Oni tu koliko vidim nicemu ne sluze, pored njih se igraci uskurce ne moze sef sve drzati pod koncem tj. Moze ali rijetki su sa tolikim autoritetom. Mora sef imati ljude pored sebe to se meni kod Kostica svidjelo ima svog pomocnika i njega igraci sjebase... Mora i Adzem npva kvalifikovanija lica imati pored sebe, sta li Karic moze Veci pomoci, pa i Alihodzic i cica samo za postavljanje cunjeva i trckaranje s igracima. Treba prvo to uozbiljiti pa igracima nrce pasti na pamet da im sta iza ledja rade.ponosannavas je napisao/la:Ma nisu oni ko oni problem nego je problem što niko nije bolje od njih stavio. VJerovatno sa dolaskom ovog Dažfića Hare neće više biti tu. VJerujem da će ADžem i kondicionog uzeti a možda i trenera golmana. Bar se nadam. HOću da kažem da oni ne prave problem što sjede, znači ne podmeću nogu, ali pitanje je koliko doprinose. Probelm je što Salvko nije imao pomoćnika koji mu može pomoći. Pa ljudi u svijetu sporta imaju po pet šest pomoćnika. PRvo bolje vide, a drugo svi gledaju neki segment koji njima pripada i u čemu su stručni. Šef struke samo to ukomponuje. Mi nismo na tom nivou da imamo pet šest pomoćnika ali dva-tri svakako moramo imati.chile je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 12:13 pmNe znam da li grijesim ali dok je nama Karica, Alihoddzica...na klupi nema nama napretka. Sefovi se mjenjaju a struka ostaje...kakav su oni autoritet i sta li mogu doprinjeti to mi je golem upitnik, cak sta vise kako se udubim u problematiku cini mi se da su oni golem kancer tog cuvenog sportskog segmenta.
Svi se sa sjetom prisjecamo Newcastlea a kakav je tad strucni stab bio na klupi mladi Osim sa liscima pored sebe slicno i Adzemu treba.