Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 26, 2017 2:48 pm

Omar500 je napisao/la:
sri jul 26, 2017 2:41 pm
Adzem je pohvalio Kemin nastup, sada je pitanje da li ga mozemo ocekivati u prvoj postavi. To bi bio dobar znak!
Nadam se povreda Zerica nije ozbiljnije prirode, jer je sigurno da ima mjesta u ovoj ekipi. Ramovic jos uvijek nije spreman za svih 90, Zeba pogotovo zbog godina, tako da bi bilo lijepo ocekivati po pola sata u utakmici za njega.

Hoce li igrati Dilaver za Mladost?
90% forumasa misli da bi on trebao da pocinje utakmice sa graovcem...
100/94/37/34 - i to je to!

Reha1921
Kontakt:

sri jul 26, 2017 2:54 pm

Pregovori sa Upravom ekipe sa Grbavice oko potpisivanja ugovora su trajali određeni period, a pola godine prije isteka ugovora iz Željezničara su objavili da dogovor nije postignut, no iako je znao da će napustiti klub Stevanović se nije štedio.

"Zahvalio bih se treneru Petroviću koji mi je i pored novonastale situacije vjerovao. Trudio sam se da opravdam ukazano povjerenje, no moram vam reći da nisam zadovoljan. Iako sam u Željezničaru proveo sjajnih godinu i pol, iako mi se klub uvukao pod kožu, nisam zadovoljan. Zašto? Mislim da sam mogao pružiti više, pogotovo u finišu prošle sezone. Mogao sam i morao postići više golova", govori bosanskohercegovački reprezentativac.

Plavi su u finišu sezone prokockali već osvojenu titulu.

"Vjerujte da još uvijek o tome razmišljam. Imali smo sjajnu priliku, no uspjeli smo je prokockati i zbog toga ostaje žal. Nakon nekoliko utakmica nisu nas ozbiljno shvatali, možda ni mi nismo sami sebi vjerovali. No, serijom dobrih rezultata došli smo u situaciju da osvojimo titulu. Pobjedom protiv Zrinjskog uhvatili smo pehar jednom rukom ali nekako mi se čini da smo se nakon te utakmice malo opustili. U Krupi smo izgubili tituli. Vidim da Želji ide dobro i nadam se da će već ove sezone titula stići na Grbavicu, a moja velika želja je vratiti se i sa Željom osvojiti pehar. Doista sam uživao u Sarajevu, samo lijepo uspomene nosim sa sobom. Mnogo će mi nedostajati Sarajevo, a i moji saigrači", ističe Stevanović.

Amidza
Kontakt:

sri jul 26, 2017 2:55 pm

Omar500 je napisao/la:
Adzem je pohvalio Kemin nastup, sada je pitanje da li ga mozemo ocekivati u prvoj postavi. To bi bio dobar znak!
Nadam se povreda Zerica nije ozbiljnije prirode, jer je sigurno da ima mjesta u ovoj ekipi. Ramovic jos uvijek nije spreman za svih 90, Zeba pogotovo zbog godina, tako da bi bilo lijepo ocekivati po pola sata u utakmici za njega.

Jel to ima neki interview sa Adzemom ili je to s pressa poslije tekme?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

teatrale36
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jul 26, 2017 2:58 pm

kvalitet je napisao/la:
sri jul 26, 2017 1:43 pm
pile87 je napisao/la:
sri jul 26, 2017 1:19 pm
salle86 je napisao/la:
sri jul 26, 2017 1:07 pm

stop nametanju neistine !!!
niko ne tjera sve, tjera se jedan čovjek, koji se usput pokušava "zaštititi" tako što se raja plaši da ako ode on idu svi...nebil se popustilo
Sto stati na jednom, evo ja sam za to da otjeramo sve. I volio bi jedan jedini razlog ali argumentovan zasto otjerati Cenana ?
Pile, ja sam za to da atmosfera na ovom forumu bude znatno bolja i nisam htio više pisati o Čenanu, nego o pojačanjima, Mladosti itd. Ali moram odgovoriti na ovo.

