin borac od septembra ima zvanicni you tube kanal za live streamanje gostujućujijh utakmica, kao i fakin Široki Brijeg.LARS1921 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 5:43 pmfaking borac ima web shop
http://www.fkborac.net/webshop-velikana ... 7?lang=cir
Samo što nama to ne treba za strimanje, da mi kradu posaocikazubo je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 6:27 pmfakin borac od septembra ima zvanicni you tube kanal za live streamanje gostujućujijh utakmica, kao i fakin Široki Brijeg.LARS1921 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 5:43 pmfaking borac ima web shop
Nama ne treba web shop, za početak normalan fan shop na stadionu.
Kad oni mogu preko puta fan shopa prodavat fake dresove, šalove i zastave, uz to bacat ćevape, kradi i ti sa našeg budućeg kanala stream, publicitet već imašLARS1921 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 6:28 pmSamo što nama to ne treba za strimanje, da mi kradu posaocikazubo je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 6:27 pmfakin borac od septembra ima zvanicni you tube kanal za live streamanje gostujućujijh utakmica, kao i fakin Široki Brijeg.LARS1921 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 5:43 pmfaking borac ima web shop
Nama ne treba web shop, za početak normalan fan shop na stadionu.![]()
Vidio sam i ja tu raspravu odmah..salle86 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 6:26 pmNije to poenta. Pisanje smrdi do bola.Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 6:04 pmAko cemo realno Mujagic je bolji od Dzeke u Mujagicevim godinamaNa tom juniorskom nivou i djeluje kao Dzeko, ali...
Ja sam za Mujagu ali nećemo sad pisati laži.
Nego upravo na fb vidim lijepu diskusiju sa likom koji kaže da smo potrošili 7 miliona zadnje 2 godine a nigdje rezultata. Ako čitaš ovde da te pozdravim ljudino.
Najgore što lika znam iz viđenja po utakmicama, neke mu prijatelje znam i lično. Piše gluposti a nije glup, znači smišljeno radi.
Iako sam se uvijek smijao na ove teorije zavjere koje pojedinci forsiraju, ovih 7 miliona me fakat raspiizdilo.
Svašta
salle86 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 6:26 pmNije to poenta. Pisanje smrdi do bola.Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 6:04 pmAko cemo realno Mujagic je bolji od Dzeke u Mujagicevim godinamaNa tom juniorskom nivou i djeluje kao Dzeko, ali...
Ja sam za Mujagu ali nećemo sad pisati laži.
Nego upravo na fb vidim lijepu diskusiju sa likom koji kaže da smo potrošili 7 miliona zadnje 2 godine a nigdje rezultata. Ako čitaš ovde da te pozdravim ljudino.
Najgore što lika znam iz viđenja po utakmicama, neke mu prijatelje znam i lično. Piše gluposti a nije glup, znači smišljeno radi.
Iako sam se uvijek smijao na ove teorije zavjere koje pojedinci forsiraju, ovih 7 miliona me fakat raspiizdilo.
Svašta