Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 29, 2017 6:30 pm

***** vam majku u picku manekensku, dodje mi sad da odem do Kaknja i da ih podavim sve. Kako brukaju klub, strasno. Ne treba nama 4-5 kvalitetnih pojacanja Cenane. Mjesecima pisem o tome da nam trebaju stoper, veznjak, krilo, desni bek i napadac, ali jok igrat ce Ramovic napadaca, momku uopste to nije prirodna pozicija svaka cast jer je jedan od rijetkih koji se bori, u vezi ce igrati Ugljesa majku mu qrcoboljsku *****, desnog beka ce igrati Stanic, svaki komentar je suvisan, kao stoper moze Kemica, mali ne gleda uopste kome dodaje loptu, nevjerovatno. Onakav poklon dati igracu protivnicke ekipe u 13 sekundi je zalosno. Mladost nas razbija na terenu, razbija, ljudi milijardu puta vise od nasih picki zele pobjedu. Zeba oprosti se, budi covjek od rijeci, nemoj nas vise jebavati i ti sa hoces-neces igrom..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Ivicahuljev
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
sub jul 29, 2017 6:27 pm
arelinho je napisao/la:
sub jul 29, 2017 6:26 pm
Ja želim napadačku i lepršavu igru. Ne želim da gledam kako se moj Željo brani i uzima bodove. Bolje je igrati napadački i lijepo pa i izgubiti bodove nego ziheraški uzimati bodove.
Bolje igrat lepršavo i gubit titule, nego igrati ziheraški i osvajati titule, **** titule
Lars ovi bezmudasi I titula neidu u istu recenic

Leon_Professional
Kontakt:

MrkiMedo je napisao/la:
sub jul 29, 2017 6:21 pm

Skontali smo da ti je drago, ustavi.
https://www.youtube.com/watch?v=SQIup6gobb0
Jos jednom pogledati do kraja ...
Bravo doktore. To je to. Sve je ovdje rekao.

Bez Zara, bez borbe. Igranje s imenom.

phpBB [video]

Ja i dalje ovdje ocekujem da nakon ove stanke kaze ono sto niko ne smije reci. NAzalost nije ni on.
Dok je pricao progutao je milion knedla.

Samo budala nece shvatiti.

Zeba i comp. se nece potruditi, a Mulalic izveo igrace koji napadaju kao osice. Ovakav presing nam niko nije slozio odavno. Svaki jebeni duel su uzeli jer stojimo nonsalantno.
Nema ovo vise veze s realnoscu. Neki su postali veci od kluba, a krivi su oni sto su gurali pod tepih i samo smjenom mislili rijesiti neke stvari.
Niste sposobni dovesti napadaca, a da ne pricamo o veznjaku gdje svako ziv vidi da tu treba nova krv.
Sve je ovo postalo mucno vise gledati, a znas da nista popraviti ne mozes a problem je ocit. Zato je i mucno, gutamo i mi knedle kao Kostic.

Interesuje me sta ce reci oni sto svravaju na Adzema i otkaz Slavka. Trener nije bitan i nece ni biti dok igraju ovi manekeni. I u svakoj situaciji traze nesto da opravdavaju, ma opravdavajte kolko hocete mi smo daleko od "najboljeg" kluba i onog sto smo nekad bili. Da nema navijaca, biti bi kao Sloboda ili cak i gori.
Eto sta nam uradise ološi.

Hajdeeeeeeeeeeee molim te Boze, ti nas jedino spasiti mozes...
Hajde Sinane, Zera, trgnite malo.

MrkiMedo
Kontakt:

sub jul 29, 2017 6:31 pm

damirfile je napisao/la:
sub jul 29, 2017 6:28 pm
MrkiMedo je napisao/la:
sub jul 29, 2017 6:25 pm
Da, sad je problem sta i kako nastaviti. Hajde jebiga, tek je drugo kolo pa i nije problem izgubiti. Bice jos kikseva tokom sezone, ne sikiram se :D
Nadam se da ce Zeca gurnuti u spic, Ramovica prebaciti nazad u vezu, Zebu i Blagojevica izvaditi, ali ne vidim ko bi mogao uci, to je problem najveci
Pa kakve veze ima ko ce uci pa bice bolji odkurca jovana. Pa ono je uzas zivi pa drugi gol je jovanov zeric mali bolje od ugljese se postavlja.
Hahaha a i to sto kazes :D
Opet kazem, drugo je kolo. Ako cemo halaliti titulu nije problem, al nek vec sutra otjeraju redom koga trebaju, a zna se ko treba ici. Niko nije slijep, pogotovo ne Adzem. Nije uredu i nije na mjestu d aotjeramo njega, a ove glumce ostavimo jer je ocito problem u njemu.

