Prvo pretkolo si zaboravio .Protiv aika će biti min 130 000 od ulaznica a od zete skoro 100.
Neka Adila na dzumi, shishi, gdje god, samo da se ne vraca na Grbavicu. Da imam jednog igraca da ga se po lijepom sjecam. A ne ko Jahica, Bekrica, Kerlu...
salemprolic je napisao/la: ↑sub jul 08, 2017 10:14 amNeka Adila na dzumi, shishi, gdje god, samo da se ne vraca na Grbavicu. Da imam jednog igraca da ga se po lijepom sjecam. A ne ko Jahica, Bekrica, Kerlu...
Slazem se sa onim 300k je 300k, takve pare vise necemo na njemu imati priliku dobiti. Ali opet, druga strana je upravo to, vecinu pobjeda nam je on donio. Bilo kako bilo, sretan mu i uspjesan nastavak karijere.
Jedini normalan rezon, ako se ja pitam. Pare hocemo dobiti, ali dalje idemo slabiji i ove pare nece kupiti neke golove koje je Lendric zabio iz nicega. Zato, sto prije ojacati ekipu da se ovaj odlazak ne osjeti previse.
Evo ja bih npr. ovaj novac sto cemo zaraditi prodajom Lendrica ulozio u pojacanja..Mislim da sa ovom sumom mozemo minimalno dva odlicna igraca dovesti za nase uslove..
Ma što se mene tiče minimalna ulaganja u postojeći igrački kadar, samo napadač i lijevi bek, a veći dio sredstava usmjeriti u gradnju juga, igrači i titule dođu i prođu, a hoće li ikad više doći vrijeme da gradimo stadion ne znam..