U svim normalnim klubovima sportski direktor je zadužen za ekipu. I tu ima koliku-toliku slobodu. Pa i Roma dovede novog SD i na njemu je da pravi ekipu (u saradnji s trenerom). Ali na njemu je najveći teret, jer bi on trebao trajati duže od trenera. On mora imati dugoročni plan, viziju...

U skladu s ovim, posmatram našu ekipu i zaključujem da je on najveći krivac što smo na AIK izašli bez pravog napadača. A, na zimu se znalo da Lendrić odlazi. Gotal je izradio, ali gdje su planovi b i c? Dalje, naš najbolji stoper je posuđeni igrač, drugi je pred penziju, treći neiskusan, nema dovoljno utakmica u nogama. Njegova krivica je što smo ušli u sezonu bez dobrog stopera pod ugovorom. To su te neke najkritičnije pozicije, ali je i dalje sramotno što smo ušli u sezonu bez još dva pojačanja, u sredini i na krilu. Ovome ću dodati da su mu sve ove "talentovane" igrače iz lige uzeli konkurenti (naprimjer, volio bih da smo mi Miću i Galića doveli). Eto, zato bih volio da ode.
Ma zato sto se neki gubitnički mentalitet uvukao u klub u svim sferama, njima je bio plan samo proci Zetu i nikakvih ambicija dalje,da se pokusa AIK proci, zato nisu ni napadaca kupili,niti ojačali odbranu a vjerujete mi da je GOSK bare bare sa Zetom,da je Slavko smio napasti malo bilo bi im bar 3-4 gola.
Vjerujem da ce sad doci sigurno 2-3 nova igraca da se pojacamo u svim linijama,sad kad su vidjeli da Gosk nije nikakav bauk ni da je Mladost Kakanj neka extra ekipa pa da joj jedan Zeljo ne moze tricu zabiti.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jul 26, 2017 3:04 pm

Amidza je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:

Press

''Kada radite sa nekom djecom i vidite njihov razvoj i svjesni ste da imaju kvalitet, zašto im ne dati šansu. Veliki dan u životu je danas za Šabanadžovića, svi mi ćemo imati radosti sa njim. Treba biti oprezan, još nekoliko njih će dobiti šansu, vidjećemo. Neću izdvajati nikoga, zadovoljan sam sa cijelom ekipom, a i Osmanković je odigrao dobro'', istakao je novi trener Plavih.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/adze ... esti/89543
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri jul 26, 2017 3:08 pm

Omar500 je napisao/la:
sri jul 26, 2017 2:33 pm
ponosannavas je napisao/la:
sri jul 26, 2017 2:27 pm
kvalitet je napisao/la:
sri jul 26, 2017 2:06 pm

Ja opet više volim iskrenost i otvorenost. Realno, Nikolić nije taj napadač. Ako bude on glavni napadač ovu polusezonu mi smo u problemima. Nama zaista treba napadač koji će zabiti pa bar 13 golova ove sezone. I trebaju nam pojačanja i na stoperu i u sredini i na krilu, jer je očito da s Crnovom ne znaš na čemu si. Možda kad se vrati eksplodira, a možda i ne.
Što misliš da nije taj? Što to on nebi mogao zabiti 15 golova. Pa portiv GOŠka je već mogao dva imati na kontu. Adilović recimo da Amar nije igrao onako kako jeste nebi ni gola dao. Nikolić zna lopte. Zna se zagraditi, zna dati pas, što Lendrić nije znao. Sa Nikolićem možeš ljepšte igrati. Pitanje je koliko bi mogao Ramović sa Ivnom utrčavati jer je Lendrić gubio lopte. Teško se gradio. Da je rekao Adžem treba nam još jedan ali drugi tip napadača rekao bih ok, ali onaj koji daje 15 golova je nefudbalski i glupo. Da ne misle raja ja volim Adžema pravo i baš sam se obradovao što je on baš taj.
Iskreno mene Nikolic ne brine ni sekunde, iako je diskutabilno moze li igrati 90 minuta u istom tempu. Vise me brinu njegove izmjene. Zajmovica nismo jos vidjeli na djelu, a od Beganovica stvarno ne znam sta ocekivati. Subo izgleda jos nije za seniorskog fudbala. Nikolic mi je najmanji problem, lijepo si izlozio njegove prednosti tokom igre koje su se mogle fino vidjeti u ove tri utakmice.

