Evo samo sto nisu

Saglasan.boju dao si nebu... je napisao/la:avlami97 je napisao/la: ↑ned jul 23, 2017 5:32 pmNikada nisu ni prestajali, a najlaksi nacin im je to raditi preko igraca. U takvoj situaciji su trener i Uprava skoro bespomocni. Vrbuj par igraca i popusis titulu.Elegant je napisao/la:Kakvi debili trose zrak na onom tamo forumu Amar i sam Amar i neka njegova uprava, neki njihovi milioni, kamioni, qurci ...
Ja vam garantujem da ce ove "struje" sto rade protiv kluba vec sutra poceti da tjeraju Misimovica i ostale iz uprave.
Jedini nacin je djelovati kao i oni sa igracima. Zatvori Krupu i Radnik i imas titulu, a vrbovani ga popuse skupa sa nalogodavcima. To su mogli uraditi i prosle godine, par zadnjih kola i igrali bi Evropu.![]()
Da su htjeli Krupa se mogla pobjediti i bez trenera.
Nadam se da su se streberi opametili i da ce ove godine uzeti titulu na nacin kako je to u ovoj ligi uobicajeno i da nece nista prepustati slucaju.![]()
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Nervira me ovaj izraz streberi mada sam i ja par puta u zajebanciji koristio tu rijec.
Ljudi su privatno i profesionalno ostvarene licnosti, rade najbolje kako znaju, a sa druge strane se provuku neke greske jbg...niko nije savrsen.
Nista licno, volio bih samo da svi mi koristimo neke druge rijeci kada pricamo o nasoj upravi, trenerima, igracima...
U pravu je covjek a ti ne moras vjerovati ali nikad se u Zelji nisu digli igraci protiv trenera kao protiv Petrovica moralo se ovo presjeci,treninzi smjesni pripreme lose tekme mozemo svi vidjeti na sta smo licili.LARS1921 je napisao/la: ↑ned jul 23, 2017 5:17 pmVjerujem da su svi treneri za njih lošiZeljo1921* je napisao/la: ↑ned jul 23, 2017 5:16 pmEvo ja cu ti reci iz prve ruke da 80% nasih igraca su misljenja da je Petrovic los trener.
Kakva je ovo tragikomedijaReha1921 je napisao/la: ↑ned jul 23, 2017 6:19 pmSamir Bekrić vraća se u prvi tim Željezničara nakon smjene Slavka Petrovića.
Bivši kapiten je kritikovao bivšeg trenera “plavih”, nakon čega je prebačen u B tim.
“Vraćam se u prvi tim. Bilo je što je bilo, nemam više ništa kazati na tu temu. Očekujem bolje dane i kada sam ja u pitanju, ali naravno i kada je riječ o klubu” kratko je rekao Bekrić. E JEBI TE SE KAD OVOG VRACATE
ovo bi bio harakiri i za adzema i za ljude u upravi,ne mozes onako pricati o sefu i poslije da te vrate,znaci ne vjerujem sta sam procitao i nadam se da je to pljasu.Reha1921 je napisao/la: ↑ned jul 23, 2017 6:19 pmSamir Bekrić vraća se u prvi tim Željezničara nakon smjene Slavka Petrovića.
Bivši kapiten je kritikovao bivšeg trenera “plavih”, nakon čega je prebačen u B tim.
“Vraćam se u prvi tim. Bilo je što je bilo, nemam više ništa kazati na tu temu. Očekujem bolje dane i kada sam ja u pitanju, ali naravno i kada je riječ o klubu” kratko je rekao Bekrić. E JEBI TE SE KAD OVOG VRACATE