sri jul 26, 2017 3:30 pm
@pile
još da dodam i ovo
boli mene uopšte briga ko je SD, šta je bio (pitar ili nije, ugostitelj ili nije i sl.), ja želim da radi svoj posao
da li radi, ne znam, ne smijem reći da ne radi
ali neke stvari se ipak i vide
imamo igrače kojima ističe ugovor za pola godine, godinu. radi li se šta po tom pitanju? možda i radi, ok...ja ne vidim kažem pa ne smijem reći ništa
ili će se čekati 5 do 12 da se radi
igrači ne dolaze. OK, možda i to nije loše, možda se ne treba kamarati. Ali hej, mi imamo 0,5 napadača u rosteru, imamo 2 krila, imamo 2,5 štopera itd itd
malo li je jebe.m ga
nikad se nisu dovodili igrači za basnoslovne cifre, niko to i ne traži da se sad radi
daj da dovodimo igrače "ko do sad", one koje možemo, i one koji (bi) mogli biti igrači za ambicije koje imamo, a to su minimum borba za titulu
ne može me niko ubijediti da mi ne možemo dovesti nikog živog, da imamo budžet za plate takav da je ovo to što se može
ako i jeste tako onda nek se zapita neko zašto su se dovodili igrači koji su u plavom dresu odigrali manje od 90 minuta za pola godine i sl. a uzeli finih plata
itd itd...
nije sve crno ili bijelo...nije sigurno ni Ćenan imao odriješene ruke, ali sve i da je pristao na to da bude "marioneta" morao je znati da će biti prvi na udaru ako zastane...a ima naznaka da je zastalo
vazda je tako, malo gdje ode baš onaj sa samog vrha, uvijek ovi ispod nagrabuse bez obzira kolika je njihova krivica ustvari
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