Zato je bilo ukora i smjena od strane kineza. Što nisu prihvatili. Jer jedinu ponudu, zvaničnu, poslije nas su dobili od Empolija 350000€. Mi smo dali najviše. Kaže mi jedan drug koji je u tim vodama, da bi se zajebali da smo dali. Samo sam mu rekao da je to trebalo biti iz ruke u ruku, uduplane pare.MrkiMedo je napisao/la:Oni sad udaraju glavom u zid sto nisu prihvatili onih 400k sto smo im mi nudili
Evo pticurine,ništa od pi....pardon depiliranogIvicahuljev je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 3:50 pmGdje onaj gavran da ovo demantuje,nosi li mu Dulja onu skoljku jaja sve ce otic u p...u materinu![]()
Depilirani guz je proljetos imao samo jednu i to mizernu ponudu iz Moldavije. Probao ga je utopiti svako ko je imao 5min. vremena. Ercegovac i Tomo dalmoś pored svih veza nisu uspjeli. Provizija je bila jako dobra. Nisu u svijetu levati, vidi mu statistike i siluete. Nek proba neko napraviti videosalemprolic je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 6:26 pmKoji menadzer? Dulju je u ovih pola godine pokusalo utopit brat bratu 5 raznih menadzera. Jedan je hodao po francuskim klubovima i nudio ga ko mecku, drugi u Tursku, treci Rusiju...ne kazem mozda se neko i pojavio kod nas pa nam ga nudio, ali ko je zna li se?
ChWilla je napisao/la:stvarno slavko nabacuje zicere ovima što kažu da su mu koncepti zastarjeli, za njega još titograd...
Ako je trening bio u pola 7,aj ti meni reci kako si ga mogao vidjeti u vrijeme kad si napisao ovaj post,a to je u 18.45
E to je vec boomgavran je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 7:58 pmEvo pticurine,ništa od pi....pardon depiliranogIvicahuljev je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 3:50 pmGdje onaj gavran da ovo demantuje,nosi li mu Dulja onu skoljku jaja sve ce otic u p...u materinu![]()
Ma nidje veze ja ga vidio oko 6 kod energopetrola iza elektroprivrede u autu sa onim juniorom sto lici na bejla posli na treningexdomorocki je napisao/la:Ako je trening bio u pola 7,aj ti meni reci kako si ga mogao vidjeti u vrijeme kad si napisao ovaj post,a to je u 18.45