Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 25, 2017 10:44 am

storme, to s porodicom se kaže papučar... :D
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

Dominic je napisao/la:
uto jul 25, 2017 10:40 am
Zaboravih natipkati da sam uvjeren da je mnogo navijaca sinoc ocekivalo Zajmovica bar u posljednjih 15 minuta da momak osjeti teren Grbavice kad se vec Stevo onako izbrukao. Bas je bila idealna prilika a Admir uvodi Uglesu. Zajmovic jos nije debitovao a ako se to uskoro ne desi, pita se covjek pored onako loseg Steve, sto smo dovidili momka. S kojim ciljem? Onda bolje da junior skuplja utakmice na klupi.
Vodili smo 3:0, psihicki bi pao da ga je izmijenio vjerovatno i neka nije. Drugo je da je 1:1 npr. bio rezultat.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

storm_raider
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:
storme, to s porodicom se kaže papučar... :D
Stevo 'Papucar' Nikolic.

azbaha
Kontakt:

uto jul 25, 2017 10:46 am

Dominic je napisao/la:
uto jul 25, 2017 10:40 am
Zaboravih natipkati da sam uvjeren da je mnogo navijaca sinoc ocekivalo Zajmovica bar u posljednjih 15 minuta da momak osjeti teren Grbavice kad se vec Stevo onako izbrukao. Bas je bila idealna prilika a Admir uvodi Uglesu. Zajmovic jos nije debitovao a ako se to uskoro ne desi, pita se covjek pored onako loseg Steve, sto smo dovidili momka. S kojim ciljem? Onda bolje da junior skuplja utakmice na klupi.
Trebalo je, ali nam je vezni prno u sisu, nisu mogli vise ljudi fakat, to se bas vidjelo. I ja sam prizeljkivao Zaima, nadam se uskoro da ce dobiti priliku

ChWilla
Kontakt:

uto jul 25, 2017 10:47 am

dogovorili se ljudi da bude po njenom... :D

sajo10
Kontakt:

uto jul 25, 2017 10:48 am

BlwD je napisao/la:
uto jul 25, 2017 8:49 am
slika

Lijepo igra momak stvarno, zasluzuje da mu se daju minute ove sezone :D
Ono sto mi se svidja sa Anelom i sto bi mu mogao i bit ce ogroman plus u karijeri (pogotovo i ako ode iz nase lige) je to sto ne komplikuje i sto se razlici od mnogi nasi talenata u segmento predavanja lopte. Ne melja je deset puta pa tek onda doda. Nego cim dobije loptu vidi se da trazi igraca i prostor gdje ce je pustiti. I jos nesto, cim pusti loptu, trazi novi prostor da je opet dobije ako moze, znaci nema mentalitet onaj "dodao sam ti, haj ti sada..". Bravo, Anele i sretno. Nije on nesto specijalno pokazao sinoc ali nismo ni ocekivali da juniori pocnu valjati protivnike a la Messi. Neka im se pruza sansa a oni ce sa vremenom pokazati svoj talenat.

azbaha
Kontakt:

uto jul 25, 2017 10:49 am

arelinho je napisao/la:
uto jul 25, 2017 10:46 am
Ja iskreno nisam očekivao da izađu Projić i Ramović već Stanić i Zeba, ali eto. Mene su njihovi izlasci iznenadili. :DD:
Ramovic je sam trazio izmjenu, a i projic se drzao za preponu kazu. A Zec izgleda crkne nakon 60tak minuta, nije cudo, vidjeli ste kako igra oko njihovog golmana kod izvodjenja kornera, ja oplako :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

ChWilla
Kontakt:

uto jul 25, 2017 10:50 am

za ono kako se danas stvarno igra, moderni fudbal, u stvarnom životu, on je više pokazao nego da je nanizao trojicu...

recimo to kobiljar može, mogao je i u zrinjskom u teškim tekmama. ali efekata nema i zato je na posudbi.

sajo10
Kontakt:

uto jul 25, 2017 10:52 am

storm_raider je napisao/la:
uto jul 25, 2017 10:43 am
sajo10 je napisao/la:
uto jul 25, 2017 10:42 am
Tek sada vidim Ramovic dobio asistenciju, jel ovo majke ti asistencija ako izboris penal i bude gol? :lol: Otkad to? :D
Ima 25 godina da je tako u Europi. Odakle Misimovicu onoliko assitencija u WF, pored onih iz igre?
Haha svasta, nisam onda obracao paznju :D Ma Miske je legenda!! On cim izadje na teren upise se asistencija. ;)

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 25, 2017 10:57 am

Joj al' Stevu i žena prca radi fule :placeodsmijeha:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

uto jul 25, 2017 10:59 am

Odmah i ljepsa atmosfera na forumu. Tako nam malo treba...

shzna
Kontakt:

uto jul 25, 2017 11:01 am

Treba to da se ne brane grubo vlastiti stavovi i da neko ko ima drukcije misljenje ne naziva pitarom, neprijateljem i tako dalje.
1987

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sajo10 je napisao/la:
uto jul 25, 2017 10:42 am
Tek sada vidim Ramovic dobio asistenciju, jel ovo majke ti asistencija ako izboris penal i bude gol? :lol: Otkad to? :D
da!
100/94/37/34 - i to je to!

shzna
Kontakt:

uto jul 25, 2017 11:03 am

Zakaric bi vec imao 4 asistencije da smo zabili zicere.
1987

sajo10
Kontakt:

uto jul 25, 2017 11:09 am

Zaboravio sam... KOEEE PRVI?! :11: :karanje: :karanje:

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jul 25, 2017 11:11 am

Ramovic je po meni solidno odigrao, definitivno igrac kakvog nismo imali i koji nam je bio potreban. U pocetku utakmice malo grijesio ali to je vjerovatno zbog treme. Ono sto sam ja primjetio, jak je, zna se zagraditi. Kad god ima loptu uvijek pogleda prema naprijed, nekad je malo vise pelja ali vjerujem da je to zato sto trazi najbolje rjesenje. Svidilo mi se sto je, za jednog ofanzivca, napravio dosta pametnih prekrsaja, zaustavio dosta napada. U ovoj formaciji to je bilo veoma bitno jer je iza njega bio samo Blagojevic.
Rano je jos suditi hoce li biti pojacanje za sezonu ispred nas, ali po kvalitetima koje je do sada pokazao, zasluzuje da igra.

Hare79
Kontakt:

uto jul 25, 2017 11:13 am

Zna li iko išta za Crnova? Kad se vraća?

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jul 25, 2017 11:13 am

Za pocetak cestitke Adzemu za uspjesan debi. Gledali smo finu tekmu i rutinsku pobjedu bez srkleta. Ovakvih utakmica nam treba vise da bi slobodnije mogli davati sansu mladima i afirmisati ih na nacin koji je bezbolan i za nas i za njih. Atmosfera na terenu je bila pozitivna. Da li je ta atmosfera bila frizirana ili iskrena vrijeme ce pokazati, odnosno pokazace tekme koje nece biti lagane kao sinosnja.

Nisam upoznat sa kvalitetom Goska pa mi nema neke logike da komentarisem kvalitet nase igre. Puno vise cemo moci zakljuciti nako sledece tekme. Sinoc smo trebali zabiti sedam komada a malo smo pokvarili dojam sa zadnjih deset minuta. Otvara nam se prostor za jedan fin niz do derbija. Niz koji nam moze dati krila, skinuti malo pritiska i olaksati put prema cilju.

