exdomorocki je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 9:35 amD.B.Cooper je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 6:26 amKad nasi krecu za Podgoricu ?? Ocel avionom il busem ici?
Helikopterima,upravo slijeću na pomoćni
exdomorocki je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 9:35 amD.B.Cooper je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 6:26 amKad nasi krecu za Podgoricu ?? Ocel avionom il busem ici?
Helikopterima,upravo slijeću na pomoćni
Amater do amatera, jedan Edin Avdić, sarajlija čovjek, godinama nije dobijao priliku na javnom servisu pored onih ubleha od novinara, znači čovjek čijem se znanju kada je u pitanju košarka dive i najveći treneri kada gostuju kod njega, toliko o javnom servisu, znam lično još jednog momka koji je živa encklopedija za košarku i fudbal, naravno nije dobio šansu u BHRT-u osim da čisti za njima pepeljare i donosi im sokove, ali ga je zato N1 primio na prbni rad i vjerovatno će za stalno..kvalitet je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 8:47 amI od mene pohvale za ekipu 1921, fantastično radite ovaj posao i zaista ne bi bilo loše kad biste postali zaposlenici FK Željezničar na nekoj samoodrživoj "varijanti" (klupska TV, sponzori na to itd).
Međutim, nešto moram istaći drugim forumašima. Pošto, vidim, ismijavate bh. komentatore na BHT-u, recite mi ko je bolji od njih u ovoj državici? Dakle, ne iz Srbije i Hrvatske. Nema ih, niti bi to bio neko iz ove ekipe 1921, uz sav moj respekt prema njima. A tek pljuvanje po BHT-u koji se nalazi u katastrofalnoj situaciji govori više o vama, nego o njima.
Helem, vama na dušu. Ono što bih ja volio vidjeti jeste kako bi se ovi momci snašli u "live" utakmicama, to je ipak puno kompleksnije i zahtijeva puno više resursa. Ponavljam, izvještaji su vrh, samo tako nastavite, ali u narednom periodu očekujem još veći iskorak (to umnogome zavisi od Kluba, hoće li oni stati iza vas ili ne)... Imam puno nekih ideja u glavi kako bi taj iskorak mogao izgledati, ali nije ni vrijeme ni mjesto.
Hoće li biti prijenos utakmice iz Crne Gore, ne upratih to?
Morzhy je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 10:05 amexdomorocki je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 9:35 amD.B.Cooper je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 6:26 amKad nasi krecu za Podgoricu ?? Ocel avionom il busem ici?
Helikopterima,upravo slijeću na pomoćni![]()
Edin Avdic kao "junior" dosao na BHT i prenosio ti je kosarku dok god je kosarke bilo na BHTu (dok SportKlub nije uzeo Euroligu i dok Bosna nije propala). A ta "enciklopedija" od covjeka, slobodno ti mogu reci da izmisljas. A i usrecio se sto je otisao na N1, ko fol CNN lokalna TV nesto ko Face samo sa malo vise para. Nacionalne TV svuda u svijetu nece da snimaju pirotehniku na stadionu da im se ne bi davao publicitet i ti sad ocekujes od komentatora da kaze kakva bakljada grob te **** ovo nidje na svijetu nema. Zbog takvih kao ti i propada javni servis a Mile Ronhil i Bake rade sta hoce.cikazubo je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 10:17 amAmater do amatera, jedan Edin Avdić, sarajlija čovjek, godinama nije dobijao priliku na javnom servisu pored onih ubleha od novinara, znači čovjek čijem se znanju kada je u pitanju košarka dive i najveći treneri kada gostuju kod njega, toliko o javnom servisu, znam lično još jednog momka koji je živa encklopedija za košarku i fudbal, naravno nije dobio šansu u BHRT-u osim da čisti za njima pepeljare i donosi im sokove, ali ga je zato N1 primio na prbni rad i vjerovatno će za stalno..kvalitet je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 8:47 amI od mene pohvale za ekipu 1921, fantastično radite ovaj posao i zaista ne bi bilo loše kad biste postali zaposlenici FK Željezničar na nekoj samoodrživoj "varijanti" (klupska TV, sponzori na to itd).
Međutim, nešto moram istaći drugim forumašima. Pošto, vidim, ismijavate bh. komentatore na BHT-u, recite mi ko je bolji od njih u ovoj državici? Dakle, ne iz Srbije i Hrvatske. Nema ih, niti bi to bio neko iz ove ekipe 1921, uz sav moj respekt prema njima. A tek pljuvanje po BHT-u koji se nalazi u katastrofalnoj situaciji govori više o vama, nego o njima.
Helem, vama na dušu. Ono što bih ja volio vidjeti jeste kako bi se ovi momci snašli u "live" utakmicama, to je ipak puno kompleksnije i zahtijeva puno više resursa. Ponavljam, izvještaji su vrh, samo tako nastavite, ali u narednom periodu očekujem još veći iskorak (to umnogome zavisi od Kluba, hoće li oni stati iza vas ili ne)... Imam puno nekih ideja u glavi kako bi taj iskorak mogao izgledati, ali nije ni vrijeme ni mjesto.
Hoće li biti prijenos utakmice iz Crne Gore, ne upratih to?
Ako izuzmemo skroz priču o primanju sposobnih kadrova, a sjetimo se ko nam radi prenose već 20 godina, Šuko, Spaho, Kristić, Ahmetović, pa to je za plakati, ti mi realno reci koliko tu ima novinarstva i znanja, moj dojam je da ti ljudi ne prate ništa drugo osim našu reprezentaciju i ligu prvaka, a i u ligi prvaka ne zna izgovoriti imena igrača Porta npr, ili kad kaže u prenosu naše lige pirotehnika je svudje na svijetu davno prevaziđena samo je kod nas ostala meni bude jasno koliko on prati druge lige. Eto im direktora i njegovo porodično stablo koje je ubacio i koji je i njih primao ko zna već kako pa nek plaču njemu i njegovim, a nisu ni kadar ni menadžment a ni programska šema koja mene kao korisnika interesuje loši kako je nastao ovaj dug već je loš kako javni rtv servis postoji, ja im za te usluge neću nikad plaćati..
javni tv servis propada zbog toga što je vođen kao i svi ostali javni servisi, uzmi ago koliko ti drago za politiku. ni manje ni više.zubanovic89 je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 10:38 am
Edin Avdic kao "junior" dosao na BHT i prenosio ti je kosarku dok god je kosarke bilo na BHTu (dok SportKlub nije uzeo Euroligu i dok Bosna nije propala). A ta "enciklopedija" od covjeka, slobodno ti mogu reci da izmisljas. A i usrecio se sto je otisao na N1, ko fol CNN lokalna TV nesto ko Face samo sa malo vise para. Nacionalne TV svuda u svijetu nece da snimaju pirotehniku na stadionu da im se ne bi davao publicitet i ti sad ocekujes od komentatora da kaze kakva bakljada grob te **** ovo nidje na svijetu nema. Zbog takvih kao ti i propada javni servis a Mile Ronhil i Bake rade sta hoce.
Mjera...ocekivao sam cifru tu negdje oko 250 milja eura.