Potpis...vjerujem da ce Nikoli stici do cifre 10-15 golova u sezoni, naravno u varijanti ako ostane prvi izbor. Najbolji napadaci imaju susni period kada igraju u kontinuitetu, a Stevo nije igrao redovno skoro pa dvije sezone. Problem predstavljaju godine i brzina, ali na njemu se vidi da zna i da ima zelju, a to su bitne stavke u startu.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Amidza
Kontakt:

sri jul 26, 2017 3:10 pm

Omar500 je napisao/la:
sri jul 26, 2017 3:04 pm
Amidza je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:

Press

''Kada radite sa nekom djecom i vidite njihov razvoj i svjesni ste da imaju kvalitet, zašto im ne dati šansu. Veliki dan u životu je danas za Šabanadžovića, svi mi ćemo imati radosti sa njim. Treba biti oprezan, još nekoliko njih će dobiti šansu, vidjećemo. Neću izdvajati nikoga, zadovoljan sam sa cijelom ekipom, a i Osmanković je odigrao dobro'', istakao je novi trener Plavih.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/adze ... esti/89543
Fulio sam ovo, hvala :palacgore:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

salle86
Kontakt:

sri jul 26, 2017 3:12 pm

kvalitet je napisao/la:
sri jul 26, 2017 1:14 pm
salle86 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
sri jul 26, 2017 12:59 pm
Ne treba stati dok sve ne otjeraju onda ćemo iz pocetka kako treba napraviti novi istok i leprsava igra.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
niko ne tjera sve, tjera se jedan čovjek, koji se usput pokušava "zaštititi" tako što se raja plaši da ako ode on idu svi...nebil se popustilo
Pa samo spinovanjem se i može neznalica braniti. Kad postaviš konkretna pitanja o njegovom radu, odgovora nema. Samo se nameće odgovor da, ako ode on, idu svi, jer su njega postavili ljudi iz Kluba.
priča je glupa do bola
dalo bi se raspravljati o radu dotičnog, čak bi se i dalje vjerujem moglo sve sa 2 igrača smatrati vrlo uspiješnim
ali niti jedan uposlenik (ili volonter) koji je u Želji nije = Željo, i nije nezamjenjiv, i nije toliko bitan da bi mu se nerad zanemarivao
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

MU'MIN T.M.
Kontakt:

sri jul 26, 2017 3:16 pm

Bio sam u Visokom i gledao B tim. Od juniora, ima nešto materijala, možda neko i dođe do prvog tima.
On što je evidentno je da se Bekrić ni u B timu ne ističe nešto posebno, tako da na njega možemo zaboraviti. (daj Bože da griješim)
Također, Hasanović osim nekakve trke i agresivnosti, zaista ništa posebno, ali možda od Ode nešto nauči.
Ono što sam upratio, ovaj iz Travnika se trudi, trči onako korpulentan, nezgodan, ima materijala za napredak.
Izdvojio bih samo Žerića, ima filing za kretnju, pozicioniranje, dobro razumije igru, trči, razigraje, i mislim da će on biti igrač na kojem ćemo za koju godinu zaraditi.
Po meni najozbiljniji kandidat da bude nosioc igre za godinu, dvije.
Ostali juniori tu i tamo, Kurtović ili slično je dobio i crveni 10-tak min.prije kraja.

salle86
Kontakt:

sri jul 26, 2017 3:17 pm

pile87 je napisao/la:
sri jul 26, 2017 1:19 pm
salle86 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
sri jul 26, 2017 12:59 pm
Ne treba stati dok sve ne otjeraju onda ćemo iz pocetka kako treba napraviti novi istok i leprsava igra.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Sto stati na jednom, evo ja sam za to da otjeramo sve. I volio bi jedan jedini razlog ali argumentovan zasto otjerati Cenana ?
otjeraće se on sam ako rezultatski nakon 4-5 kola ne budemo gdje žele navijači
gdje klub spada
može ga Adžem spasiti praveći "pitu od govana" ali je realno stanje da je Adžemu najteže, da ima oksudan kadar sa kojim mora da manevriše

i priča ti je glupa, čuj otjeraćemo sve
i treba, ako ne rade kako treba, ako od njih ima više štete nego koristi
do sad se nije tako pokazalo, do sad su se pojedinci pokazali kao izuzetno korisni za klub...neki
neki i nisu baš
nisam ničiji igrač pa da navijam za odlazak provjerenih ljudi kako bi došli muljatori
stojim iza svojih riječi, ne krijem se iza nicka itd ... ko neki
već samo glas navijača koji želi da klub ide naprijed u svim segmentima, makar milimetar ali da ide naprijed
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sri jul 26, 2017 3:19 pm

Sa Gotalom bi sve bila druga prica ali ko ga *ebe kad je takav kakav je. Koljic bi nam isto valjao da smo reagovali na vrijeme, ali eto hajde da vidimo koga ce Cenan iskopat.
Ovaj Mišić po ovom "hajlajtu" izgleda strasno ali nema potrebe da citiram Slavku za ju tu.
Nadam se da Markovic ide i da ce više prostora ostat' Šabanu pa i Hajdarevicu, pa tako ne kontam ni sta je smisao dovođenja ovog Leke.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri jul 26, 2017 3:20 pm

MU'MIN T.M. je napisao/la:
Bio sam u Visokom i gledao B tim. Od juniora, ima nešto materijala, možda neko i dođe do prvog tima.
On što je evidentno je da se Bekrić ni u B timu ne ističe nešto posebno, tako da na njega možemo zaboraviti. (daj Bože da griješim)
Također, Hasanović osim nekakve trke i agresivnosti, zaista ništa posebno, ali možda od Ode nešto nauči.
Ono što sam upratio, ovaj iz Travnika se trudi, trči onako korpulentan, nezgodan, ima materijala za napredak.
Izdvojio bih samo Žerića, ima filing za kretnju, pozicioniranje, dobro razumije igru, trči, razigraje, i mislim da će on biti igrač na kojem ćemo za koju godinu zaraditi.
Ostali juniori tu i tamo, Kurtović ili slično je dobio i crveni 10-tak min.prije kraja.
kakav je bio mali Hrvanovic?
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

GoodisonPark
Kontakt:

sri jul 26, 2017 3:26 pm

Ne brinem se ja toliko za napadača jer vjerovatno ove sezone nećemo imati toliki disbalans u ekipi po broju golova. Stevina igra će omogućiti da veza i krila zabijaju mnogo više i tu ćemo najviše profitirati, što kroz samu igru, kombinatoriku, opasnosti po gol protivnika, šutevi sa distance, broj dobrih šansi, sve to dobijamo. Naravno ni Stevo nije baš idealan tip takvog napadača ali imat ćemo koristi i od njega ako kojim slučajem ne dođe neko bolji.

Ako mogu birati između napadača koji će na utakmici možda pospremiti neki odbijanac u gol sa par metara ili onog koji će 90 minuta igrati timski, razigravati, asistirati, zabiti i sam po neki gol, onda sam za ovu drugu opciju jer nisam ljubitelj igre gluhih telefona veza - napadač cijelu utakmicu. Pogotovo što su u Želji vezni igrači i krila uvijek zabijali velik broj golova.

