Taj Avdic je teski levat, osim sto je krupan i glavat, ali nula bodova sve karakteristike. Gledao ga slucajno na compu par puta. Pogledati samo ucinak u klubovima gdje je igrao i sve ce ti biti jasno. Moze se AIK proci.
Vidio bi ti kako bi slavili da smo mi ispali od Zete, da nam sutra treba bod za "nesto" odigrali bi protiv nas kao Real.Bosnia je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 11:07 pmOvdje se ljudi smiju pitarima sto su ispali od moldavaca, meni je zalosno sto su ispali, najvise iz razloga sto je to je samo dokaz u kakvoj ligi mi ustvari igramo...
kazakhstan, moldavija, crna gora, azerbejdzan... sve te zemlje su bile miljama iza nas, a danas nas prelaze u pretkolima.
jadno i tuzno
Sheriff? Astana? Pa čak ni ovaj Almaty nije naivna ekipa, jesi im vidio trening centra?Bosnia je napisao/la:Ovdje se ljudi smiju pitarima sto su ispali od moldavaca, meni je zalosno sto su ispali, najvise iz razloga sto je to je samo dokaz u kakvoj ligi mi ustvari igramo...
kazakhstan, moldavija, crna gora, azerbejdzan... sve te zemlje su bile miljama iza nas, a danas nas prelaze u pretkolima.
jadno i tuzno