Tu nema ni dima. Njegov je voz prosao kada je Zeljo u pitanju, a krivica je obostrana.
Koji menadzer? Dulju je u ovih pola godine pokusalo utopit brat bratu 5 raznih menadzera. Jedan je hodao po francuskim klubovima i nudio ga ko mecku, drugi u Tursku, treci Rusiju...ne kazem mozda se neko i pojavio kod nas pa nam ga nudio, ali ko je zna li se?
Ne bi Dulja imao muda za taj potez sve i da mu se dolazi kod nas...a posto ga i licno znam on samo ganja pare i nista vise. Imao je on i solidnih ponuda al je zbog te pohlepe silne odbijao. Kod nas to ne moze dobiti realno.Vipla1921 je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 6:41 pmPa nisam nigdje napisao ja sam vidio mu menadžera, ja sam vidio njih dvojicu gore.. Samo kažem da se prica i to u zadnja 2,3 dana sve više.. Nisam insajder, nit mu znam menadzera.. Helem nejse i ja mislim da su šanse male, ustvari nikakve al haj.. U Podgorici 0:2 hladno.. Lendra i Marković za pobjedu i prolaz daljei znaci cundara nam od visce i baje ovog ljeta.. Steta vala..
Čim bude neki MMA klub Željezničar treba vidjeti Hasanovica da se prekvalifikuje.
Ja znam ovog treceg,guro ga u Anzisalemprolic je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 6:26 pmKoji menadzer? Dulju je u ovih pola godine pokusalo utopit brat bratu 5 raznih menadzera. Jedan je hodao po francuskim klubovima i nudio ga ko mecku, drugi u Tursku, treci Rusiju...ne kazem mozda se neko i pojavio kod nas pa nam ga nudio, ali ko je zna li se?
SutraPlava Porodica je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 7:28 pmDaniele samo nastavi tako yebo ti sve svoje jesi igracina!
Kad nasi putuju? Srijeda?