Amidza
Kontakt:

sub jul 29, 2017 6:32 pm

Leprsavo ne leprsavo, kakve to ima veze s tim da ti stoper proda loptu u 13oj sekundi utakmice, a veznjaci se gube ko abdest? Da je Slavko trener ne bi prodavali lopte i padali na usta Jovan i Ugljesa, ne bi Kemo dao loptu igracu u noge na pocetku utakmice i sokirao ekipu?

Saberite se.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

fcz
Kontakt:

sub jul 29, 2017 6:33 pm

chile je napisao/la:
sub jul 29, 2017 6:28 pm
Cekajte zar Jovan nije nas najbolji vezni igrac...sta sad odjednom svi na njega.
On je mozak nase ekipe.

Tesko je nas gledati i Adzemu nebi bio u kozi nema teorije. Preuzeo je ekipu nagomilanu poluigracima koji su umislili da su igracine.
Ali isto tako je zalosno da se otjera bilo koji odnjih u ekipi gdje zaigra bit ce glavni igrac.
Truhlo je tu kod nas mnogo sto sta.
E to mene pojede. Jebeni Lazic i Secerovic s kojima smo se sprdali nas razbijaju. Totalno smo zaostali u fudbalskom segmentu, poput amaterskog kluba. A kako i ne bi zaostali kad nam je recimo sportski direktor ljigavi wannabe Turcin, mahalski kafedzija koji se muci da sastavi smislenu recenicu.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub jul 29, 2017 6:36 pm

Gdje moze Cenan dovoditi igrace, hajmo ljudi realno.
Treba im raja malo zvizdati
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

damirfile
Kontakt:

sub jul 29, 2017 6:37 pm

Zuti SAMO

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub jul 29, 2017 6:37 pm

***** ti Comore najmikije, ***** ti sve sto imaa. Pickurino jedna. Provociras
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Elegant
Kontakt:

sub jul 29, 2017 6:38 pm

:rofl:

Cirkus.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Amidza
Kontakt:

Daj mu crveni **** ti on mrtve.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Tryg
Kontakt:

OVO JE CIST CRVENI
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 29, 2017 6:39 pm

Amidza je napisao/la:
sub jul 29, 2017 6:22 pm
Malo su nam 3 izmjene ocm. Koga mijenjat sad, sta cinit? Vadit Blagojevica cvaku, pod hitno. Sad mi je krivo sto nema Zajmovica, da se Sinan povuce u vezu, tako bi nesto i mogli uradit. Ovako, ja ne znam sta mozemo sa eventualno Dzenisom u napadu s 10 kg viska. Nisam pametan nikako. Daj Hrvanovica, Zeca u spic. **** ovo sve.
Nema se ko ubaciti brate. Ovo je jedina izmjena normalna.
Ovo na klupi il je karina teska il su djeca bez minute.
Eto sta nam je doveo Cenan doktor.
Koji bolesnik moras biti i gledati ovo i nadati se da bude penal il crveni jer drugacije ne mozemo.

Zeba ne bacaj se, igraj-

jebemo ti mater Comoreeee

MrkiMedo
Kontakt:

sub jul 29, 2017 6:40 pm

Mene najvise boli sto je tamo neki Graovac svjestan koliko je Zeljo golem i sto to taj tamo neki Graovac daje 200% od sebe, a Stanic ima obraza pusiti cigare i slicno

Okolele
Kontakt:

sub jul 29, 2017 6:41 pm

Kakvo navijanje bravo momci kapa do poda..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fcz
Kontakt:

sub jul 29, 2017 6:42 pm

I ova situacija s Comorom pokazuje kakve su picke kod nas u ekipi. Da je ovo uradio recimo u Bukijevo vrijeme bio bi obogaljen na licu mjesta.

***** ti mrtve Comore!!!!!!!!!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 29, 2017 6:43 pm

MrkiMedo je napisao/la:
sub jul 29, 2017 6:40 pm
Mene najvise boli sto je tamo neki Graovac svjestan koliko je Zeljo golem i sto to taj tamo neki Graovac daje 200% od sebe, a Stanic ima obraza pusiti cigare i slicno
:palacgore:
Vidimo Zeca, Ramovica, Zakarica, Graovca.
Zato trubim da treba dovoditi igrace samo da nisu odavde i otjerati ove bivse.

Bravo Zeraaa.

Elegant
Kontakt:

sub jul 29, 2017 6:44 pm

:skoljka:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Tryg
Kontakt:

sub jul 29, 2017 6:44 pm

30 hiljada za Vukotica jel Cenane? E smijesan si.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Refa1921
Kontakt:

sub jul 29, 2017 6:45 pm

Predaleko stojimo od igrača ja ne mogu vjerovati kako loše stoje.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava