Svi u napad jedan je SlinoPlava Porodica je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 12:35 pmEvo i misamosjedimouredakciji objavio clanak o "modifikovanoj" pjesmi.
Pa joj Allahu jesu li ovo istine![]()
![]()
Ma tjeraj ih u p.m.! Dame će ovo opet shvatit kao "stvaranje dodatnog pritiska na njihova siroma pleća".Hurmasica je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 12:39 pmŠabanadžović podržao fudbalere Željezničara
Pročitajte više na: http://sport1.ba/evropska-takmicenja/sa ... cara/87626
A unucima?Model1964 je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 1:00 pmZanimljivo ovo pravo
Kako se na Balkanu prave mitovi pokazase nam danas![]()
Ja se ne sjecam kada je to grmilo " Svi u napad jedan je Hase"
Kljukusari znaju da su pjesmu napravili Manijaci iz ZP i da je posvecena nekom drugom.
Njihovu legendu su samo novinari i ljudi van Sarajeva zvali Hase. Svi drugi ukljucujuci clanove familije Su ga zvali Slino.
Mit se ne zaustavlja na tome vec unosi rijec " nervoza"
Eto mi se pravo unervozimo, izgubimo prisebnost i razbjezimo se![]()
Nisam ja đaba kcerki kada je razmisljala koji faks da upise za novinarstvo rekao NE
Istoazbaha je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 1:06 pmA unucima?Model1964 je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 1:00 pmZanimljivo ovo pravo
Kako se na Balkanu prave mitovi pokazase nam danas![]()
Ja se ne sjecam kada je to grmilo " Svi u napad jedan je Hase"
Kljukusari znaju da su pjesmu napravili Manijaci iz ZP i da je posvecena nekom drugom.
Njihovu legendu su samo novinari i ljudi van Sarajeva zvali Hase. Svi drugi ukljucujuci clanove familije Su ga zvali Slino.
Mit se ne zaustavlja na tome vec unosi rijec " nervoza"
Eto mi se pravo unervozimo, izgubimo prisebnost i razbjezimo se![]()
Nisam ja đaba kcerki kada je razmisljala koji faks da upise za novinarstvo rekao NE
SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 1:11 pmNavijači iz Sarajeva pristižu i kupuju ulaznice. Mogu reći da je više njih koji su zainteresovani za ulaznice od domaćih navijača. Pored 700 ulaznica koje su se prodavale u Sarajevu od jutros smo prodali vise od 100 ulaznica za južnu tribinu – kazao je za hehe.ba Trajko Radičković
pa realno 4 covjeka odu s autom za 60 km goriva u pogoricu i vrate se,plus klima,stanes gdje hoces,kad hoces....ok je meni i ovo sto je grupa uradila,moraju i oni od necega zivjeti,sve kosta,svaka koreografija i parola,plus zajebancija u putu,treba i to dozivjeti,ali raji koja je to davno prosla puno je isplativije, a sto je jos vaznije,puno lakse i komfornije ici u privatnom aranzmanu.....SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 1:11 pmNavijači iz Sarajeva pristižu i kupuju ulaznice. Mogu reći da je više njih koji su zainteresovani za ulaznice od domaćih navijača. Pored 700 ulaznica koje su se prodavale u Sarajevu od jutros smo prodali vise od 100 ulaznica za južnu tribinu – kazao je za hehe.ba Trajko Radičković