Očekujem u narednim danima da potpiše još nekoliko igrača na deficitarnim pozicijama i da se još dodatno pojača konkurencija u timu. To bi trebalo biti dovoljno da se ravnopravno borimo za trofeje.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

salle86
Kontakt:

sri jul 26, 2017 3:30 pm

@pile
još da dodam i ovo
boli mene uopšte briga ko je SD, šta je bio (pitar ili nije, ugostitelj ili nije i sl.), ja želim da radi svoj posao
da li radi, ne znam, ne smijem reći da ne radi
ali neke stvari se ipak i vide
imamo igrače kojima ističe ugovor za pola godine, godinu. radi li se šta po tom pitanju? možda i radi, ok...ja ne vidim kažem pa ne smijem reći ništa
ili će se čekati 5 do 12 da se radi
igrači ne dolaze. OK, možda i to nije loše, možda se ne treba kamarati. Ali hej, mi imamo 0,5 napadača u rosteru, imamo 2 krila, imamo 2,5 štopera itd itd
malo li je jebe.m ga
nikad se nisu dovodili igrači za basnoslovne cifre, niko to i ne traži da se sad radi
daj da dovodimo igrače "ko do sad", one koje možemo, i one koji (bi) mogli biti igrači za ambicije koje imamo, a to su minimum borba za titulu
ne može me niko ubijediti da mi ne možemo dovesti nikog živog, da imamo budžet za plate takav da je ovo to što se može
ako i jeste tako onda nek se zapita neko zašto su se dovodili igrači koji su u plavom dresu odigrali manje od 90 minuta za pola godine i sl. a uzeli finih plata
itd itd...
nije sve crno ili bijelo...nije sigurno ni Ćenan imao odriješene ruke, ali sve i da je pristao na to da bude "marioneta" morao je znati da će biti prvi na udaru ako zastane...a ima naznaka da je zastalo
vazda je tako, malo gdje ode baš onaj sa samog vrha, uvijek ovi ispod nagrabuse bez obzira kolika je njihova krivica ustvari
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

mirzza
Kontakt:

sri jul 26, 2017 3:32 pm

MU'MIN T.M. je napisao/la:
Hvala na izvjestaju. Ono sto mi je nelogicno da Zere nema ni na klupi za prvi tim zbog 'povrede' a poslije igra za B tim u Visokom.
Veza Blagoje (Saban) - Zeric - Ramovic bi trebala biti motor ekipe uz Zaku i Asima kojem treba jos malo da nadodje.

azbaha
Kontakt:

sri jul 26, 2017 3:34 pm

GoodisonPark je napisao/la:
sri jul 26, 2017 3:26 pm
Ne brinem se ja toliko za napadača jer vjerovatno ove sezone nećemo imati toliki disbalans u ekipi po broju golova. Stevina igra će omogućiti da veza i krila zabijaju mnogo više i tu ćemo najviše profitirati, što kroz samu igru, kombinatoriku, opasnosti po gol protivnika, šutevi sa distance, broj dobrih šansi, sve to dobijamo. Naravno ni Stevo nije baš idealan tip takvog napadača ali imat ćemo koristi i od njega ako kojim slučajem ne dođe neko bolji.

Ako mogu birati između napadača koji će na utakmici možda pospremiti neki odbijanac u gol sa par metara ili onog koji će 90 minuta igrati timski, razigravati, asistirati, zabiti i sam po neki gol, onda sam za ovu drugu opciju jer nisam ljubitelj igre gluhih telefona veza - napadač cijelu utakmicu. Pogotovo što su u Želji vezni igrači i krila uvijek zabijali velik broj golova.

Očekujem u narednim danima da potpiše još nekoliko igrača na deficitarnim pozicijama i da se još dodatno pojača konkurencija u timu. To bi trebalo biti dovoljno da se ravnopravno borimo za trofeje.
Mislim da je ovo tvoj drugi post gdje se mogu sloziti. Mi smo cijelu proteklu sezonu igrali na individualni kvalitet Lendrica i Miroslava i to nam je na kraju i dohakalo sa Slavkinom taktikom. Ovako, kada vecina igraca ucestvuje u izgradnji napada, od stopera do napadaca je puno atraktivnije i meni se mnogo vise dopada.

pile87
Kontakt:

sri jul 26, 2017 3:37 pm

salle86 je napisao/la:
sri jul 26, 2017 3:17 pm

otjeraće se on sam ako rezultatski nakon 4-5 kola ne budemo gdje žele navijači
gdje klub spada
može ga Adžem spasiti praveći "pitu od govana" ali je realno stanje da je Adžemu najteže, da ima oksudan kadar sa kojim mora da manevriše

i priča ti je glupa, čuj otjeraćemo sve
i treba, ako ne rade kako treba, ako od njih ima više štete nego koristi
do sad se nije tako pokazalo, do sad su se pojedinci pokazali kao izuzetno korisni za klub...neki
neki i nisu baš
nisam ničiji igrač pa da navijam za odlazak provjerenih ljudi kako bi došli muljatori
stojim iza svojih riječi, ne krijem se iza nicka itd ... ko neki
već samo glas navijača koji želi da klub ide naprijed u svim segmentima, makar milimetar ali da ide naprijed
Nisam ni ja nici igrac, ne poznajem Cenana nikad u zivotu nisam sa njim progovorio. Ali me nervira stav hajmo tjerat da bi kao nesto bilo bolje. Vjerovatno se sjecam duze i bolje od vecine na forumu sta se desilo nakon toga hajmo tjerat reda radi. Nije mi sporno ni da ode taj isti Cenan ali radi necega sto je uradio ili nije uradio ovako se samo udara po njemu jer je tako najlakse. Nije mi sporno svi da odu iz kluba ako ce neko doci ko je bolji i ko ce vise i bolje. Pogotovo kad Cenan nije taj jedini koji odlucuje a vecina se postavlja tako da kao on upravlja sportskim dijelom samostalono dovodi igrace sto je daleko od istine. Vjeruj mi da bi mi bilo drago da ode pa da vidimo onda taj napredak.
Nikad u zivotu nisam imao stav ako je trista ljudi nesto skandiralo da ja sad moram razmisljati kao oni a da ne znam zasto je to tako. S ovim bi moja prica o Cenanu zavrsila nemam zivaca objasnjavati nikome nista vise.

I meni se Zec kao igrac nikao ne svidja cak sta vise mislim da je prevara od igraca, da je neskolovan da ne zna linije kretanja da ne zna dignuti glavu kad trci da ne zna dati pas na vrijeme, da smo napravili dovodjenjem njega veliku glupost ali ne serem po njemu mora pokazati jel to tako a vecini se svidja kako igra i smatraju ga pojacanjem. I na kraju vidjecemo ko je bio u pravu ali unaprijed je glupo govoriti, mislim da je slicno i sa Cenanom iz tog razloga to i spominjem nikad se unaprijed ne zakljucuje.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u sri jul 26, 2017 3:49 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 26, 2017 3:40 pm

Omar500 je napisao/la:

Kakva povreda Zere?

heisenberg
Kontakt:

sri jul 26, 2017 3:41 pm

Zeric nije igrao protiv GOSK-a zbog nekog propusta administracije oko prijave

azbaha
Kontakt:

sri jul 26, 2017 3:42 pm

heisenberg je napisao/la:
sri jul 26, 2017 3:41 pm
Zeric nije igrao protiv GOSK-a zbog nekog propusta administracije oko prijave
Jel to provjereno, volio bih da je to razlog

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.

Prijava