cikazubo je napisao/la: ↑sub jul 08, 2017 12:22 pm
Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 08, 2017 12:15 pm
UEFA je ranije objavila tačne termine do kada klubovi moraju dostaviti A listu za utakmice svakog pretkola Evropske lige.
Krajnji rok za prijavu fudbalera za drugu rundu kvalifkacija istekao je jučer, to znači da će Željezničar do srijede i 20:45 moći naknadno prijaviti još jednog igrača.
Od ranije je poznato dva svaki klub ima pravo da iskoristi “džoker”, a krajnji termin prijave novog fudbalera je 24 sata prije početka utakmice.
Znaci bez napadaca napadamo Aik. Ooo neee
Vjerovatno je i Sinan prijavljen, taj Joker ce biti Proja.
Za napadaca konkurisu Zec, Nikolic, Zaimovic.
Ako Zec ode na napadaca ko li ce na krilo. Mozda Sinan, Stana
Pretpostavljam da sve ostaje isto, samo Lendrić-Stevo promjena, "samo".
U slučaju da Zeca staviš na špica, automatski rotiraš 3 pozicije koje se nikad ranije na taj način nisu koristile, tj Zec u napadu, Stanić na desnom krilu kojeg nije igrao od ere Adžema u kontinuitetu, a odlaskom Stanića na krilo na beka ide definitivno ko drugi nego Projić koji neće zapamtit ni imena saigrača a gurnuće se odma u vatru tj u prvih 11, tako da mislim da bi to premještanje Zeca na napadača izazvalo previše vratolomija na drugim pozicijama i zbog toga mislim da sve ostaje isto pogotovu uzimajući mentalitet Slavke u obzir koji nije baš za fiks ideje..
Ma Zakaric je 50% ucinkovitiji na desnom krilu.
Takodjer, i Zec je igrao vise na lijevom krilu. Te rokade su sasvim logicne jer mi ubacajima nista ne postizemo.
Zakaric nije brz igrac pa da probije po liniji i ubaci, jos tome dodas da nemamo napadaca dominantnog u skoku.
On ima odlican dribling i lakse mu je driblati s desne strane. Ko god je igrao fudbal zna o cemu pricam, ja kao neko ko je igrao krilo znam da mi je kao desnjaku na lijevom krilu bilo lakse 10 puta.
Zakara svakog moze prevariti i izbaciti se na sut, a sut mu je odlican.
Zato po mom misljenju treba nam spic, jer nemamo zamjenu na krilu dok se Crnov ne oporavi. Napadac ili krilo bi trebali doci. Opet mi i Zec nije toliko za napadaca i prioritet bi bio napadac.