Od igraca bih izdvojio Blagojevica koji je u odredjenim periodima izgledao kao klasa. Nadam se da ce on dici nivo forme i moci u kontinuitetu igrati dobro. Ramic isto dobro izgleda, po meni za klasu bolje od Ugljese iako se vidi da ima problema sa fizickom spremom jer je, vjerovatno, pauza zbog povrede ucinila svoje. Ne treba ga puno na startu ni forsirati, nek zalijeci tu povredicu do kraja. Projic je i protiv Aik-a pokazao da je pojacanje u odnosu na Stanu i nek samo nastavi. Treba i njemu malo vremena da udje u punu fizicku formu. Kemo jako dobar kao i citava zadnja linija do tih zadnjih deset minuta. Nadam se da ce Ado imati hrabrosti da Kemu odmah gurne u prvih 11. Ja licno nekako vise vjerujem Kemi nego Bogicevicu. Zeba po meni jedan od losijih. Izgubio je i one svoje prekide koji su ga krasili tokom karijere. Pokusava i trudi se ali se ne mogu oteti dojmu da je njegovo proslo. Stana idealan za klupe. Po meni je vazno imati takvog igraca u rosteru, prije svega zvog te univerzalnosti, a nije vala ni toliko los koliko neki pokusavaju predstaviti. Sinisa sinoc nije bio u raspolozenju u kojem je bio ostatak ekipe. Ako je razlog tome ne startanje u prvih 11 onda ni on nije dorastao onome sto nam treba. Vjerovatno je zbog toga Slavko trazio i desnog beka iako smo svi mislili da nam tu ne fali i da smo kvalitetno popunjeni na toj poziciji. Zakaric odlican a vidi se da moze jos puno vise. Moze biti nas ubjedljivo najbitniji igrac, onaj pravi igrac prevage. Jos to nije ali na dobrom je putu. Zec ce biti dobar, ima potencijala. Sinoc sasvim solidan. Stevo se trudio. Raduje sto je sinoc lahko ulazio u sanse ali ne raduje sto je sve ono fulio jer bi nas onakvi promasaji protiv jacih protivnika kostali bodova. Po meni je pod moranje dovesti puno boljeg napadaca od Steve. Nekog kilera koji iz pola sanse daje gol. Usudio bih se reci da nam treba i kompletniji napadac od Lendrica. Mozda je nerealno takvog traziti ali takav bi nam se, samo tako, isplatio.. Veca samo nek vjezba ispucavanja. Ja vala ne bih izlazio sa terena dok ih ne uvjezbam jer ispucavanja su mu jedna od rijetkih mana. Cestitke Sabanu na debiju u premijerligaskom fudbali. Grizi mali i radi i bice nesto od tebe

Zna li neko sto Zeric sinoc nije bio u rosteru?

I sinoc se nisam mogao oteti utisku da je Mujagic mogao biti nas glavni napadac da nije ispo glup. Je li on jos tu, mislim trenira li? Postoji li minimum volje da se sa njim opet malo poprica i da se vidi sa njim jel i dalje glup ili se malo dozvao?

Posjeta sasvim dobra. Nije bilo 5500 kako se negdje navodi. Po meni blizu 4000 sto je fantasticno s obzirom na protivnika i te turbulencije koje su se desile..

Adzemu a i nama svima puno srece u nastavku i svi u Kakanj sledeceg vikenda..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

heisenberg
Kontakt:

uto jul 25, 2017 11:19 am

Sinocnji nastup i nacin igre svakako ulijeva optimizam, medjutim, za titulu, da se ne zavaravamo nama treba jos 2-3 pojacanja. Napadac, desni bek i stoper. Uci sa 3 stopera u sezonu je vrlo rizicno, obzirom da Dzindo ima tezu povredu..

Za dosadasnja pojacanja zaista sve pohvale. Projic je mnogo pokazao u ove dvije utakmice koje je odigrao, cini mi se da odavno nismo imali ovakvog beka. Zec ima dosta potencijala, samo mu nedostaje konstantnost sto ce vjerujem doci, Graovac fantastican i Ramovic vrlo dobar, vidjelo se da je sinoc poceo pod nekim grcem, ali kako je vrijeme odmicalo pokazao je kakav je majstor.

Mislim da su svoje odigrali Markovic, Sinisa (u januaru mu istice ugovor, nadam se da nasi nece produziti). Takodjer Beganovic nema sta traziti u ovoj ekipi

storm_raider
Kontakt:

uto jul 25, 2017 11:20 am

shzna je napisao/la:
Treba to da se ne brane grubo vlastiti stavovi i da neko ko ima drukcije misljenje ne naziva pitarom, neprijateljem i tako dalje.
Takvi su adekvatno zbrinuti ili ce biti. Listam postove.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava